Sayfa 232/775 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 6194 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: NETAS - Netaş Telekom

Alıntı Originally Posted by ysf49 Yazıyı Oku
    Sn eksina sizin tabirinizle 3 sallıyorum 2 si tesadüfen tutuyor diyorsun ya.ALLAH korusun.birde bu olursa hapı yuttuk tamamen.Siz bilançoya kadar 24 olursa satarım demiştiniz gerçi sonra zor diye ekleme yapmıştınız.netas tecrübenize dayanarak şu an için düşünceniz nedir.bekle bekle sıkıldık valla.alacagım hisseler uçuyor biz arkasından bakıyoruz.sizce bilanço 110 milyonun altında gelirmi.biraz ahiret sorusu gibi oldu ancak bu hissenin üstadlarından birisiniz.tabi sizin gibi 3-4 üstad daha var.onlardan biride cevap verirse sevinirim.çünku çok bunaldık.ytd
    kapta herhangi bir haber yayınlanmadı . şirkette faliyet zararının oldugunuda dusunursek kol gibi bir zarar açıklaması muhtemel..sonuc olarak borsa kumar netaşta olmak ayrı bir kumar ama malum at yarısında eşeklerde birinci geliyor bazen...hastanelerin alt yapısını ameleligini netaş yaptı kaymagını baska yazılım fırmaları yedi...netaşada en buyuk zararı ulak a.ş verdi sirket profılını okursanız daha ıyı anlarsınız gercı guncellemısler sanırım..netaşın yapacagı butun işleri yazmıslardı...netaşın ulaktan para kazanma olayıda bitti..artık o kadar muhendisle bilmedigimiz bir şey uzerındemı çalısıyorlar bılemıyorum. Allah hepimize sabır versin

netaşı kefen parası yaptım durum bu

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    kapta herhangi bir haber yayınlanmadı . şirkette faliyet zararının oldugunuda dusunursek kol gibi bir zarar açıklaması muhtemel..sonuc olarak borsa kumar netaşta olmak ayrı bir kumar ama malum at yarısında eşeklerde birinci geliyor bazen...hastanelerin alt yapısını ameleligini netaş yaptı kaymagını baska yazılım fırmaları yedi...netaşada en buyuk zararı ulak a.ş verdi sirket profılını okursanız daha ıyı anlarsınız gercı guncellemısler sanırım..netaşın yapacagı butun işleri yazmıslardı...netaşın ulaktan para kazanma olayıda bitti..artık o kadar muhendisle bilmedigimiz bir şey uzerındemı çalısıyorlar bılemıyorum. Allah hepimize sabır versin

netaşı kefen parası yaptım durum bu
    Netaş ın bu yarışın Ganyanı en yüksek atlarından birisi... Sürprizi geçtim yarışın bombası tabir edilen atlardan biri...

Ama ne zaman yarış kazanacağı belli değil..! Böyle bir durum işte....

Ama sahibi, seyisi atla yeterince ilgilenmiyor ki at napsın işte... Durum vaziyet bundan ibaret...

Günün birinde borsanın Bold Pilot olur mu..!? Bilmiyorum...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

jokey attan düstü gene

5. fincan,tas vs eğitim amaçlı formasyonları çizenlere ve ky bilanço formasyonu unutulmaz bir ders olur.

netaş battıda bizim haberimiz yok yada bılancoda ılginç bişi olacak..bugunku yaptıgı bezdırme hareketı amac asagı olsaydı coktan 10 lu rakamları gostermıstı bıze ...sanırım kagıt kaptırma telasıda var spekcıgımızde

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    netaş battıda bizim haberimiz yok yada bılancoda ılginç bişi olacak..bugunku yaptıgı bezdırme hareketı amac asagı olsaydı coktan 10 lu rakamları gostermıstı bıze ...sanırım kagıt kaptırma telasıda var spekcıgımızde
    Valla durum ancak bu kadar güzel özetlenir.kim ne derse desin ben 12 aylık bilançodan umutluyum.zte batmayacagına göre netaşa bir şey olmaz.öyleyse geriye sadece supriz bilanço kalıyor.en azından 9 aylıkta çıkan 110 mlyn zarar bayağı azalacak diye tahmin ediyorum.yoksa bu kadar bezdirme normal degil.ha zarar fazla gelirsede zaten fiyatlanmıştı derim.bilanconun tarihini net bilen varsa yazarsa sevinirim.9 aylık beklenen tarihden önce açıklanmıştı.ytd

Alıntı Originally Posted by ysf49 Yazıyı Oku
    Valla durum ancak bu kadar güzel özetlenir.kim ne derse desin ben 12 aylık bilançodan umutluyum.zte batmayacagına göre netaşa bir şey olmaz.öyleyse geriye sadece supriz bilanço kalıyor.en azından 9 aylıkta çıkan 110 mlyn zarar bayağı azalacak diye tahmin ediyorum.yoksa bu kadar bezdirme normal degil.ha zarar fazla gelirsede zaten fiyatlanmıştı derim.bilanconun tarihini net bilen varsa yazarsa sevinirim.9 aylık beklenen tarihden önce açıklanmıştı.ytd
    martın ilk haftası---10 na kadar sure var

Sayfa 232/775 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •