Sayfa 235/899 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    sn obblomovv seni görmek güzel. hep gel.
    Dizi başlamıştır diye geldim ama... Erken gelmişiz galiba

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    çok iyi
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

keko keko dediniz, takip ettiğim başka bit hissenin forumuna yazdı biraz önce
    Yorumlarım Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Bilmukabele.
    keko "UV, UV" diye anlamsız gerekçelerini haklı çıkartmaya çalışanlara tek celsede kesti cezayı Karel' de helal olsun.
    Daaa! Videoya konu olma nedeni o değildi ki.

"Çıkarımınız bir doğruyu işaret ediyor olsa bile, gidiş yolunuz ve sağlamanız yanlış ise... O doğruya ulaşmanız tesadüfidir!"

Soda' yı ilk aldığında "bollinger...", "6,8,12TL" dediğinde, yöntem meselesinde nazik uyarımı da refüze edince...
    Maalesef önceki "Soda'cı" tecrübelerinden kaynaklı yedi etiketi benim kafamda.

Sonra işler yumuşadı elbet.
    Ayrıca "BY beni takip ediyor..." ifadesini kendisi de kullandı... Burada mı, Oralet topiğinde mi? Hatırlamıyorum.
    Dilerim Soda' da da, diğer yatırımlarında da kazanır, dilerim o haklıdır biz yanılıyoruzdur.

PS: 6.xx ler hayırlı olsun. Dilerim kapanış da böyle olur.
    Dogrusunun yanlisinin pek onemi yok aslinda. O kadar dalga gectik (haketmisti) ve bayagi icerlemisti bir aralar. O cakinca da biraz ovmekte zarar yok. Sonucta 1 ayda %50'yi kapak yapti.

Kendisinin de "by beni takip ediyor" dedigini hatirlamiyorum. Kitapci demisti burda, o da onu referans vermisti oteki topikte. Bir onemi de yok bunun zaten, sadece benim hafizamda oyle kalmis.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dogrusunun yanlisinin pek onemi yok aslinda. O kadar dalga gectik (haketmisti) ve bayagi icerlemisti bir aralar. O cakinca da biraz ovmekte zarar yok. Sonucta 1 ayda %50'yi kapak yapti.

Kendisinin de "by beni takip ediyor" dedigini hatirlamiyorum. Kitapci demisti burda, o da onu referans vermisti oteki topikte. Bir onemi de yok bunun zaten, sadece benim hafizamda oyle kalmis.
    Katılıyorum burası piyasa forumu "kazanan haklıdır."
    Ötesi yok.

6. Keko aslında yalan söylemedi, Citibank ve Deutschebank resmi facebook hesapları Keko'nun feys hesabını takip ediyormuş. Zaten kendilerini takip eden milyonlarca kişiyi de takip ediyolar, sıkıntı yok.

Ayrıca 2006 yılında Keko meşhur Time Dergisi tarafından yılın kişisi seçilmiş. Ciddiyim bak, isteyene kanıtlayabilirim.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Keko aslında yalan söylemedi, Citibank ve Deutschebank resmi facebook hesapları Keko'nun feys hesabını takip ediyormuş. Zaten kendilerini takip eden milyonlarca kişiyi de takip ediyolar, sıkıntı yok.

Ayrıca 2006 yılında Keko meşhur Time Dergisi tarafından yılın kişisi seçilmiş. Ciddiyim bak, isteyene kanıtlayabilirim.
    @Oralet hocam, senin için "tuğla altında kaldı, mefta oldu! " dedilerdi. Sağ gördüğüme sevindim.

Şimdi de Soda' mı aldın? Ona göre almayalım.

8. Yok Tugla altindayim hala. İstediginizi alin.

Bu arada Time dergisi 2006 da herkesi yilin kisisi secmis, yemin etseniz basiniz agrimaz.

Sayfa 235/899 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •