Sayfa 233/1003 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Bu son beklenmedik gereksiz zorlama faiz indirimleri..
    Üzerine büyük elçi krizi..
    Üzerine borsada ki yangından mal kaçırma hareketleri..

Kasım ayına dikkat diyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Elinize sağlık sayın Onelle, güzel paylaşımlar, teşekkürler.

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu son beklenmedik gereksiz zorlama faiz indirimleri..
    Üzerine büyük elçi krizi..
    Üzerine borsada ki yangından mal kaçırma hareketleri..

Kasım ayına dikkat diyorum..
    elçiler R yapmadı mi abey?

4. Dolar yükseliş trendindeyken çöp fiyatlardaki endekste düşüş beklemek gereksiz yön yukarı ha dolar %5 çıkar endeks %2 yükselir ama yükselir.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    elçiler R yapmadı mi abey?
    elçiler değil rte yaptı reverse.. gayet bariz belli.. trajik tbii..ama daha da trajik olan "ben geri adım atmam" filan gibi gereksiz raconlar kesmeye çalışması. komedi..ülkeyi böyle insanların yönetmesi de ayrıca trajik..

It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

laf ağızdan bir kez çıkar.. sen "dışişleri bakanıma talimat verdim, gönderiyoruz bunları " minvalinde konuştun mu ?? evet.. netice noldu ? gönderemedin .. gayet bariz.. özür dileseler bile göndermen gerekirdi, ibreti-alem için, madem o kadar geri adım atmıyorsun.. ki özür bile dilemediler.. aynı pozisyonlarını koruyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    laf ağızdan bir kez çıkar.. sen "dışişleri bakanıma talimat verdim, gönderiyoruz bunları " minvalinde konuştun mu ?? evet.. netice noldu ? gönderemedin .. gayet bariz.. özür dileseler bile göndermen gerekirdi, ibreti-alem için, madem o kadar geri adım atmıyorsun.. ki özür bile dilemediler.. aynı pozisyonlarını koruyorlar..
    Abicim kapatalım tamam işte cortta mı kaldın hayırdır anlamıom ki :D illa trenin altına atacan bizi, neyse ne söylendi kapandı gitti.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abicim kapatalım tamam işte cortta mı kaldın hayırdır anlamıom ki :D illa trenin altına atacan bizi, neyse ne söylendi kapandı gitti.
    yazdım pozları dün, endeks longlar dahil tüm pozlar kapandı, banka long devam demiştim.. ben aksiyonu severim bu komedi krizlerde volatilite yaratıyor..no problem..

Sayfa 233/1003 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •