Sayfa 232/250 İlkİlk ... 132182222230231232233234242 ... SonSon
Arama sonucu : 1999 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: OYLUM - Oylum Sınai Yatırımlar

1. görürüz demedim ki zaten.. dikkat etsin demek istedim yeni girecekler..

ben de yok zaten sadece takip ediyordum bir iki gündür..

2. Bugün tekrar kaldığı yerden devam edebilir

3. birilerine basacaklar ama ne zaman

4. Ne oldu ki bassınlar yolu uzun

5. Bi basacaklar kafasıdır gidiyor.. neyi neden basacaklar arkadaşım.. hisse geçen sene 6 TL yi görmüş..üzerinden taaamm 1 sene geçmiş enflasyonu koy normalde 7 tl yi görmüş.. şuen birçok marketle ürün satış anlaşması yapmış, şuan ki değeri hepi topu16 milyon USD.. karlı ve borçsuz bir şirket.. sonra basacaklar da basacaklar.. yahu bassınlar bakalım nereye kadar basacaklar..

6. ne kızıyon hoca ya.. herkez fikrini beyan ediyor.. beğenmezsen "hadi len" der geçersin.. hepsi bu..

"basacaklar" ifadesi nereden bakıldığına göre değişebilir..

7.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    ne kızıyon hoca ya.. herkez fikrini beyan ediyor.. beğenmezsen "hadi len" der geçersin.. hepsi bu..

"basacaklar" ifadesi nereden bakıldığına göre değişebilir..
    Tepki göstermem şu ki ; bütün hisse senetlerinde aynı olay.. hissenin neye göre prim yaptığı bilinmeden 2-3 tavan da basacaklar, sırta saracaklar,boşaltacaklar vs.. Ben önemsemiyorum ama buluttan nem kapan onlarca yatırımcı böyle basma kalıp yorumlardan etkileniyor..

8.  Alıntı Originally Posted by delular Yazıyı Oku
    Tepki göstermem şu ki ; bütün hisse senetlerinde aynı olay.. hissenin neye göre prim yaptığı bilinmeden 2-3 tavan da basacaklar, sırta saracaklar,boşaltacaklar vs.. Ben önemsemiyorum ama buluttan nem kapan onlarca yatırımcı böyle basma kalıp yorumlardan etkileniyor..
    Buluttan nem kapan onlarca yatırımcı piyasada işlem oluyor. Kapsınlar varsınlar...

Etkilensinler ki işlem hacmi olsun
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 232/250 İlkİlk ... 132182222230231232233234242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •