bir tepki hareketi gelecektir. ama bu nereye kadar olur ?
Printable View
bir tepki hareketi gelecektir. ama bu nereye kadar olur ?
https://i.hizliresim.com/i8py7yz.jpg
https://i.hizliresim.com/bwkxfms.jpg
seçim sonrası ile bugün arasındaki takas hareketliliği değerlendirildiğinde burada hiçbir yatırımcı karda değil.. bu büyüklükte bir takas değişimi sonrası bile hisse fiyatı ortalama % 20 düşmüş.. alternatif maliyetleri bir yana bıraksak dahi buraya bu büyüklükte yatırım yapan tüm büyük hesaplar aptalca hareket etmiş ?????
Parası olan kuralı koyar. Büyük yatırımcı doğru yatırım yapmayı bilmiyor olsa parası olur muydu?
Büyük yatırımcı küçük yatırımcının kısa ufkundan para kazanır...
70 den 16 ya
22 den aldik.. zarar kol gibi ama en azindan portfoyun %8 si ile aldik..
Ben alirken aptallik ettim acele ile aldim
2022 de odas da 1 e 5 yapinca(portfoyun 10 ile almistim)
Buda dustu ikinci odas hayali kurduk
Ve yanildik
Bana gore cante su an ederinde
Ulkede elektirik uretimi tuketim den fazla veemeye de basladi..
Bu hissenjn yukari gitmesi icin bence bir neden yok.. zaten tepki veremiyor
Yukardan alanlarin maliyetlrri nedir diye soruyoruz ama bu adamlarin maliyetleri sifir.. alan da satan da helsi kendileri bana gore..
Ytd
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi sallamışsın...Yalnız dikkat et buradaki herkes bu işin piridir...:pAlıntı:
Aylık bazda toplam elektrik ithalatı 144.319 MWh artarak 579.964 MWh, ihracatı 16.445 MWh artarak 178.457 MWh bandında gerçekleşmiştir.
https://www.epias.com.tr/wp-content/...ari-Raporu.pdf
kafayı sudan çıkarıp ( 2 kapanış kuralını çalıştırıp) tekrar suyun dibine.. '' ağam bizle eğleniyii ''
önümüzdeki hafta salı yada çarşamba yön konusunun belirginleşme olasılığı daha fazla..
https://i.hizliresim.com/mysbjnh.png
Ördek Suya Dalda Gel
Yardan Haber Alda Gel
Çeşitlerine göre pişirme yöntemlerine ayrılan ördek etleri, damak zevkine güvenen kişilerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.:drunk:
sn ezocan posta kutusu her halde dolu mesaj gitmiyor
Sermaye tavanı haberi ile +5 yapmış. İyi bir şey galiba. Umarım diğer haberler gibi yine ele verme amaçlı olmaz. Endeks tamam direnci kırdı.
Endeks uygun haberler de atılıyor hala gitmezse demek ki gitmeyecek mg hissesi
yarın için almıştım, ben satamadan dönmüş..elimde kaldı..:kahkah: bu hareketin odak noktası 16.77
crln (sarı ) 4. defa deneniyor.. umarım hokunu çıkarmaz..
https://i.hizliresim.com/tbb78x0.png
güzel kardeşim, inşallah gider ve kazancın bol olur..
sen ne kadar sarı lacivertsen bende o kadar sarı kırmızıyım... ama grafik sarı pembe..
sarı İstanbul boğazı Pembe Çanakkale boğazı.. Egeye çıkmak için bu ikisinin geçilmesi şart
iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/q973rza.png
[QUOTE=esozcan;6680962]yarın için almıştım, ben satamadan dönmüş..elimde kaldı..:kahkah: bu hareketin odak noktası 16.77
crln (sarı ) 4. defa deneniyor.. umarım hokunu çıkarmaz..
“ Ben Musa’yım sen Firavun
İkrarsız Şeytan-ı lakin
Kaçıncı ölmem bu hain
Pir Sultan ölür dirilirâ€
:party:
Şirketin iç kaynaklarının değerlendirilebilmesi ve sermaye yapısının güçlendirilebilmesi amacıyla 1.262.050.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanının, 2024-2028 yıllarını kapsayacak şekilde 10.000.000.000 TL'ye artırılması ve geçerlilik süresinin uzatılması hususunda Şirket Esas Sözleşmesinin 6.maddesine yönelik ekteki Esas Sözleşme Tadil Metninin onayı için Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer ilgili kurumlardan izin alınmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün başvuruda bulunulmuştur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
YENİ HİKAYELER YAZMA PEŞİNDELER...ördek uçmak istiyor,yeterince palazlandı.
Bunca haber, beklenti ama hâlâ 16 lı rakamlardayız...Gel de inanma !
Kayıtlı sermaye artışı ile sermaye yapısı nasıl güçlendirilir.
Bedelli yaparak,bedelsiz ile değişen bir şey olmaz.
Yine bir hinlik yapmışlar.
Hiç kayıtlı sermaye artışı yapan şirkette böyle açıklama gorduuzmu ben 23 senede görmedim.
Yt.tv.degildir
Sagliklar
SPK'nın bu rakamı onaylaması şirketin ilerde sermayesini bu rakama kadar çıkartma potansiyeli olduğu anlamına gelir. Şirket adına olumlu bir gelişmedir.
Bildiğim tek şey 6 aydır kapana kısıldık, bekliyoruz. Epey azaltıp riski dağıtmıştım ama yine de b.k gibi para bağladık uyuza...Bu çember sakallıların hisselerini almamaya (kendi adıma) verdiğim sözü tutmamanın ceremesi bütün bunlar...Bu haysiyetsiz gürûh her gün sıçasıya yetim hakkı yiyor onlara bir şey yok, biz birine yan baksak Allahtan belamızı buluyoruz nedense ? Moral sıfır...
Sayın hayek'in yaptığı gibi takasları eviriyorum çeviriyorum, bu fiyatlardan kârda olan kimse yok ???:notr:
--amaçları hisseye dikkat çekmek; işten anlamayanlar piyasadan(borsadan) çıktı/ıyorlar... amaç, belki haber ile bizi de gören olur...görmeleri için de endeksin üzerine çıkarman lazım...klasik pazaralama teknikleri...
---yarın-öbürgün-ileride iş yapıyorum-yapayacağım ayağına bedelliyi dayatırlar...bir zamanlar KOZAA-İPEKE de yaptılar başarılı da oldular...
kışın ortasındayız...1-16 ocak piyasa takas fiyatı ortalaması 6.45 cent....; bu fiyatlar ile para kazanılmaz... böyle gider se temmuza kadar 5 centelere düşer... 2016 yılında büyük oyunculardan biri para kanabilmemiz için 8 cent şart demişti...
COP28'de bu yıl hazırlanan ve Türkiye'nin imzaladığı deklarasyonlar ise şöyle:
İklim ve Sağlık Bildirisi: 143 ülke, ilk kez iklim değişikliğinin sağlık üzerindeki etkilerini ele alacak sistemler kurmak için söz verdi.
Sürdürülebilir Tarım, Dirençli Gıda Sistemleri ve İklim Eylemi Bildirisi: 158 ülke, gıda üretimini ve üreticileri iklim değişikliğinin etkilerine karşı korumaya söz verdi.
İklim Eylemi için Yüksek Hedefli Çok Düzeyli Ortaklıklar Koalisyonu (CHAMP): 65 ülke, iklim stratejilerinin planlanması, finansmanı, uygulanması ve izlenmesinde yerel yönetimlerle ve belediyelerle işbirliği yapılmasını amaçlıyor.
WWF-Türkiye İklim ve Enerji Programı Müdürü Tanyeli Behiç Sabuncu: ‘‘Zirveden çıkan karar metninde bugüne kadar ilk defa sorunun kökenine yani fosil yakıtlardan uzaklaşmaya yönelik bir çağrı yapılmış olması iklim kriziyle mücadele sürecinde bir dönüm noktasına işaret ediyor. https://www.wwf.org.tr/?14041/Fosil-...umu-yakalamali
Gelen KAP bölünme öncesi hazırlıktır. Şirketin yatırım yapacağı için (Venezuela olabilir ) sermayesini artırmak istediği net belli oldu. Kısa vadede trade yapanları bilemem ama uzun düşünenler ve temettü yemek isteyenler için çok olumlu bir gelişme bu. Tabi bu sermaye artırımı bir bedelsiz duyurusu kesinlikle değildir. Şirket sermayesini artıracağı üst tavanı SPK'ya bildirerek ilan ediyor. Kısaca CANTE 2028 projeksiyonlu mevcut sermayemi 10 milyar TL'ye çıkarabilirim diyor. Bunu bedelli veya bedelsiz sermaye artırımı ile yapabilir. Şirket bir önceki sermaye artırımını 25 ocak 2023 tarihinde iç kaynaklardan 480 milyon TL karşılayarak %150 bedelsiz artırarak 320 milyon TL sermayeden tahsisli öncesi 800 milyon TL sermayeye ulaştı (tahsisli artırım ile güncel 938.116.903 TL sermaye oluştu). Şu andaki kayıtlı sermaye tavanı olan 1.262.050.000 TL yetersiz geldiği için 4 yıllık süreçte 10 milyara çıkarmak için izin istiyor. Bu 2028 yılına kadar %965,96 bedelsiz potansiyeli demek; elimizdeki her 100 lotun sermayemiz 10 milyar TL olduğunda 1065,96 lot olması demek. 2028 yılına kadar da olabilir, arada 2.3.yılın sonunda da olabilir. Sermaye üst tavanı SPK tarafından onaylandığında %965,96 bölünme hakkı doğacak. Tek seferde yapabileceği gibi parça parça da yapabilir. Yurt dışı yatırımın düşünüldüğü şu dönemde sermayesini güçlendirmesi gayet yerinde bir karardır ve önceki KAP larda da ifade edildiği gibi temettü politikasının önüne geçmeyecek denilerek er ya da geç temettü veren şirket haline gelme niyetlerini açık etmişlerdi. Ben çok olumlu buldum bu KAP ı, umarım hayırlara vesile olur derken YTD olmadığını sesli düşündüğümü belirtirim.
Geçmiş olsun abi. Cidden patronu kötü hisse hiç almamak lazımmış. Enflasyon olmasa memlekette hadi diyeceğim de yüzde 100 üzeri enflasyon olan yerde de bu kadar haberle gitmeyip , endeks her salinca aşağı çakılması... Neyse az daha bekliyelim bakalım. Her haberi de ele vermek için kullanıyor o da sahane
20 dakika önce vermiştim biraz çıkmış İns çıkar ya 17.6 şu anda
Yarısını kaptırmış bulunmaktaydim İns hepsini kaptirirm yarın :)
17.74 önemli..
18.53 te direnci vardı... çarptı ve döndü.. neden döndüğünün cevabı palada..
https://i.hizliresim.com/d6lngxp.png
Eyvallah. A1 götürmüştü hepsini satiyor
Film in adı SATMADIĞINA PİŞMAN OPERASYONU,bunun bir de 2 si var.
SATTIĞINA PİŞMAN OPERASYONU yakında sinemalarda.
cıkar satmazsın, 2. harekette satarsın, sonra da elinde kalan, beyaz mendil olur..
ara sıra yazarım '' oturan boğa, zıplayan çekirgeden, fazla kazanır''
A1 6 M lot alıp parayı vurup sattı. Bir sürü küçük yatırımcı dostumuz aramıza katıldı. Onlara hoşgeldiniz diyorum. Yüzde 90i zararla satıp çıkacak, çünkü çıkan endekste kimse düşen hisseyi tutmaz :(