Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Şimdi de Mamak AKP ile güzel olacak reklamı sol framede , altda fr. Mehmet Özhaseki, en üst fr. Odunpazarı AKP belediye başkan adayı Volkan Doğan çıktı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
YAKLAŞIK 35 Senemin geçirtiği güzel yerde güzel seçim listesi olmuş. Oturduğunuz yerde oturun, saçmalamayı da kesin. Biz oralarda seneceler ce ermeni vatandaşlarla kardeşçe yaşadık. Ama maalesef , sizin gibi D.Y. yüzünden onlar başka yerlere taşındı. Okulu olan ARAMYAN Uncuyan koruma altına alınmak zorunda kaldı. Biz şimdi ,onları geri istiyoruz. Bilmem anlatabildim mi?
ABD misin neredesin bilmemde?her nerede de saçmalıyorsan kes artık. Patlıcan yolda!!
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri