Neredeyse tüm hisseler taban yemek üzere ,eee ondan sonra melil melil ekrana mı bakacağız ,kapatın gitsin
Printable View
Neredeyse tüm hisseler taban yemek üzere ,eee ondan sonra melil melil ekrana mı bakacağız ,kapatın gitsin
ya bir açıklama yapılmaz mı ya . ulan ne biçim ülke deyiz.
bu özgüven nedir yönetimdeki. ekonomi yangın yerine döndü beyefendiler hala sessiz.
neden yapıldı ? ne yapılacak bundan sonra ? çık açıkla kardeşim..
400 bin yeni borsacı ilk seçimlerde ne yapmayı düşünür acaba . Borsa acısı kolay kolay unutulmaz
KAP: Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem gören USD/TL, EUR/TL, RUB/TL ve CNH/TL döviz vadeli işlem sözleşmeleri ile Gram/TL altın vadeli işlem sözleşmelerinde uygulanan %10 oranındaki üst fiyat limiti oranları bugün için %20'ye çıkarılmıştır.
Önemle duyurulur.
Viob 1453 desteğine geldi. burası tuttu tuttu, tutamadı yabcak bişii yok
borsadaki işlem hacmi düşük değil mi bana mı öyle geliyor.. yada aç kapa aç kapa yapa yapa işlem hacmi oluşmadı mı
Zırt pırt devre kesici koyarak iyi olmuyor. Bırak piyasa dengesini kendi kursun. Normalde kar al yapıp tepki gelmesi gereken yerlerden gelmiyor böylece. PY ye avantaj sağlıyor bu iş.
UV tahvil 18.55, yabancı ne var ne yok topu tüfeğiyle satıp çıkıyor tarihi bir gün.
Bu kadar baba kağıtlar dipte ya.. Olacak iş değil..
KCHOL,MGROS vadeli long... tabandan
Nisan sonu bekliyordum.
https://i.hizliresim.com/MxCwXX.jpg
arkadaşlar şu durumdan sonra kim çıkıp konuşsa da bir şeyi değiştiremez. endeksi tutmak için türlü numaralar yaptılar ama enerji aşağı doğru birikti sonunda patladı.
lafla peynir gemisi yürümez.
Vobun şimdilik en sağlam desteği 140 bin civarı. 138-142 kabaca diyelim çekilelim kenara. Oralarda yapacağı hareket belirleyici olur kısa vadede.
viopta bugün için taban 142.425...az kaldı...
Alici yok...destek felan işlemez...hacım nasıl olsun alicimi var...garajdaki 37m..kaldır bak nasıl hacim oluo
son dört senedir ocak ayları endeksin en yüksek olduğu dönem olmuştur dedim...
nitekim bu senede ufak bir yanılmayla öyle oldu...
eski grafiklerimden bunu buldum...
şubat ayında yapmışım...
https://i.hizliresim.com/EP5vWd.jpg
Sorumluluk zamanı kimseyi bulaman.
Bir valiye iş düşer.
Ama başarı olunca ağzının suyu akıncaya kadar devam
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaslar acıklama yapsalar yada yapmasalar nolacak.hamdolsun.nerdeyse herkese kıtledıler tabandan 2 banka aldım banada kıtledıler .cumadan malda olanlar goctu.bak safak bıle asya pıyasaları bozuk demıs hamdolsun.vıop taban
Yabancının tamamı satışta kol kesip gitmeseler bari Akit gazetesi de manşetten halifeliğin gelmesini istemiş ,bu da olayın tuzu biberi oldu
vakıfbank ve halkbank taban olmadı. Gözlerim yaşardı. Mutmain oldum.
ilk defa TABAN-VIOP..fotoyu alalım..Hatıra
Erken seçim kararı alınırsa borsa coşar bence...
Vaybe, viop dip oldu.... Bunu da gördük, teşekkürler bu işte parmağı olanlar,
Bilen bilir, borsanın yüzde 2 dahi çıkması yada düşmesine iyi bakmam... 10 eksiyi gördük.....
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
falan filan...
Türkiye'nin 5 yıllık risk primi (CDS) 158 baz puan yükselişle 466'ya çıktı- Bloomberg HT
bıde ıyı yandan fotoya bakalım dıcem ama dıyen yerlerım acıyor.vıop taban gecen sene pıyasalar patladıgında bıle olmamıstı.
BİST 100 de taban yemeyen 2-3 hisse kaldı ,bunlardan birisi beşiktaş:) diğeri euroya endeksli DOCO ,
Sasa direniyor artı kapatır mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
açıklama gelmiş arkadaşlar. artık bununla idare edecez. çünkü başka tık yok.
https://www.mynet.com/istanbul-sozle...i-110106763357
Arkadaş ne trilcmiş ya, bugün bile tavan:bravo:
cds 466 olmuş cuma 320 lerde idi
viop taban gördü arkadaş. açıkçası bu kadarını beklemezdim
viop tarihinde bir tavan görmüştük. bir de taban gördük.
Tabandan lönklesek yarın deptürürler mi
bugünlerde kotasyon vermiyorsa bu varantın olayı ne? py üterken sorun yok