Sayfa 233/529 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Şirketin iç kaynaklarının değerlendirilebilmesi ve sermaye yapısının güçlendirilebilmesi amacıyla 1.262.050.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanının, 2024-2028 yıllarını kapsayacak şekilde 10.000.000.000 TL'ye artırılması ve geçerlilik süresinin uzatılması hususunda Şirket Esas Sözleşmesinin 6.maddesine yönelik ekteki Esas Sözleşme Tadil Metninin onayı için Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer ilgili kurumlardan izin alınmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün başvuruda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YENİ HİKAYELER YAZMA PEŞİNDELER...ördek uçmak istiyor,yeterince palazlandı.

2. Bunca haber, beklenti ama hâlâ 16 lı rakamlardayız...Gel de inanma !
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bunca haber, beklenti ama hâlâ 16 lı rakamlardayız...Gel de inanma !
    Üstad tam olarak ne olmalı ki gitsin... Endeks de süper. Yani çok pahaliydi da biz mi hayal kurduk. Sizce olan nedir

Kayıtlı sermaye artışı ile sermaye yapısı nasıl güçlendirilir.
    Bedelli yaparak,bedelsiz ile değişen bir şey olmaz.
    Yine bir hinlik yapmışlar.
    Hiç kayıtlı sermaye artışı yapan şirkette böyle açıklama gorduuzmu ben 23 senede görmedim.
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar

5. SPK'nın bu rakamı onaylaması şirketin ilerde sermayesini bu rakama kadar çıkartma potansiyeli olduğu anlamına gelir. Şirket adına olumlu bir gelişmedir.

6.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Üstad tam olarak ne olmalı ki gitsin... Endeks de süper. Yani çok pahaliydi da biz mi hayal kurduk. Sizce olan nedir
    Bildiğim tek şey 6 aydır kapana kısıldık, bekliyoruz. Epey azaltıp riski dağıtmıştım ama yine de b.k gibi para bağladık uyuza...Bu çember sakallıların hisselerini almamaya (kendi adıma) verdiğim sözü tutmamanın ceremesi bütün bunlar...Bu haysiyetsiz gürûh her gün sıçasıya yetim hakkı yiyor onlara bir şey yok, biz birine yan baksak Allahtan belamızı buluyoruz nedense ? Moral sıfır...

7. Sayın hayek'in yaptığı gibi takasları eviriyorum çeviriyorum, bu fiyatlardan kârda olan kimse yok ???

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Kayıtlı sermaye artışı ile sermaye yapısı nasıl güçlendirilir.
    Bedelli yaparak,bedelsiz ile değişen bir şey olmaz.
    Yine bir hinlik yapmışlar.
    Hiç kayıtlı sermaye artışı yapan şirkette böyle açıklama gorduuzmu ben 23 senede görmedim.
    Yt.tv.degildir
    Sagliklar
    --amaçları hisseye dikkat çekmek; işten anlamayanlar piyasadan(borsadan) çıktı/ıyorlar... amaç, belki haber ile bizi de gören olur...görmeleri için de endeksin üzerine çıkarman lazım...klasik pazaralama teknikleri...
    ---yarın-öbürgün-ileride iş yapıyorum-yapayacağım ayağına bedelliyi dayatırlar...bir zamanlar KOZAA-İPEKE de yaptılar başarılı da oldular...

Sayfa 233/529 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •