al sat hissesi başka bir şey.. 7,5 luk thy 140 tl oldu.. Bu sürünmeye devam ediyor..
Printable View
Eger bir tahtada trade imkani verip guzel guzel ustten sat alttan al sistemine izin veriyorsa ve sağlam malınız varsa 6 ay veya 1 sene sonra muhtemelen kendinizi malsız şekilde ve hisse fiyatı bir kaç kata katlamış şekilde bulacaksınız. Hiç şaşmaz.
Tahtanın düştüğü çıktığı falan yok. Bankofçocuğu fiyatı fiktif işlemlerle belirliyor. Bu fiyatlar zaten ucuz. Bütün tırı vırı hisseler 4-5 kat gitmişken 1 dolar bişey ifade etmez. Lisans haberi ve zamların yansıdığı bilançolar bizi ateşler. Ben kağıda uzun vade bakıyorum. En az 3-4 dolar olmalı bence...
Kaz gelecek yerden davuk esirgenmez gibime geliyor.:)
dün hedge amaçlı ttkom short pozisyon açacaktım... dün hafif toparlayınca vazgeçtim meger boğa tuzağıymış..
endeks 4700 ttkom 16,86 altı kapanışlar da satışlar derinleşir bence..
Bu halka arzlara ne çok talep geliyor arkadaş, bir ara bu şirket için de öyle bir şeyler konuşuluyordu, madem para var piyasada lisansı uzatıp arz edilmesi iyi olmaz mı.
Haber falan var mı ortaklar, 1usd rahat geçildi, kalabilecek mi bakalım.
İyi haftalar.
Harmandalı oynamadan gitme demedim mi sana Dvk.:) Gofletler de çok pahallıanmış yahu.
Tüm varlık fonu şirketlerine iyi para girişi var. Nereden geliyorsa artık. :)
Doların aylardır sabit kalması gelirinin büyük kısmı TL olan TTKOM'a yarıyor. İnternet, telefon tarife fiyatları 2 kat artmış durumda.
Tavan, bu günleri de gördük ya.:)
Daha önce uyarmıştım:)
10 milyar $ fiber altyapısı tamamlamis
Gsm de pazar payı artmış
50 milyon abone.
Abone başı 2$ kar etse..
Hesap ortada..
Bir amerika olmasin ama benim aylık cep telefonu odemem 50$.
Turkiye ekonomisi duzelirse.. Bırakın 2$'ı abone başı 4$ kar etmemesi için hiç bir neden yok.
Hisse tavan oldu ses yok.malini kaptıran varmi
<investing de kap geldi, kap güzel vb. söylemlerle hisseyi pazarlayanlar var...Kıllandım.
seçime kadar 40 hedefimizde hiçbir değişim yok
19,76 da gap bıraktı o gapi kapatır
tavan yapıp, tavanda ciddi işlem hacminden sonra 20,68 kadar sarkması bence olumlu değil..
Tavandan ttkom satip
Tcell ve sahol aldim
70000 lot ttkom kaldı
Beni dökmeyi basardilar
sa miami , siz yine uygunn yerden girersiniz..
Hadi hayırlısı tavan
Borsa her zaman geleceği fiyatlar. Halkbak ttkom gibi hisselerdeki yukari hareket olası seçim sonrası değişimi fiyatliyor olabilir. Bu tür hisselerin fiyatları seçim sonrası inanilmaz yerlerde olabilir. Paylasimim siyasi bir paylaşım ya da yatırım tavsiyesi değildir.
Dünkü tavana böyle zayıf bir açılış..
Dünkü tavan da zayıftı aslında.
12.5 liradan başladığımız "seçime kadar 40 lira" hedefimizde en küçük bir değişim olmadan pozisyonumuzu korumaya devam ediyoruz. ytd