beyler dün gece bir rüya gördüm arkadaşımın eniştesi marshall a hammadde veriyor bedelsiz verecekmiş dedi ama rüya işte
Printable View
beyler dün gece bir rüya gördüm arkadaşımın eniştesi marshall a hammadde veriyor bedelsiz verecekmiş dedi ama rüya işte
arkadaşlar günlük takas verecek varmı? teşekkürler
Üç kuruş milleti tokatlayacağı diye yapmadığı madrabazlık kalmadı.
Ulan haysiyet yoksunu PİCO ""hammede yok üretim yapmıyor, içeriden haber alıyorum diye" yazdın. Sonra satışlar %de bilmem kaç arttı.
Millete sat sat diyordun, karı gibi kahkaha atıyordun daha geçen hafta, kağıt o zaman 37 de idi 44,4 e cıktı.
Şimdi de 50 TLolursa bir daha yazmam diyorsun" . Göreceğiz ileriki günlerde
Sadece bugün senin gazınla satanların uğradığı zararı nasıl ödeyeceksin merak ediyorum.
Son 10 günlük yazılanlar burada (İsteyen daha önceki atrihlerede bakar. Hedef daima 12 den. Sadece MRSHL değil. İZOCM ve CMBTN da da devam ediyoruz, yazdıkalrımız verdiğimiz rakamlar ortada). Biraz okuma yazması olan ve biraz toplama çıkarma bilen biri sanırım anlayacağını anlar.
5-Eylül-2017
6-Eylül-2017
7-Eylül-2017
7-Eylül-2017
9-Eylül-2017
Kağıt bugün (15 Eylül-2017) 39,9 den döndü. Dün 39,8 altına düştü. Acaba neden?
Nereye gdiecek nereden dönecek. Yazmışız iyiki.
Ulen benim akrım bilmiyor ne kazandığımı adam (demrikiki) bana kaçtan sattım, kaçtan sattım yazmamı istiyor. Mümkün olduğunca kibar yazıyorum ama karımdan öte hesaplar yapılması hoş değil.
Hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Bunu ben söylemiyorum: Ben naçizane bir KY yim. Haddimi bilirim. Ama bu işin bilimi var kardeşim.
Hadi düşsün bakalım.
Yırtsanızda kıçınızı geri dönüş yok.
Ebesini emecem.
Nereye gdiecek nereden dönecek. Yazmışız iyiki.
Bak daha önceside var bu tarihlerin.
Ulen benim karım bilmiyor ne kazandığımı demrikik. bana kaçtan sattım, kaçtan sattım yazmamı istiyor. Mümkün olduğunca kibar yazıyorum ama karımdan öte hesaplar yapılması hoş değil.
Hiç birşey eskisi gibi olmayacak. Bunu ben söylemiyorum: Ben naçizane bir KY yim. Haddimi bilirim. Ama bu işin bilimi var kardeşim.
Hadi düşsün bakalım.
Yırtsanızda mıçınızı geri dönüş yok. Çarkınıza çomak sokarım.
Ebesini emecem.
Herkes kararını kendisi veriyor.
İlk defa MGM21 Üçkağıtçıların maskesini düşürdü. Bunalrın speklerinin aynı, aracı kurumlarının aynı olduğunu MGM21 yazdı. Gömlekçilerinide biryerde yazdık.
Velhasıl bu üç kağıtçılar (MRSHL, CMBTN, IZOCM) ın donunu düşürdük.
Daha da hisse (ler ) hakkında yazacağım.
cm cm biliyoruz . hissedeceksin ico sen, demrikiki ve patronun.
Zortiginiz atıyor hissediyorum. 44,4 ve şimdilik 45,2 yi geçtiğinde ne olacağınıda yazdık.
Zamanı gelince yapıştırırız. İcabı hallinde..
.......
Mgm bey kardeş rahat bırak artık şu ICO yu ya, daha uyanmadı o rüyasında Marşalın fırçalarını görüyordur muhtelemen
Üslubun çirkinliğini ele veriyor...
Üslubun yancılığını ele veriyor...
2004 ten 2017 ye kadar çizgim değişmedi hep burdayım.
Senin gibi değilim.
Akıllı biri bu forumun başından itibaren yazdıklarını okusa seni ciddiye almaz.
Bazı yazılarında icq dan akıl istemelerin bile var.. üstadlar diye yanıp tutuşuyorsun şimdide kibirden kendini tanınıyorsun...
Çok basit birşey dedim. Sattığın zaman şu aralıktan sattım diyeceksin. Takipçilerin okusun. Lakin satarken şu aralıktan yerine koymak üzere diyeceksin.
Lafa gelince sana ekstre gönderirim diyorsun lafa gelince benim nereden sattığımı eşim bile bilmez diyorsun...
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
Cok teşekkür Cok bey kardeş.
Bundan sonra öyle yapacağım 😇
Demrikiki sen ne benim ortağımsın nede karımsın. Niye yazayım sana hesabımı? Enteresan adamsın.
Bundan sonra muhattabım değilsin. Uzak dur ✋
Kimse senden böyle bir talepte bulunmadı zaten.
SEN KENDİN SÖYLEDİN daha önce.
Bende madem öyle hodri meydan dedim.
Bana ne senin alıp satmandan. Kar yapmandan mutlu olurum.
Sen önce yazdıklarını hatırlamaya çalış.
Bugün AK yarın KARA diyorsun.
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
Ben onu kızdırmadım sürekli palavra sıkıyordu 2 sene önce 35 leri son görüşümüz demişti bende yapma etme sallama demiştim ondan sonra da yazmadı...
2011-12 hareketinde çok faydalı yazıları vardı hakkını yiyemem ama bu hareketin fake olduğunu defalarca yazdım içerden haber almıştım sonra 2014 de tahtada işlem yapanlardan bazılarına yasak haberi düştü kap a o zamanlar bana sallayanlar suspus oldu hepsi inlerine çekildi...
50 ve üstü maliyetli bir sürü adam var tahtada bazıları ile birebir görüşüyorum hatta...
Ben sözümün arkasındayım 44 görünce aklı olan satsın dedim bir Allah ın kulu bunu diyemez ben 37 yi bekliyordum ama 39 dan döndü gibi duruyor...44 den satanlar hala karda isteyen alsın buralardan ben bulaşmam çünkü 2 sene önceki 50.80 hareketine benziyor şu an benim gözümde aylık da güçlü al vermiş...
Herkes kendi kararını versin 50 yi görürse ben bi daha Marshall sayfasına yazmıycam sözüm söz
Çimbetondada Aziz Aziz vardı.
Milleti 5-6 yıl önce 50 lerden mallandırdı.
O kadar güzel o kadar efendi ve kibardıki...
Ne mal olduğunu geç anladık...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://fs5.directupload.net/images/170918/32ibr77u.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +274 olurken, ortalama tahmin +278 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +571 puan olurken, en düşük beklenti -65 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 1'i negatif, 28'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +274
Ortalama : +278
Maksimum : +571
Minimum : -65
Katılımcı: 29[1(-)28(+)]
SESLİ DÜŞÜNEYİM ,BUGÜN 43.30 A DEĞERMİ ACABA :yes:: YOKSA KRİTİK BÖLGE 40,50 YE DOKUNUR :28:MU
YOKSA YOKSA 44.80 Mİ DESEM ACABA:shh:
60 SANİYEDE 220 EMİRLE ŞU AN EN AKTİF SENET:dvr:
Telaş yapmayın anlaşılan tahtada yine mgm var en alttan alıp en yüksekten satacak...Seni kerata seni
Pico sen hakketen azıtıyorsun. Yapma. efendi ol. Adam ol. Kerata senin ecdadındır ki senin gibi bir velet peydahlamışlar. Biraz edep. Biraz haysiyetli duruş göstermen zor mu?
Benden uzak dur rica ederim.
Bu adamların yüzünden kendime hakim olamıyacağım ve ceza yiyeceğim. Bir arkadaş vardı sağolsun bunun gelmişine geçmişine saydırmıştı. Bende ayıplamıştım. Keşke yapmasaydın demiştim. Nerden bileydim.... Sonra o arkadaşı bir daha görmedim. Sanırım amacı zaten bu lombakın. Benden inşallah uzak dururlar. Biri sağdan biri soldan ısırıyor.
Allah ım sen beni her türlü kazadan beladan, şerden musibetten muhafaza et. Bana kurulan her tuzağı, kötü niyeti ve iftirayı yapanların başına getir. Allah mazlumu korusun.
Yahu arkadaşlar niye bu kavga niye bu atışmalar.zaten ülkede ve dünyada bu kadar sıkıntı ve kaos varken,birbirimize daha çok kenetlenmemiz gerekmez mi.hepimiz bu toprakların yetiştirdiği çocuklarıyız.
Allah sağlık sıhhat versin.gerisi teferruat.
Tabi ki atışalım farklı yorumlar getirelim ama hakaret etmiyelim.bu arada devrikli arkadaş ın yazım üslubu gayet nazik ve kırıcı değil.her neyse ...
Saygılar sevgiler
Sn Scharif sizce gidişat ne yönde hissede yine 40 a değdi...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Vallahi kritik seviye 40,50-40.40 ve şu anda oralarda top çeviriyor oranın altı kapanışta,bıraz daha(kısa vade) süründüre bilir aksi taktirde tekrar canlanacaktır.düşmesi için artık geçerli bir sebep yok çıkması içinse bir sürü hikayesi var.bu düşüşler her çıkışı daha da güçlendirmekte.benİM tek canımı sıkan her zaman baskılı günlerde işyatırım ın piyasa ya çıkıp daha da basması.ama onun da sonu geliyor az kaldı.
Bu arada ya ikinci seans yada yarın halk yatırımın piyasaya çıkmasını bekliyorum
Kemerleri bağlayın Kaskını zı takın hareket başlıyor.şu an 40.98
Hiç şaşırtma bizi Mareşal...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun tahtaıcısını bulacaksın vereceksin kırbacı vereceksin kırbacı...
Bu nedir yav böyle saçmalıkmı olur kağıt yıllardır sürünüyor.
BİRŞEY DEĞİŞECEK Mİ ,
Geçen sene Gemi tineri işine girdiler,yıllardır beklenen bedelsizin 2017 sonu itibarı ile yapmaları bekleniyor,Türkiye de zarar eden belli başlı bazı boyaların Yunanistan a taşınması ve üretilmesi,Dollar ve euro + tl karşısında 5 senedir korkunç bir erezyon a uğriyan ,bist 'in %35 değer kazandığı yerde halen 1 ileri 2 geri giden hisse elbette bir atak yapacaktır.Ama tahminimce ani bir atak yapıp herkez in geri gelmesini beklediği yerde gidikçe ilerleyip yıllardır taşıyanlar ın , bir anda ellerinden alacaklardır.3 sene dir bu piskoloji uygulanıyor.Nitekim her güçlü çıkışında herkez in aklında 3 güne geri döner piskolojisi yerleşti.
Genel de destek ve Direnç lere aldırış etmeden hareket eden hisse,sürekli teknik bozma peşinde.KİMSE APTAL DEĞİL hele hele SPEEK hiç değil,bunca zaman dır hisse nin çıkmaması için yaptığı zararı bir hesaplayın.
Dolayısıyla her şeyin bir zamanı var 3-5 sene bekletir 1 ayda hepisini yerine koyar.İşte o zaman tren de olmak lazım .Kime kısmet se meyve sinide o yer tabiiki.Çok bekleyen değil YERİN DE denk getiren
SAYGILAR SEVGİLER