Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þimdi de Mamak AKP ile güzel olacak reklamý sol framede , altda fr. Mehmet Özhaseki, en üst fr. Odunpazarý AKP belediye baþkan adayý Volkan Doðan çýktý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
YAKLAÞIK 35 Senemin geçirtiði güzel yerde güzel seçim listesi olmuþ. Oturduðunuz yerde oturun, saçmalamayý da kesin. Biz oralarda seneceler ce ermeni vatandaþlarla kardeþçe yaþadýk. Ama maalesef , sizin gibi D.Y. yüzünden onlar baþka yerlere taþýndý. Okulu olan ARAMYAN Uncuyan koruma altýna alýnmak zorunda kaldý. Biz þimdi ,onlarý geri istiyoruz. Bilmem anlatabildim mi?
ABD misin neredesin bilmemde?her nerede de saçmalýyorsan kes artýk. Patlýcan yolda!!
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri