OYAKC Tavan an itibari ile 2.280.164 tavan da alıcı var.
Y.T.D
Printable View
OYAKC Tavan an itibari ile 2.280.164 tavan da alıcı var.
Y.T.D
Tavan hayırlı olsun,,2.292000 lot alıcı var.
Düşerken Gap bırakıp düşmüştü,şimdi onları kapatması lazım.
Kaçıranlara tavanı bozmakla alış fırsatı verdi.
Sabah numarasını çekti yine,önce silkeleme,sonra devam.
Ne kıytırık şirketler pd/dd leri 20-30 lardan fiyatlanıyor,,bu kadar beklenti varken,oyakc nin nesi eksik.
Dört çimento hissesi tavan oldu. Bizim kral oyunda oynaşta. Hiç yakışmıyor hiç! 🦏
Neden bu kadar çok zorlanıyor bir durum var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala burdayım ve bekliyorum
Nasıl yükselsin 2 günde yüzde 12 civarı yükselmiş... Günlerce tavan çekecek hali yok...
Yatırım Finans 1 milyon lot alışla adeta sildi süpürdü, alışta yaklaşık 600k lot bekliyor.
Kuvvetli boğa piyasasında,ilk hedef 55
Aniden gelen deprem sonrası tavanlarda mal toplayamadılar, sonrası muhtemelen çimentoları aşağı bastılar, bu arada iyi mal topladılar, hala döke döke gidiyorlar, al sat yapan terste kalıyor.
O deprem evleri, kentsel dönüşüm ya-pı-la-cak, başka yolu yok, hisseyi tutanlar kazanacak.
Deprem faktörü olmadan. Olması geren fiyat 35 45 bandı ilk çeyrek kardaki muazzam artış diğer ceyreklerde artarak devam ederse. Yıl sonuna doğru, çok farklı hisse fiyatları konusulur
Yüklü alışları Yatırım finansman ve Gedik ile yaptılar. Yaklaşık 2 milyon lot mal alındı .. Ptesi takasından Yatırım Finansın malının nereye gideceğini göreceğiz.. Fazla agresif olmadan ve üçe beşe bakmadan blok mal olursa çiziyorlar..1 ay sonra 6 aylık bilançolar gelecek.. Kur yükseldi.. Adana ve Mardin nin yüklü ihracatları var.. buradanda iyi kar yazmasını bekliyoruz.. Önce Akçansa sonra Çimsa nın fiatını yakalamasını bekliyorum..
29 maliyetle beklemeye devam,yat, finans 41 den aldı,ben niye beklemeyeyim.
kimse yog mi?
Nolucak bizim çimentonun hali?
Reyiz Kanalİstanbul'u yapacak, kanalı ne ile yapacak? Un ve yumurta ile mi?
Long beton.
ytd
Bu endekste nasılsın bir durum yok yani
Çok gerdin ve üzdün
Cuma da endekse tepki vermemiştin
Şimdi ne olacak asıl mesele bu
O zaman ben de çok zor bir hisse senedi derim
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
ACA42
Yorumsuz.
Sanki hisse üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi. Üzerini silkeleyip bir an önce endeksten ayrışıp yoluna devam etmesi gerekir. Buralarda fazla oyalanması hisseyi olumsuz yönde etkileyebilir. Şu an için hisse fiyatı oldukça uygun gibi. Daha deprem bölgesini, Kanal istanbulu,Suriyeyi ve Kentsel dönüşüm ile ilgili bir fiyatlama yapmadı. Kısada olumsuz gibi dursa da orta ve uzun vadede çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Altın şu an için çamura düşmüş gibi görünse de altın altındır. Değerinden hiçbir şey kaybetmez. Elbet ederini bulacaktır diye düşünüyorum.''Güneş balçıkla sıvanmaz'' diye bir atasözü var. Bunu da unutmamak gerekir. K.Y.T.D.
Herkes başlığı okumayı bıraktıysa alım zamanı gelmiş olabilir gibi.
ytd
Ben alım için bekliyorum. Şu faiz kararı bir geçsin önce...
Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
ACA42
Yorumsuz.
Bu başlığı şu anda 3 kişi okumaktadır. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
ACA42
Bu günleri bir kenera not düşelim. K.Y.T.D.
Akçansa mi oyakc den büyük mü satış ve üretim anlamında? Ben oyakc diye biliyordum
2024 yılı yaz aylarına kadar. Çok konuşulacak hisselerden biri. Olacak