Sayfa 231/1001 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Neredeyse tüm hisseler taban yemek üzere ,eee ondan sonra melil melil ekrana mı bakacağız ,kapatın gitsin

2. ya bir açıklama yapılmaz mı ya . ulan ne biçim ülke deyiz.
    bu özgüven nedir yönetimdeki. ekonomi yangın yerine döndü beyefendiler hala sessiz.
    neden yapıldı ? ne yapılacak bundan sonra ? çık açıkla kardeşim..
    400 bin yeni borsacı ilk seçimlerde ne yapmayı düşünür acaba . Borsa acısı kolay kolay unutulmaz

KAP: Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem gören USD/TL, EUR/TL, RUB/TL ve CNH/TL döviz vadeli işlem sözleşmeleri ile Gram/TL altın vadeli işlem sözleşmelerinde uygulanan %10 oranındaki üst fiyat limiti oranları bugün için %20'ye çıkarılmıştır.
    Önemle duyurulur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Viob 1453 desteğine geldi. burası tuttu tuttu, tutamadı yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by demir61 Yazıyı Oku
    Göz göre göre böyle hata yapılmaz. Reis DTH'leri çözmek için mi bu yola başvurdu acaba?
    2 milyar dolar ödeme var..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6. borsadaki işlem hacmi düşük değil mi bana mı öyle geliyor.. yada aç kapa aç kapa yapa yapa işlem hacmi oluşmadı mı

7. Zırt pırt devre kesici koyarak iyi olmuyor. Bırak piyasa dengesini kendi kursun. Normalde kar al yapıp tepki gelmesi gereken yerlerden gelmiyor böylece. PY ye avantaj sağlıyor bu iş.

Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    ya bir açıklama yapılmaz mı ya . ulan ne biçim ülke deyiz.
    bu özgüven nedir yönetimdeki. ekonomi yangın yerine döndü beyefendiler hala sessiz.
    neden yapıldı ? ne yapılacak bundan sonra ? çık açıkla kardeşim..
    400 bin yeni borsacı ilk seçimlerde ne yapmayı düşünür acaba . Borsa acısı kolay kolay unutulmaz
    zaten bütün mesele bu gaz bulduk mu herkes twetten gazeteden tv den mesaj yağdırıyor. öyle durumlarda araki bi Allahın kulunu bulasın
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 231/1001 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •