Sayfa 229/1000 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,055
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Uzunca bir tatil sonrasi, foruma nihayet dönebildik.

Arayip sormayan, oh olsun deyen, kafamizi seyediyodu lan bu deyen herkese, teesuf ediyorum!
    ayhan başgan...

jurnal olmasın da...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben Eskişehir'de iddialı diye duydum, sn Medwig'e sormak lazim, bende de Eskişehir çıkıyor [emoji23][emoji23][emoji23]
    Bende de akp Eskisehir Büyükşehir belediye başkanının reklamı çıkıyor hep .

Büyükşehir ‘de Akp - Chp kritik , 2 ilçeden Tepebasini CHP alır , Odunpazarini kıl payı CHP alabilir . Yanı bu seçim Eskişehir kritik . SP ne yapar onu bilemem

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şimdi de Mamak AKP ile güzel olacak reklamı sol framede , altda fr. Mehmet Özhaseki, en üst fr. Odunpazarı AKP belediye başkan adayı Volkan Doğan çıktı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ayhan başgan...

jurnal olmasın da...
    dikine gömmeye kalktın bende oflu hocayı da götürde sorsun dedim soruyu gömsün dedim yalan yok sofrada duruyor mesajlar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Sizden güzel selfiler bekleriz artık.Patlıcan, hıyar resimlerine benzemesin, zor ama siz dersinize şimdiden çalışırsanız inanıyorum güzel şeyler paylaşacaksınız.
    O alana girmek mümkün olmaz Bende üstümü başımı aratmayı sevmem.. En az 3-4 aramadan geçiriyorlar.. Valla şehrin göbeği, hafta içi iş güç yeri .. Odunpazarı yada Sıhhıye meydanı var ama yok şehrin göbeği

Resim çekebilirsem göndereyim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    moda caferağa mahallesi muhtar heyeti adayları

https://www.google.com.tr/amp/s/www....rosuru-3451940
    YAKLAŞIK 35 Senemin geçirtiği güzel yerde güzel seçim listesi olmuş. Oturduğunuz yerde oturun, saçmalamayı da kesin. Biz oralarda seneceler ce ermeni vatandaşlarla kardeşçe yaşadık. Ama maalesef , sizin gibi D.Y. yüzünden onlar başka yerlere taşındı. Okulu olan ARAMYAN Uncuyan koruma altına alınmak zorunda kaldı. Biz şimdi ,onları geri istiyoruz. Bilmem anlatabildim mi?
    ABD misin neredesin bilmemde?her nerede de saçmalıyorsan kes artık. Patlıcan yolda!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,055
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dikine gömmeye kalktın bende oflu hocayı da götürde sorsun dedim soruyu gömsün dedim yalan yok sofrada duruyor mesajlar
    sen sazan balığı nedir bilirmisin..?

oltayı attım...... takıldın.....

bilir ve tanır beni gaya..

ben gayaya özgürlük derken, sen ramazan sonuna kadar yatsın dediydin..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku

bilir ve tanır beni gaya..
    Whatsapp'da yazdıklarını bir bilseniz Ama sanırsam ilk hastalık anında öyleydi yoksa size kıyamaz

Sayfa 229/1000 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •