Baþlýkta soda hissesiyle ilgili mesaj bulmak için bayaðý bir uðraþ vermek gerekiyor..![]()
Baþlýkta soda hissesiyle ilgili mesaj bulmak için bayaðý bir uðraþ vermek gerekiyor..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Net kar 0 olursa f/k düþük çýkmaz.matematiðe aykýrý,esas faaliyetten yapýlan kar ile F/k düþükse ,þirketin karlý olduðunu gösterir ve özsermaye büyümesi yaþar ..pd/dd deðeri ise hissenin gelecekteki fiyatýný fiyatlar yani hisse de yüksek ivmeyle karlýlýk ve özsermaye artmasý bekleniyorsa piyasa deðeri artar dolayýsýyla pd/dd oraný yüksek çýkar.Öyle matematiksel Alavare dalavereye gerek yok.Soda þirketi düþen faizler sonucu tarihsel f/k sýndan vazgeçmek zorunda kalacak,enflasyon 10 ise F/k da Birgün 10 olur.
Ek 23778
2017 baþýndan itibaren en yüksek 5 hacmin 3 ü son bir haftada gerçekleþmiþ.
Þimdi burda defaten yazýldý, 6 olmadan girilmez bu hisseye diye.
Arkadaþ 5,20 den niye almadýk da þimdi 6.12 den alalým?
Biri bana açýklayabilir mi?
Aradaki 1 lira kardan zararý nereye yazýyoruz?
Esas faaliyet dýþý enayilik hesabýna mý?
Not: Yazanlardan biri Adanalýydý.![]()
sakýp sabancý da rahmetli her fiyattan alýnýr diyerek soda toplamýþ ömrü boyunca. o da adanalýydý. birinin mektepten arkadaþýymýþ o belletmiþ sodayý.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
sn 5x5y5z hoþgeldniz. soda yatýrýmcýsý mýsýnýz? düþünüyor musunuz almayý?
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Yer Ýmleri