bugün birilerini bekliyorum buraya yeşil oklarıyla :)
Printable View
bugün birilerini bekliyorum buraya yeşil oklarıyla :)
Bide en yüksek hacim sıralamasına girmiş.Terbiyesiz..:)
ahh be meggg ben ne zamandır bekliyorum bugünü var ya..... anlatamam......
9 üye 26 ziyaretçi....
Tühhh beaaa, 5.20 den almadık şimdi arkasından bakeyoz. :drunk:
https://www.tradingview.com/x/kx8XRBn5/
Güzel hareketler 5.98 üzeri kapanışlar trendi güçlendirir.Ağırlıklı ortalama halihazırda 5.98 de.:ok:
Yucin abi yerinde duramıyodur şimdi, şaka maka yandı yeşil ok. Harf aliim. Daha ne harf alacan hanfendi, Soba mı olcak cevap?
https://eksiup.com/p/7c3038324zoh
6 üzeri 2 saatlik rüya sonra erdi....
Ne oldu öyle, 6 altına inmek yok çık yukarı.. Bir takoz koyalım...
muzoo yetiş 588 589 GAP ımız var yine....
varlık fonunun kuracağı petrokimya tesisinin hisseye olumlu olumsuz etkisi olurmu? bu işle bağlantısı varmı?
666 şaka falan takılıyoruz ehemniyeti yok ama hak mevzuna gelince olay gerçekleşmeden önce yazmayana, ordan aldım, burdan sattım, ben fazla itibar etmediğim gibi umarım/isterim beyanı gibi kazanmıştır. Hem Keko' dostumuzun bende ki şakacıktan takılmam mevzusu nerde ne kazandığı değil sodada olan;
1 Büyük kurumlar beni takip ediyor
2 Ben aldıysam gider
3 Ben hiç kaybetmem
4 Hisseyi alıp, bekleyip satıp, sonra araştırmak :) vs.
İyiliğine dostane tavrına laf yok, iki geyik çeviriyorsak iyi niyetine sığınarak zaten. Sağ olsun var olsun kazancı bol olsun.
1. noyu o demedi. Otekilerde haklisin.
Soda'dan kactan ciktigini, oteki kagidi kactan aldigini hep olaylar oldugunda yazdi. Sonradan degil. Bak bu takdire sayan.
Senin dedigin de cok dogru, sonradan biliciler vardir. Ama Keko oyle degildi. Hatta ben "zirvede girecek iyi cesaret varmis" bile dedim. Ustune %50 cakti.
Bunlarin tabi ki bizler icin hicbir onemi yok ama... dogruya dogru. Keko yendi beni. Cunku tutturamasaydi, acayip sarardim :)
keko da neşesiydi forumun o da gitti. oblonun yaptığı videoyu izleyip izleyip gülüyorum
E iste adama videolar yapip, adam da %50 cakinca bir ayda, hem de videodaki ilk hisseden, bunu yazmamak olmaz benim demek istedigim. Adil davranmak gerekiyor.
Amma gulmustuk yahu!
https://youtu.be/KfUvUSQl32k
Ahmet Kırman,,"ABD deki ciner le ortak yatırımımız biterse,soda külü alanında dünyanın en büyük beş oyuncusundan biri konumuna ulaşacağız"demişti.
yatırımın süresi 3-4 yıl.
Bilmukabele.
keko "UV, UV" diye anlamsız gerekçelerini haklı çıkartmaya çalışanlara tek celsede kesti cezayı Karel' de helal olsun.
Daaa! Videoya konu olma nedeni o değildi ki.
"Çıkarımınız bir doğruyu işaret ediyor olsa bile, gidiş yolunuz ve sağlamanız yanlış ise... O doğruya ulaşmanız tesadüfidir!"
Soda' yı ilk aldığında "bollinger...", "6,8,12TL" dediğinde, yöntem meselesinde nazik uyarımı da refüze edince...
Maalesef önceki "Soda'cı" tecrübelerinden kaynaklı yedi etiketi benim kafamda.
Sonra işler yumuşadı elbet.
Ayrıca "BY beni takip ediyor..." ifadesini kendisi de kullandı... Burada mı, Oralet topiğinde mi? Hatırlamıyorum.
Dilerim Soda' da da, diğer yatırımlarında da kazanır, dilerim o haklıdır biz yanılıyoruzdur.
PS: 6.xx ler hayırlı olsun. Dilerim kapanış da böyle olur.
Dizi başlamıştır diye geldim ama... Erken gelmişiz galiba :notr:
https://i.ibb.co/LYz23Mj/ga.jpg
çok iyi :)
keko keko dediniz, takip ettiğim başka bit hissenin forumuna yazdı biraz önce :kmk:
Dogrusunun yanlisinin pek onemi yok aslinda. O kadar dalga gectik (haketmisti) ve bayagi icerlemisti bir aralar. O cakinca da biraz ovmekte zarar yok. Sonucta 1 ayda %50'yi kapak yapti.
Kendisinin de "by beni takip ediyor" dedigini hatirlamiyorum. Kitapci demisti burda, o da onu referans vermisti oteki topikte. Bir onemi de yok bunun zaten, sadece benim hafizamda oyle kalmis.
Keko aslında yalan söylemedi, Citibank ve Deutschebank resmi facebook hesapları Keko'nun feys hesabını takip ediyormuş. Zaten kendilerini takip eden milyonlarca kişiyi de takip ediyolar, sıkıntı yok. :he:
Ayrıca 2006 yılında Keko meşhur Time Dergisi tarafından yılın kişisi seçilmiş. Ciddiyim bak, isteyene kanıtlayabilirim.
Yok Tugla altindayim hala. İstediginizi alin. :drunk:
Bu arada Time dergisi 2006 da herkesi yilin kisisi secmis, yemin etseniz basiniz agrimaz. :)