Sayfa 232/253 İlkİlk ... 132182222230231232233234242 ... SonSon
Arama sonucu : 2020 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

1. Neden bu kadar çok zorlanıyor bir durum var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala burdayım ve bekliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan43 Yazıyı Oku
    Neden bu kadar çok zorlanıyor bir durum var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala burdayım ve bekliyorum
    Çimentoların öyle yada böyle önü açık. Sıkıntı olsa hepsinde olur. Sadece sabır…
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Nasıl yükselsin 2 günde yüzde 12 civarı yükselmiş... Günlerce tavan çekecek hali yok...

4.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Nasıl yükselsin 2 günde yüzde 12 civarı yükselmiş... Günlerce tavan çekecek hali yok...
    Dün çimsa tavan yaptı ya onu söylüyor belki arkadaş.. Yalnız Bank of dahil tüm açıkçılar Oyak ın tepesinde.. Çok likit olduğu için buna açık yapıyorlar..

Alıntı Originally Posted by ayhan43 Yazıyı Oku
    Neden bu kadar çok zorlanıyor bir durum var mı acaba diye düşünüyorum ama ben hala burdayım ve bekliyorum
    Ben bir zorlanma görmüyorum,,29 dan beri hergün çıkıyor,,böyle daha sağlıklı.
    Arada bir dinlenmesi normal.
    Fiyata değil,beklentiye odaklanalım,fiyat eninde sonunda ederini bulur.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Yatırım Finans 1 milyon lot alışla adeta sildi süpürdü, alışta yaklaşık 600k lot bekliyor.

Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Yatırım Finans 1 milyon lot alışla adeta sildi süpürdü, alışta yaklaşık 600k lot bekliyor.
    Adamlar beklentinin farkındalar,süpürmek diye buna denir işte,,helal olsun.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Kuvvetli boğa piyasasında,ilk hedef 55

Sayfa 232/253 İlkİlk ... 132182222230231232233234242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •