kaç aydır ilk kez satış kademesinde ki lotlar, alış kademesinden fazla konumda.
ilk on kademe alış:2.253.380---------------ilk on kademe satış:3.048.322.
bütün kademeler alış:3.677.327------------bütün kademeler satış:4.154.917
Printable View
kaç aydır ilk kez satış kademesinde ki lotlar, alış kademesinden fazla konumda.
ilk on kademe alış:2.253.380---------------ilk on kademe satış:3.048.322.
bütün kademeler alış:3.677.327------------bütün kademeler satış:4.154.917
Şu hale bak millet hala alan satan derdinde. Hisseyle alakası olmayan adam geliyo (acemşah reis) burda kimsenin bilmediği dataları veriyo (şaka gibi) biri ortalığı karıştırdı diyo diğerleri hala alım satıma bakıyo. Yahu dap finansman için borsaya çıkacak deniyor, bundan sonra dap ı deşmek lazımken, bölgedeki inar gelişmeleri sonrasını konuşmak gerekirsen lüzumsuz işler... biraz sesli düşündüm içimi döktüm kusura bakmayın
Budamı çin modeli acaba, bey abilerinden ögrenmiştir deneme işini.ytd
Thyshine, gördügümüzü yazdık, aylardır genelde alım talimatı, satım talimatından fazlaydı. Buğün satış ağırlıklı talimatlar.
"Hisseyle alakası olmayan adam"ın paylaşımı bana acayip geldi, sanki ateşi harlandırmak için yapılan bir yorum gibi geldi.Neyse mal ortada kim ne yazarsa yazsın, o rus pu bildiğini okumaya devam ediyor.ytd
sıra 3.29 geldi.ytd
Bist, döviz, emtia karşısında erimeye-düşmeye devam. Çöküntüye devam
Borsadan kaçiş başlamistir doyan doydu polden bi cacik olmaz çöp.
Satsan ne arkadaş kalkerken 2,98 e biraz kaptırdım dedim ki kalandan kazanayım yeter çok sürmez onu da bu tahtacı yerine koydurur bana . 2- gün geri gelmez 2 haftaya alttan bulursun bedava dağıtıyo polho evlatları. Git 2 kg boya iste vermez bütün ürünlere yuzde 150 zam yapıştırmış. Burda hisseyi itin cebine sokuyo hırsızlar
. 50 cente arz etmişsin 1,6 dolar görmüş 0,24 cent işlem geçio. Ortaklara selam olsun. Tahtanın kanını emen vampirede boğazında kalsın diyorum.
Bu mesajı küfürlü paylaşmıştım ceza vermişlerdi. Küfürsüz halini paylaştım. Bazen 1 yılı geçen bekleyişte sinirlerime hakim olamıyorum. Kusura bakmayın
Onlarca tarihi zirvesinden işlem gören hisse tavan üstüne tavan yapıo . Bunun grafik ekrandan çıkacak…bu ah gelir seni bulur tahtacı …
Polisan Kimya, reçine üretim kapasitesini artıracak
Polisan Holding iştiraki Polisan Kimya, artan talep üzerine reçinede kapasite artışına gidiyor. Polisan Kimya Genel Müdürü Selçuk Denizligil, bu yıl temelleri atılan yeni fabrikanın Nisan 2022’de faaliyete geçeceğini ve 150 bin ton olan yıllık üretim kapasitesinin yüzde 30 artacağını söyledi.Formaldehit ve reçineleri grubunda üretim yapan Polisan Kimya; sunta, MDF, kontrplak, formika reçineleri, cam yünü ve taș yünü reçineleri, melamin, üre ve fenol bazlı formaldehit reçinelerine artan talep üzerine kapasite artışına gidiyor.
Polisan Kimya Genel Müdürü Selçuk Denizligil, bu yıl temelleri atılan yeni fabrikanın Nisan 2022’de faaliyete geçeceğini ve 150 bin ton olan yıllık üretim kapasitesinin yüzde 30 oranında artacağını duyurdu.
Yapı kimyasalları alanında önemli bir üretim gücüne sahip olduklarına dikkat çeken Denizligil, “Formaldehit ve reçineleri grubunda pazarın yüzde 40’ına sahibiz. Bu ürün grubunda pazarın en büyük üreticisiyiz. Yeni fabrika ile buradaki gücümüz bir kat daha artacak. Yapı kimyasallarındaki pazar payımızı da yüzde 20’ye çıkardık. Burada da en önemli ilk üç üreticiden biri durumunda bulunuyoruz. Bu alandaki satış ve üretim faaliyetlerimizle de sektöre nitelikli bir değer kazandırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.Artan talebe katma değerli hazırlık
Kimyanın son derece stratejik bir sektör olduğunu ve birçok sanayi kolunun ana girdisi durumunda bulunduğunu belirten Denizligil, şunları söyledi: “Kimya sektörü birçok sanayi kolunun ana girdisini oluşturuyor. Bununla birlikte katma değeri yüksek özel kimyasalların üretimi hala bir problem. Bu durum da, kimya sanayinin dış ticaret açığındaki payını artırıyor. Bugün Türkiye Kimya Sanayi hammadde bakımından yüzde 80 dışa bağımlı durumda bulunuyor. Polisan Kimya, yapı kimyasalları, formaldehit ve reçineleri konusunda uzman ve kendi uzmanlığını üretim kapasitesini arttırarak ülkeye daha fazla fayda sağlayacak bir noktaya taşımak istiyor. Yeni ürünlerin toplam ciromuz içindeki payı yüzde 17,5 seviyesinde ve bunu artırmak istiyoruz. Ar-Ge merkezimiz yeni fabrikamızda üretilecek yeni ürünler üzerine çalışıyor. Hem yurtiçi talebe daha fazla cevap vermek hem de ihracattan daha fazla pay almak, bunu da katma değerli yeni inovatif ürünlerle gerçekleştirmek istiyoruz.”
İhracatın toplam ciro içinde payını artıracak
Ana ihracat pazarlarını Romanya, Bulgaristan, İtalya, Yunanistan, Kosova, İsrail, Mısır ve Avustralya olarak sıralayan Denizligil, ihracat gelirlerinin bu yılın ilk dokuz ayında toplam gelirden yüzde 12 pay aldığını bildirdi.
2021’de iç pazara yoğunlaştıklarını, ihracat ayağında ise yeni stratejilerle mevcut pazarlardaki konumlarını güçlendirme yoluna gittiklerini anlatan Denizligil, “Her şey plana uygun ilerliyor. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda ihracatımızı yüzde 20-25 seviyelerine çıkarmak. Balkanlar ve Avrupa pazarını yani gelişmiş ülke pazarlarında etkin olmak önceliklerimiz arasında bulunuyor.” dedi.
Teşvik haberi, imar haberi, kapasite ve ciro artış haberleri vs şirketi tarihi dibinden bir türlü çıkaramıyor….
Polhooooo 23 centttttt alanı öpüyorlar.
Oysa ne hayaller vardı :)
Yarın çok çok ufak bir alış yapacağım inşallah bir problem olmazsa.
Ben bu tarz alislarima izli mermi alışı diyorum. Nereye mermi atacagim konusunda hedef sasirmami ve hedefi takip etmemi sağlıyor. Herkese bol kazançlar.
dolar bazlı zaten diplerde ya bist100 bazlı ben böyle negatif ayrışmış bu kalitede şirket görmedim .icracı yönetim kurulu üyelerimiz geri alım planı açıklamalı .şirektin tarihindeki dönüm noktalarından biri olacak pendik arazileri hakkında bu ay başında askıdan inen imar planları şirketin beklediği revize imar planlarımı açıklanmalı hala emin olamadıgımdan ( açıklanan numaralar ile şirket numaraları tutuyor gerçi) insan resmiyet bekliyor.şirkete ulaşıp ilk cevap alan paylaşırsa sevinirim.saygılar.
Temel abim çok çok küçük alım ve izli mermi falan çok enteresan işler. Burda ne alsan elinde kalıyor böyle başlaman mantıklı.
Sosyal medyada Bu kadar beddua, hakaret alan bir şirket yoktur. Buna rağmen şirketine sahip çıkmayan bir yönetim kurulu var. 0,50 cente arz ettiğin firmayı 0,23 cent e geri almayan bir yönetim. Bu kadar değerli duran varlıkları olan, tıkır tıkır çalışan işi olan bir firma bu fiyatta kalıyorsa kurumsal yönetim notu sıfır olduğu içindir.
Arkadaşlar mesele belli ama inanmak istemediğimden bugünlere kadar geldik. Borsada akp nin çöktüğü kağıtlar var. Polho da bunlardan biri. Gelir kapısı. Gelen oldukça onlar satıyor, satan oldukça da alıyor.
Yürübe kim tutar seni sen kırmıziyi seviyosun 😃😃
İmar planı kutluyorlar.:yahoo::halay::bravo: ytd
elinde yok anlaşılan buraya not alalım sonra ansızın gece seansında hisse almıştım olmasın 3.24 15.12 .2021 :)))
bir ufak notta 2.55 civarı ort hissem olmasına ragmen burada böyle abuk sevinç paylaşımı yapmadım neden acaba veya 3.35 te 5 te 2 sini verdiğim gün arkası 3.11 e devre kestiği gün aldıgımda neden ? herşeyin abartısının altında büyük bir acı ve kayıp vardır saklamak için.ne diyim inşallah toparlarsın kardeşim
gerçi 2.77 de kale duvarı koydular mal yediriyorlar derken satmıştın yok oldun forumdan çıkışta ama biz yine burayı not edelim :))
[QUOTE=karadereli53;5680193]madem öyle bu paylaşım normalmi?
hani bunu forumda yapan biri var herkes red listesine aldı kimse okumuyor bile artık kendi yazıp kendi çiziyor
neyse ortak nedemek istediğimi anladın.saygılar.[/QUOT
çoban koyunlarını otlatıyormuş.Biri yoldan geçerken Hemşerüm, sürüde kaç koyun olduğunu bilirsem,bana bir koyun verirmisin der.Çoban verdim gitti,kaç koyun var söyle bakayım der. Adam şöyle sürüyü bir süzer,376 koyun varder.çoban şaşırır.Sayı doğrudur.tamam hemşeri koyunu al git der.Adam sürünün içine girer bir tane koyun yüklenir, gderken çoban, adama seslenir.Ben senin nereli olduğunu bilirsem koyunu bırakırmısın ,bilemezsem iki koyun al der. Adam,tamamder. Çoban hemserim sen Karadenizlisin der.Temel şaşırır.Nerden bildin Hemşerim.Çoban, e 376 koyununarasından uyuz köpeüi götüren başka bir şey çıkmazki der.
Karadereli, anlasaydın kafamı kırardım. kafamı.ytd
burada kafalar bulanık anlaşılan en iyisi yazmamak paylaşmamak okumamak.zaten işi bilenlerde yazmıyor biz yeni geldik bir heves işte .:)şimdi buna geçmiş postları alıntılayarak cevap verirdim ama anlaşılan degmez :) hepinize bol kazançlar .özelden msg atan olursa bilgi paylaşımı için dönmeye çalışırım.
[QUOTE=karadereli53;5680270]Okusanda bişey fark etmiyor zaten. Bende Ata sözü çok, tam hatırlayamadım. " (Sen) hoşaftan ne anlarsın, suyunu içsen tanesi kalır" esen kal. Bekleme kimse seni özelden aramaz. Burada ki insanlar hepsi prf. sadece burada polhoşa yazılacak çizilecek bir şey olmadıgından, kısa muhabbetler yapıyor,uzun olunca sonradan gelenler anlamıyor.
Tahtayı yapan serefsiz yüzünden burda birbirimizi yemeye başladık herkes gergin. Ortaklar sabrın sonu selamet inşallah. Kırmaya dökmeye gerek yok.
Temel abi izli mermi tamammı? Yükseliş başlıyor mu?
Dünkü satış emirlerinin fazlalığından belliydi böyle bişey yapacakları. Yine avladılar bizi.Piyasada o kadar çok değişken varken neyi baz alacağımızı şaşırdık. Normalde dün vermem lazımdı ama, dolar bazlı fiyat düşerken bist yukarı gidiyordu, bist yukarı giderken bizim uyuz eşekte arkadan tıngır mıngır ayak uyduruyordu. Bist daha düşmeden yataya geçmişken bizim uyuz mubarek aşağı düşerken şahlandı. Bekliyorduk ama zamaını tutturamadık yine. ytyd
inşallah yanılırım ama,sanki yine devre kesmeye gidiyor.ytd
Gelsin ortak 2,98 den kaptırdığım vardı 2,90 a onuda alırım ne yapalım
166-113=53 milyon dolar holdingin degeri bunlar cigersiz suzme o......