Bovespa > 100.000
Endeks ilk kez 100.000’ni geçmiş oldu .
Printable View
Bovespa > 100.000
Endeks ilk kez 100.000’ni geçmiş oldu .
İngiltere'de Ankara Anlaşması davasında sonuç çıktı. İş kuran Türkler açtıkları davayı kaybetti.
Fox TV de bir diziden replik;yatırım yaptığı parayı batırmış salak. Sadece yutkundum. Fox T.V de diziyi de kınıyorum gerçekleri yüzümüze vurduğu için :)
Hersey biter Trol bitmez :yes:
Erdoğan Kanal 7 - Ülke TV’de , Kılıçdaroğlu NTV’de soruları cevaplıyor
Denizli’de anlaşmazlık sebebiyle Bacanağını öldüren şüpheli ormanda drone ile aranıyor
Herkes şahittir:kahkah::kahkah:
Erdoğan : Sayın Yavaş hakkında ortaya çıkan belgeler ve yargının verdiği karar bunlar kenara konulabilecek seyler değil . Bu seçime böyle girebilse dahi seçimden sonra dokunulmazlığıda olmadığı icin bu durum milletin önüne gelecek, milletin önüne geldiğinde kendisi çok ciddi bir bedel ödeyeceği gibi Ankaralı hemşerilerimize de ödetme durumuna düşürür burada çok dikkatli olmak lazım .
Hasekinin isi yas gibi, Yavas Yavas zemin hazırlamaya çalışıyor!
Erdoğan : 2 aday yarışıyor , biri Yavaş ama diğeri Mehmet Özhaseki . Bunu kendi partilim olduğu icin söylemiyorum ama bir gercegi söylememiz lazım . Futbol takımı gibi siyasi parti tutulmaz kaldı ki bu zat zaten yuvarlanıyor , kökeni itibariyle MHP’li ama CHP’den gelip aday oluyor , 2 kere aday oldu seçilemedi .
Erdoğan : Kurşunlu camini bunlar kurşuna tabii tuttular , kim ? Bu HDP denilen dinsiz , imansız ateist takım. Bunların böyle bir yapısı var . Bunlar tek şeyi yakmak yıkmaktır
Hastane işi çok zor
Randevu alırsın 15 gün önce doktor saatleri uymuyor diye son anda iptal olur tekrar randevu Alman lAzım derler .
Prof olduğu için o konunun uzmanı için ona tedavi olduğun için kontrole bile tekrar gidemiyorsun .
Omurilik ile ilgili profesör özelde hemen ameliyat dediler ama yaş nedeniyle bu kadar gerek yok korse yeterli demişti özeller hemen ameliyat diyor ,
Bir de bilekte karpal tünel sendromu var en önemlisi sağlık gerisi teferruattır
Brent Petrol 67,47 +0,31 +0,46%
Ham Petrol WTI 59,30 +0,48 +0,82%
USD/TRY 5,4691 +0,0234 +0,43%
bi durun la bi haftada 2 zam geldi zaten
eyvallah bu hemşerim kuyu kazar:)
Bu başlığı şu anda 30 kişi okumaktadır. (9 üye ve 21 ziyaretçi)
ayhan53, ant, BONO, By Akıl, emrek83, reha kaya, solarmt, uzay44
sesizce bekliyor aşağıda