bu arada bugün yarın gece seansı var midür???
Printable View
bu arada bugün yarın gece seansı var midür???
TTKOM hareket haftaya kaldı... Bundan trade için aldım biraz...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...CR7...
https://i.ibb.co/ZBs4TFs/Ads-z.png
https://i.ibb.co/prWL8Ks/Ads-z1.png
[QUOTE=gundwane;5582032]Altan alta bi hazırlık var..
Bu adamlar bu işte artık ustalaştılar..
Çok terso işlemler var..
Rahatsız oldum açıkcası..
Beklenmedik faiz indirimleri..
Üzerine PERSONA krizi..
Borsa bana mısın demiyor..
Böyle saçma salak ne bulursan al türü bi fiyatlamadan bir süre sonra ani ve büyük bi çöküş geliyor..
Zamanlama önemli tabi..[/QUOTE
Grafta yukarı hareket mevcut yalnız hikaye olmadığından ben 1478 üzeri döner diyordum , neyi fiyatladığımız bilen yok hep aynı nakarat bizim borsa ucuz muş.:)Benim için fark etmiyor maliyetim güzel olan tahtalarda rahatım .
yonca,kchol,sasa ile girdim hafta sonuna.
%70 dolar %30 gram altınla devam.
Kasım a geldik. Altının zamanı geliyor ama bir türlü yol vermiyorlar. Bakalım ne zaman hareket başlayacak. Yerimizi alalım
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ucuz abi başka bi olay yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın onelle hisse seçimi ve tarifi konusunda paraleliz..
Ccola kaçırdığıma çok üzüldüm..
Migros alaydım bari bunu kaçırmasam iyi olacaktı..
Ayrıca ttkom da aslında uzun vade elde olması gerekli..
Ayrıca gerçekten trade hissesi..
Tcell ttkom al sat banda oyna konusunda iyiler..
Bir de tavsiyem tavhl tekfen..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bim,cola,migros,kozal,şise,petkim,sasa ile devam ediyorum. Yükselen stop ile spot hisselere devam.
Dostum CCOLA yı ben de alamadım...Ama PARSN GARAN THYAO trade ettim son 10 gün. PARSN dan keçi inadıyla %12 kar aldım. Garan'da zarara düştüm yine keçi inadıyla bekleyip güzel kar aldım. Thyao 1-2 saatte iyi kar aldım . O yüzden bu hafta gönlüm rahat kapattım. Kaçanlara yanmadım. TTKOM aldım önümüzdeki hafta için. TKFEN biliyosun THYAO ve TUPRS ile beraber twitterda uzun süre önce analiz ettim Bu 3 kağıt önümüzdeki 2-3 senenin yıldızları ... Sevgiler...Saygılar...
Bende migros tavan neyim oldu sandım, bugün yüzde 1 bile yükselmemiş, nasıl kaçırdım yada kaçırmasaydım diye yazıyorsunuz anlamadım. kaçan göçen bişii yok ptesi alırsınız.
Haa şu olabilir, 10 gün önce migros dikkatini çekip 32 li fiyatlarda almak isteyip almadıysan, bak o olabilir
ama o da geçmiş olduğu için, geçmişe ahh keşke vah vah keşke demenin manası olmuyor.
Bizimde hatta çoğumuzun da keşke dediklerimiz olmuştur.
Allah ömür verirse daha çoook keşke diyeceğimiz yıllar var önümüzde
Yeni vade çok şenlikli olacak:) ayılar trendin tepesine çentiği attı. Belki biraz daha yukarısı olabilir. Büyük ihtimalle Şort bölgesinde olabiliriz bence.
Bu son beklenmedik gereksiz zorlama faiz indirimleri..
Üzerine büyük elçi krizi..
Üzerine borsada ki yangından mal kaçırma hareketleri..
Kasım ayına dikkat diyorum..
Dolar yükseliş trendindeyken çöp fiyatlardaki endekste düşüş beklemek gereksiz yön yukarı ha dolar %5 çıkar endeks %2 yükselir ama yükselir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elçiler değil rte yaptı reverse.. gayet bariz belli.. trajik tbii..ama daha da trajik olan "ben geri adım atmam" filan gibi gereksiz raconlar kesmeye çalışması. komedi..ülkeyi böyle insanların yönetmesi de ayrıca trajik..
https://www.sonmuhur.com/images/habe...0097_86cca.jpg
laf ağızdan bir kez çıkar.. sen "dışişleri bakanıma talimat verdim, gönderiyoruz bunları " minvalinde konuştun mu ?? evet.. netice noldu ? gönderemedin .. gayet bariz.. özür dileseler bile göndermen gerekirdi, ibreti-alem için, madem o kadar geri adım atmıyorsun.. ki özür bile dilemediler.. aynı pozisyonlarını koruyorlar..
Bu fakir bu görevde olduğu sürece ..... [emoji23][emoji23]
İşin ilginç tarafı Şahap Hz. 40 milyar doların bozulduğunu söylemiş. MB bilançosunda ise döviz mevduatı 400 milyon dolar artmış, 900 milyon dolarlık emtia satılmış.
Yalanınızı zik...ler [emoji23]
11.09.2021 / 23.12 Yazılan yazı
17-22 /03/2021 ile başlayan yaklaşık 11. ayda sona erecek olan bir üçgen formasyonu görüyorum.
Bu formasyonun yaklaşık 1400 lerden başlayacağını düşünürsek kırıldığı yöne (artı/eksi) +/- 400 puan (1000 yada 1.800) olacağı düşünülebilir.
Rakamlar yuvarlık 1,5-2,5 puan sapma olabilir.
Yanılma payım %100'dür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Başarılar TebriklerM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ağam bime nasıl göz ucuyla bakıyor herkes? :kahkah:
elin oğlu gider hisseyi alıp hedge etmek için şort açar, ben gittim 62,5 ten hisseyi de aldım long da yaptım 60'tan :kahkah:
Bu başlığı şu anda 33 kişi okumaktadır. (10 üye ve 23 ziyaretçi)
herkes muz yiyor anlaşılan..
:he:
Teşekkür ederim. Cola aslında portföyde yoktu. Primli diye bakmamıştım. Geçen hafta sizin yazıyı gördükten sonra inceleyip aklıma yatınca aldım. İyi gidiyor şu an. O nedenle size de teşekkür ederim.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post5581312
Bugün en beğendim yazı. :)
[QUOTE=ENGRANDMASTER;5582302]Biraz baktım günlük graf acilen ortalamaları yukarı alması gerektiğini gösteriyor.
Tahtanın temel bir sıkıntısı varmı bilmiyorum , takip ettiğim bir tahta değil.
yalnız takaslarda yabancı gözüken kurumlar 1,5 aydan beri satıyor tahtayı , eğer mal el değiştiriyorsa 500.000 lot mevcut dağıtımın bitmesi için.Bu hafta tepki haftası olmalı günlük death cross dönüyor grafın tamamen bozulmaması için.
yukarıda 66.00 - 71.00 bandı mevcut , aşağıda 57.00 altı bizim bilmediğimiz onların bildiği çok değişik hikaye fiyatlanıyordur.
kolay gelsin.
perakendeler soruşturma altında... kaç para ceza alacaklar belli değil... üstüne acilen 1000 tane tarım koop. market açılması emri var reisin; muhtemelen seçim öncesi subvansiyonlu fiyatlarla buralardan satış yapılacaktır seneye...
daha ne temel problemi olacak...
Altın ons düşen trend i kırması için hangi rakam üzeri teyid alması gerek acaba. Bilgisayar başında değilim, müsait olan varsa,bakabilirse memnun olurum
Benim gelişimden takribi 2 hafta sonra oluyor çöküşler genelde...