Sayfa 207/614 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Sence onlar bu riski buradan satın alırlar mı zamanı gelince istedikleri zaman alırlar bu piyasada öyle bekle bekle o kadar şirketi bil dolar karşısında yine zarar et hemde en az %30 , ee bunların insiderligi nerede kaldı... Ha dersen ki şu an giren onlar onu anlarım olabilir derim.

2.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    O kendini biliyodur 1 yıldır ne yapti saniyoruz aşaği yukari yapa yapa topladi bakti daha gelmiyo dolar ucmus gaza basiyo konferansda ,yapilanlar yapilacaklar anlatildi 60 milyon dolar yatirim önümüzdeki 5 yıl icinde fena değil. gündeme almiyorum yıllardır yapilacak olani.bi yerde artık en azından enflasyon kaybimizi alalim digerlerini sonra degerlendiririz .
    Geçen sene 60 cente mal vermedim 23 cente düştü 3 kuruş çıkınca sevinecek halimiz kalmadı. Battı balık yan gider paramı kurtarana kadar tek lot satış yapmam isterse 10 cente düşsün

3.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Geçen sene 60 cente mal vermedim 23 cente düştü 3 kuruş çıkınca sevinecek halimiz kalmadı. Battı balık yan gider paramı kurtarana kadar tek lot satış yapmam isterse 10 cente düşsün
    23 cent hayal oldu artık daha ne görursün ne duyarsın 😊😊

4. Bist 1350 polho 4.90 bist 1900 polho 3.31 ne kadar zorlarsa zorlasın götüyle ınatlaşan altına sıçar.

5. Çok gittin ya düş mınakodumun oğlu oroospçocuğ

6. Güldal AKŞİT Vefat etmiş Allah Rahmet Eylesin.
    Bu hisseyle alakalı ismi (iyi veya kötü) bayağı bir zikredilmiş idi. Ondan dolayı belirtmek istedim.

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILBARON Yazıyı Oku
    Güldal AKŞİT Vefat etmiş Allah Rahmet Eylesin.
    Bu hisseyle alakalı ismi (iyi veya kötü) bayağı bir zikredilmiş idi. Ondan dolayı belirtmek istedim.
    Kendisini tanımıyorum Allah rahmet eylesin

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILBARON Yazıyı Oku
    Güldal AKŞİT Vefat etmiş Allah Rahmet Eylesin.
    Bu dünyadan malını da götürecek şekılde yaşiyorlar polhoya çok faydası olan bir bakandı allah rahmet eylesin sırayla herkes gitcek bu holdingden ne emin ne egtugrul bitlis bir bardağıni goturebilecek 1 gram pamukla gidecekler onlarada kalmayacak bu dünya bir dünya kişinin yatirim amaçli koyduğu paraya çöreklendiler hırsızlar .

Sayfa 207/614 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •