Piyasa değil bazı orman çocukları yanıltıyor.
Tkuru, yaprak, sel gıda, kristal piyasa değeri ve kâr kıyaslayın bakalım oylum minimum ne olmalı
Printable View
Piyasa değil bazı orman çocukları yanıltıyor.
Tkuru, yaprak, sel gıda, kristal piyasa değeri ve kâr kıyaslayın bakalım oylum minimum ne olmalı
Takip edip izledikçe; etkilenmemek mümkün değil. Bir yıl boyunca ekranı kapatıp bakmayacam bile başka çare yok hoşçakalın....
dün geldin dardanel topigine birseyler yazdın bende yarın 1000 lot alıyım vardır bir sebebi dedim sabah 1000 lot 4,00 dan aldım 3,93 e kadar geriledi cumaya gittim geldimki 4,400 olmus hic listemde olmayan takip etmedigim bugune kadar almadıgım bir hisse...kısmetden öteye gidilmezz..
neden tavan gidiyor ? bilen var mıdır, bizi aydınlatabilir mi
telegramcılar dadanmış ondan, 1-2 güne verirler gelene gidene veya grupta zenginlik hayali kuran zincirin alt katmanındaki ky ciklere nasıl olsa..:)
Gidecek daha çok yolu var ama baskılıyorlar
Yatırım tavsiyesi değildir
dabe baskılıyorlar, yakında anlarsınız baskılıyorlar mı, dağıtıyorlar mı..
hadi baskılıyorlar desek max gideceği yer 9 liaralar.. %50 için bu tür senette risk almak ??
bol bol kazançlarınız olsun o zaman..
görürüz demedim ki zaten.. dikkat etsin demek istedim yeni girecekler..
ben de yok zaten sadece takip ediyordum bir iki gündür..
Bugün tekrar kaldığı yerden devam edebilir
birilerine basacaklar ama ne zaman
Ne oldu ki bassınlar yolu uzun
Bi basacaklar kafasıdır gidiyor.. neyi neden basacaklar arkadaşım.. hisse geçen sene 6 TL yi görmüş..üzerinden taaamm 1 sene geçmiş enflasyonu koy normalde 7 tl yi görmüş.. şuen birçok marketle ürün satış anlaşması yapmış, şuan ki değeri hepi topu16 milyon USD.. karlı ve borçsuz bir şirket.. sonra basacaklar da basacaklar.. yahu bassınlar bakalım nereye kadar basacaklar..
ne kızıyon hoca ya.. herkez fikrini beyan ediyor.. beğenmezsen "hadi len" der geçersin.. hepsi bu..
"basacaklar" ifadesi nereden bakıldığına göre değişebilir..
Tepki göstermem şu ki ; bütün hisse senetlerinde aynı olay.. hissenin neye göre prim yaptığı bilinmeden 2-3 tavan da basacaklar, sırta saracaklar,boşaltacaklar vs.. Ben önemsemiyorum ama buluttan nem kapan onlarca yatırımcı böyle basma kalıp yorumlardan etkileniyor..
Bu arada buralar şenlenmiş.. aylardır tek tük mesaj olan yerde çoğalmalar görmek iyi :)
Çok iskontolu se se ya da si si gidecektir..
Yatırım tavsiyesi değildir
Millet önce borsayı yatırım aracı olarak görmeli
Speklerle dolandırılıyoruz maalesef
borsayı yatırım aracı olarak görüp o mantıkla hareket ediyorsa spek Seni aten dolandıramaz..ne aldığını biliyorsundur ve yatırımının sonucunu beklersin.. bura da sorun Bizim insanımız yatırım mantığını sevmiyor çünkü bu mantık uzun süreli.. o yüzden vur kaç kafası ile zengin olma hayalleri.. buda speğin ekmeğine yağ üstüne bal sürüyor..
bura da gerçekten çok ucuz yolun başında bir gıda şirketi var.. büyük marketlerle anlaşmalarını yapmış banka borcu az olan ve kar eden.. dolayısı ile fiyat hareketleri sertte olabilir dipleri de görebilir ama yolun başında emekleyen bir şirket..
Bu çok bilmiş , iş güzar spk sözüm ona yatırımcıyı koruyor ya... penta hissesi için ne gibi yasak kararları aldı acaba çok merak ediyorum..
SPK nın işleri askerlik gibidir.. mantık aramam ben şahsen..
Bu gidişle
Yaprağı yakalayıp geçerse hiç şaşmam
Allah bereket versin
Darısı infonun başına
düzeltme desen yapmıyor.. tavan serili düzeltme isterik o zaman..
bindik bi alamete gidiyoz gıyamete..:plc:
Bugün +%7-8 belki görür ama sonrasında bir düzeltme gelebilir diye acizane düşünüyorum.Belki de düzeltmeden 15 leri görür
bimaş satın mı alacakmış bu gofretçiyi.. böyle bir dedikodu var sosyal medyada.. var mı bilgisi olan, kulağı kesik olan..:plc:
hedef neresi acep, durmaksızın tavana gidiyor günlerdir.
haber falan yok ki.. feyk de olabilir..
danasını (karını bıraktım).. her gün karından elde ettiğim karı da çıkıyorum.. mesela karım 100.000 diyelim ve bugün 10.000 yazdı diyelim.. tavandan 10.000 satış, şutungen.. yarına da verdim %10 luk kar satışı ama yarın ekranda olamayacağım gün boyu zenzele olursa haberimiz olmayacak maalesef..
bol kazançlar..
aylık 1.618 fibo (3.08), tavan 14.06.. de hele spek ne yapacan yarın:plc:
gün.. benim contalar da yandı..:plc:
https://i.resm.im/Jx0pbOg.JPG
yarın döndü döndü, dönmedi mokoko..:plc:
Bizim sırada sanki
Çıkış başkadı
onun da kasası dolumu, borçsuz mu, satış anlaşmaları yapmış mı.. bıraaaakkkk...:plc:
nerdeler dersen, en son orcaya girmişlerdi, ne yaparlar bilmiyorum.. :kmk:
neydi o üç temel gıda ürünü çey, şeker, un..:plc: