Originally Posted by bawer Tam da 1 usd maliyetime yaklaşmışken geri bastı tahtacı, Tcell %3 yukarıda bu arada. Ha gayret telekom, ben senden sen de benden kurtul.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by bigdata bunu bir satsalardı da borsa kotundan çıkarsalardı... al sat adam carpma hissesi...
Originally Posted by bawer Ha gayret telekom, ben senden sen de benden kurtul. sen satarsan tahtanın önü açılır. hisse nette biri demişti dersin.
18 üstü sat 17 lerden al. Güzel marj bırakıyor. al satcıların oyuncağı olmuş hisse
Senelerdir bu hissedeyim hiç bu kadar diri görmedim, hayırlısı bakalım.
Originally Posted by bawer Senelerdir bu hissedeyim hiç bu kadar diri görmedim, hayırlısı bakalım. Lisans yenilenirse eğer karşılığı arttırılıp bir kısım hisse Araplara satılabilir bence. Ama bu şartlarda kimse almaz. Alan kişi önünü görmek ister.
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Originally Posted by temelci Lisans yenilenirse eğer karşılığı arttırılıp bir kısım hisse Araplara satılabilir bence. Ama bu şartlarda kimse almaz. Alan kişi önünü görmek ister. Lisans yenilenirse yeterli hocam, hissenin önü açılır. Bu arada 1 USD'ye geldik, üstüne atacak mı görelim bakalım.
Originally Posted by bawer Lisans yenilenirse yeterli hocam, hissenin önü açılır. Bu arada 1 USD'ye geldik, üstüne atacak mı görelim bakalım. Kelepir kalan, hikayesi olan nadir hisselerden. Eninde sonunda 2-3 dolar olacaktır.
Forum Rules
Yer İmleri