eskiden radyoda arkası yarınları (radyo oyunları) sabırsızlıkla beklerdi :)
Printable View
eskiden radyoda arkası yarınları (radyo oyunları) sabırsızlıkla beklerdi :)
ufak bir atak oldu ilginc sekılde..samanlıga atılan kibrit etkisi olacak mı bakalım
tam bir üç kagıtcı spek yaaa teknıge gore kagıt alıp satanları avlamak ıcın yaptıgı seye bak yaw..
TV de yatırım programı elektronik ürünleri üretmek için ihlas firmasının cinlilere görüştüğünü soyledi
Netaş için seanslar ilk 30 dakika gün içi görebileceği en yüksek seviyeyi görüyor. Sonrasında o rakamın altında geçen kör döğüşü.
Bu durumun aksi bir senede toplam 5-7 günü geçmez. Oda endeksin rekorlar kırdığı bu senede.
Allah spek e akıl versin. Kaptırdığı lotların peşindeyse geçti o günler. Fiyatı baskıladıkça mal kaptırıyor.
ard yazılım 1 günlük tecrübesi ve 20 kısılık ekıbı ıle netaşı gecebılecekmı bakalım..
Sn eksina sizin tabirinizle 3 sallıyorum 2 si tesadüfen tutuyor diyorsun ya.ALLAH korusun.birde bu olursa hapı yuttuk tamamen.Siz bilançoya kadar 24 olursa satarım demiştiniz gerçi sonra zor diye ekleme yapmıştınız.netas tecrübenize dayanarak şu an için düşünceniz nedir.bekle bekle sıkıldık valla.alacagım hisseler uçuyor biz arkasından bakıyoruz.sizce bilanço 110 milyonun altında gelirmi.biraz ahiret sorusu gibi oldu ancak bu hissenin üstadlarından birisiniz.tabi sizin gibi 3-4 üstad daha var.onlardan biride cevap verirse sevinirim.çünku çok bunaldık.ytd
kapta herhangi bir haber yayınlanmadı . şirkette faliyet zararının oldugunuda dusunursek kol gibi bir zarar açıklaması muhtemel..sonuc olarak borsa kumar netaşta olmak ayrı bir kumar ama malum at yarısında eşeklerde birinci geliyor bazen...hastanelerin alt yapısını ameleligini netaş yaptı kaymagını baska yazılım fırmaları yedi...netaşada en buyuk zararı ulak a.ş verdi sirket profılını okursanız daha ıyı anlarsınız gercı guncellemısler sanırım..netaşın yapacagı butun işleri yazmıslardı...netaşın ulaktan para kazanma olayıda bitti..artık o kadar muhendisle bilmedigimiz bir şey uzerındemı çalısıyorlar bılemıyorum. Allah hepimize sabır versin
netaşı kefen parası yaptım :( durum bu
Netaş ın bu yarışın Ganyanı en yüksek atlarından birisi... Sürprizi geçtim yarışın bombası tabir edilen atlardan biri...
Ama ne zaman yarış kazanacağı belli değil..! Böyle bir durum işte....
Ama sahibi, seyisi atla yeterince ilgilenmiyor ki at napsın işte... Durum vaziyet bundan ibaret...
Günün birinde borsanın Bold Pilot olur mu..!? Bilmiyorum...:)
jokey attan düstü gene:)
fincan,tas vs eğitim amaçlı formasyonları çizenlere ve ky bilanço formasyonu unutulmaz bir ders olur.:oleyo:
netaş battıda bizim haberimiz yok yada bılancoda ılginç bişi olacak..bugunku yaptıgı bezdırme hareketı amac asagı olsaydı coktan 10 lu rakamları gostermıstı bıze ...sanırım kagıt kaptırma telasıda var spekcıgımızde
Valla durum ancak bu kadar güzel özetlenir.kim ne derse desin ben 12 aylık bilançodan umutluyum.zte batmayacagına göre netaşa bir şey olmaz.öyleyse geriye sadece supriz bilanço kalıyor.en azından 9 aylıkta çıkan 110 mlyn zarar bayağı azalacak diye tahmin ediyorum.yoksa bu kadar bezdirme normal degil.ha zarar fazla gelirsede zaten fiyatlanmıştı derim.bilanconun tarihini net bilen varsa yazarsa sevinirim.9 aylık beklenen tarihden önce açıklanmıştı.ytd
Çin ile ticari ilişkiler kotildsiyormus cin elçiliği den uyarı gelmis
Çınliler isterse silahlı kuvetler güçlendirme vakfınin yüzde 15 lik payınj alacam dese yine güvenmem.zte nin yüzde 48 i alma döneminde ne beklentiyi satın aldik nede gerçekleri.belki 50 sene sonra olacak ipek yolu projesinin lafı geçince müconun ihlasları bile uçarken bizim uyuz hisse satïşın gerçekleşmesine rağmen malak malak yatıyor.bilanço kötu olduğu için gitmiyor diyorlar bistin en karlı fk 5,5 olan kozalaklar yerinde sayıyor.bu ne yaman çelişki yarabbi.ulen netaş agzımıza mıçtın.demek ki iyi bilançoda hisseyi götürmüyor.çinliler ne derse desin boş.ama şunu desin alınlarından öperim.yönetim kurulu tamamen degısiyor.ama nerede o günler.ytd
Lütfen yanlış anlamayın, sizde grafik çalışmaları yapıyorsunuz, amacım çalışma yayınlayan arkadaşları üzmek değil. Yanlış anlaşılmaya neden oldum ise özür dilerim.
zarar artmış/azalmış her durumda bilançonun formasyonu bir sonrakine kadar konuşacağımızdan veya hatırlanacağından "unutulmaz ders oluru" o anlamda
Kamu ve Telekom alacaklarını (örneğin 112 Sağlık Bakanlığı ödemesini yapmış galiba ) her ne kadar tahsilat yaparsa bilançoya olumlu yansıyacağından biraz iyimserim
Bir konuyu öğrenmek için bu mesaji yazdim. Öncesinde şunu belirtmek isterim.
112 projesinde Netaş Aselsanın alt yüklenicisiydi ve bu konuda ödemeleri daha evvel tahsil ettiler diye biliyorum. Ekstra bir durum varsa bilgi verirseniz memnun olurum.
Merak ettiğim konu Turk telekomdan alacak ne kadar.
Yakın tarihli iş anlaşmalarına baktiğimda 2011 yılında 2.6 M dolarlık bir anlaşma buldum. Bunu karşilığı 15 M tl yapıyor.
2019 yapılan işlerin tahsilatı yapılabilirse sürpriz bir bilanço beklentim var.
Bu projeler IFF MODE 5 ki bu projeyi Netaş geliştirdi. Fakat yine Aselsanın alt yüklenicisi. 1.5 Milyar tl tutarındaki sayısal santral ihalesini Aselsan almıştı. Bundan ne kadar pay Netaşın olacak tam bilmek mumkun değil.
Ilk uç aylikta belirtilen Suudi lerin havalimanı işi bir bilinmez tabiki. Bunun gibi sayısiz kalem var.
Günün birinde gelecek bir bilanço ile tüm ezberleri bozacak.. Ama ne zaman..!? Insider trading sebebiyle bir süre fiyat hareketlerine yansıdıktan sonra kamuoyunun bilgisi olacak belki de... O nedenle çoğu zaman fiyat temelden önce gelir..
Yanlış anlama yok, kırılma yok...
Saygılar...
alcatel devre kessin sen daha uyu
Maksat ky yi bezdirmekten dah çok 8 milyon kote edilmiş lotu olanı sanırım. Bir türlü efsane olamıyor. Gazoz olmaya devam.
netaş hissesini tanmayan bugün tanmştır
Netaş la alakalı bir durum değil endeks eksiye girdi baya SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neoldu savaş mı çıktı
ha esat bizim mehmetçikleri vurmuş
saat 4 ten sonra genellıkle yabancıların alış satışları yogunluk kazanıyor muhtemelen bddk nın almış oldugu karar neticesinde yabancılar Tl ye ulasması zorlastı...yabancıda TL bulabılmek ıcın borsadan hısse satıyor...Bir nevi Dimyata prince giderken eldeki bulgurdan olundu... Netaşta buyuk ıhtımal merilly elınde ne var ise kustu...alan satan tablosu atabilecek arkadas var ise seviniriz kım kusmus bakarız
Beş asker şehit olmuş Allah rahmet eglesin
kusması bitince toparlayacaktır
Yüzde 10 un üzerinde düşen kağıt da var ona bakacak olursanız.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
......................ilginççç.....enteresan
https://m.haberturk.com/cumhurbaskan...578922-ekonomi
Baska bir hisse olsa birkaç tavan yapardı muhtemelen... Elbet onun da zamanı gelecektir,spek efendinin keyfi istediğinde.. 5 sene bekledik 15 daha bekleriz ufak ufak alımlarla...
Spek Y.t. değildir..