Bu hikayenin benzerini,sevgili için olanını da okumuştum.
İspanyolcada ''La Kerrida'' Sevgili anlamını taşıyor.
Printable View
Her banka aynı değil.!
Adana Kayseri bank ile yıllar,yıllar önce hesaplarımın tümünü kapatmıştım.(benden habersiz hesabıma kredi tanımlayıp,kredi kartımın günü gelmeden krediden kart borcumu tahsil edip,faizler yıllık %25 cıvarıda iken aylık %5,xx faiz işletmişlerdi)
Şimdi de Boynuzlu bank ile tüm ilişkilerimi bitireceğim.
Zamanında 20 bin dolar eden limitimi 2.100 usd cıvarına ben indirmiştim,ev taşıma sebebim ile limit artırımına baş vurdum kem küm ettiler.
Ayrıca mevduata çok düşük oran verirken,kredi faiz oranları ne tuttururlarsa kakalıyorlar.(uzun vadeli düşünmüyorlar)
Geçen hafta Q bank müracatım olmadığı halde limitimi 2 kat arttırdı,tabi ki bende onu tercih edeceğim.((banka kötüleme ve reklamı olarak algılanmayacağını umuyorum)
YTD
ekim ayının ilk 15 günümü
01-18 ekim 2010 gibi ?
14-15 ekim 2010 diyeyim dahada daraltıp :)
aslında ilk tahminim tam olarak bu iki gün gibiydi.
not: bu tahmini de espri yapabilmek için yaptım !
banka sizin ahınızı alınca o gün bügündür belini doğrultamamış diyecektim.:)
Tam hatırlamıyorum ama şöyle 1 anı yaşamıştım.
Tüm hesapları kapatmak için Banka şubesine akşam saat 19:00 cıvarı gitmiştim,bu esnada müşteri temsilcisi telf.görüşmesine kulak misafiri olmuştum,AKYO tasfiye edilecekmiş.(sanki AKYO tasfiye olmadan 5-6 ay önce gibi)
Ben 100 veya 125 bin lot AKYO dan vole vurmuştum,kayıtlarımda mutlaka vardır,bakmam lazım.(hatta sabahları kafam iyi iken 1 taban akabinde tavan yapıp HB sitesinde işlemlerimi yapmadan önce bildirip canlı yayınlıyordum,1 nevi para dağıtıyordum.:evil:
YTD
https://i.hizliresim.com/rb391zh.JPG
(HB)-Haber Borsa deyince aklıma Remington geldi,kendisini sevgiyle anıyorum. :wave:
HB de(Haber Borsa da yazarken) Taner ile (TGTD) Tuncay'ı yerin dibine sokmuştum.(hala muritleri bana kırgın ve kızgınlar)
Aslında bana teşekkür borçulular.(Şeker piliçte onları çok uyarmıştım,kendileri ve muritlerinin çoğu da bu hissede battılar)
Twitter bu gruplar için kurtarıcı oldu, forumlar da yaşayamazlardı ! :drunk:
Aslında Twitter bu forumun biraz daha gelişmiş hali,pek farkı yok.
Ben Hisse.netin sahibi olsam Türk Twitter adı altında veya başka uluslararası anlamda 1 adla şansımı denerdim.
Boru deel 44 milyar dolar bu.
Herkesin Coin ürettiği yerde 2 ci veya 3 cü twitter neden iş yapmasın ki?(Trump kurdu galiba 2 ci yi)
https://i.hizliresim.com/e4s8abf.JPG
Adana kayseri bankası sahipleri Sn.Sakıp Sabancı ve kardeşi öldükten sonra tam 1 mirasyedi oldular.
Son zamanlarda sadece SASA konuşuluyor,peki neden YÜNSA gibi diğer şirketler gündeme gelmiyor.?
Bu demek değil ki SASA da YÜNSA gibi olacak.
Bu yazdığımı ve paylaştığım grafik kıyaslamamı yakın zamanda Twitter üstadlarından okuyacaksınız.!
Size garanti veriyorum,fikir hırsızlığı çok oluyor. :drunk:
YTD
Sn.Sindoma53 e, Sn.memmed abiye karşı koz verdim,bu kozu iyi kullanacağını düşünüyorum.
Sn.Gundawe de katılırsa burada şenlik olur.:drunk:
https://www.tiktok.com/@sivas_iyi_ya...83185433988354
YTD
Güney Kore'de Cadılar Bayramı kutlamalarındaki izdihamda ölenlerin sayısı 146'ya yükseldi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
afedersiniz şu yav...k İspanyol bankasının limitini 8 yıl önce 20 binden 7.500'e indirmiştim ki 8 yıl önce müthiş bir limitti şimdi her ay tamamen peşin harcayıp kusüratına kadar tam yatırıyorum, yetmiyor cepten 4-5 bin yatırıp harcama yapıyorum ( kampanyalar için) şimdi 2 kez 10.000 yap dedim reddetti????? ulen puanım 1876, 45.000 limitli finansı kapattım, 60 bin limitli denizi 20 bine indirdim, vadelisini para yatırdım yok pislik İspanyol arttırıyor.
vur diyince gebertmek bu olsa gerek...
Bunların hıristiyanlığı ABD dekilerden beter.. Ulkemizde ev tıp kilise çılgınlığı vardı bir ara. Gerçi pagan adedi bu hellowen.. Başlarını da bunlar çekiyordu. Alayimizi jesus crist yapacaklardı.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Modern yaşam..
İt gibi saatlerce çalış..performans, performans
En ufak boşluğu tatil diye adlandır..
Binlerce insanı ahıldan bırak..
Dar sokaklar eğlence yeri olsun...
Önden modern ilahları koştur..
Altta kalanın canı çıksın
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boynuzlu pangaya geç abey.
Gelirim yok herhangi bir bakiye yok hiç bir şey yok 10 yıldır kullandığım ( ve 1 kez bile aksatmadan ödediğim) karta 300 bin limit vermiş ( ben giderken 150 idi )
Iyi para düşününce, sonra baktım 300 bin dediğin para çöp olmuş ikinci el araba bile alınmıyor.
Limitleri dolar bazlı bakmak lazım onu anladım.
https://t24.com.tr/yazarlar/cevdet-k...ev-bos,37252.?
Haydi Çine ev sahibi olmaya.
İçerde sıkışan Çin çeliği
Dışarı pompalarsa
Bedava taşıma işine de girer..
Bi yandan rus
Bilemedim göçmeni sınırda tutamayan dostum Çin i mi tutacak..
şeyhim bu işler iş değil
VOB YAPMAYIN
2 4 - 3 5 - İ V.. HER ZAMAN KARIŞIR
ASLA BAŞARAMAZSINIZZ
VOB YAPIP HAYATINIZI MAHVETMEK İSTİYORSAN BUYUR DAYİ.
SEN BİLİRSİN KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ.
https://i.hizliresim.com/35fyi36.png
EMMİ geriye dönüp baktığımızda
sonsuz yükseliş dayi.. 2008 den beri yükseliyor dayi.
bu işler iş değil vob diye kandırdılar.
hedge dediler. pair trade dediler... korunma için oo şart dediler.. arbitraj dediler.
%1800 artmış dayı bugün baktımda..
dayı VOB KADAR büyük bir kandırmaca yok heralde.
Halen VOB Dİyen varsa dayi siz bilirsiniz.
hiç bir işe yaramayan bir tuzak dayi..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...14#post6124314
Sp de ayni sayima devam ediyorum.onceki baslikta kalmis.. Gerci korelasyon yok anlamida yok bu sayimin. Belki uzun vadede olabilir diyecegim ama bilemedim...
Yeni etiket koymadim 29 eyluldeki sayim: 3640 yanıyormuş sp de falan filan :)
https://i.hizliresim.com/ri42vz9.jpg
pazartesi düzeltmenin derinleşip derinleşmeyeceğine bakıcaz.
bu yüzden referans 240 dk graftaki kanal dip hareketi yukarı dönüp dönmeyeceği takip edilecek.
dönüş yaparsa sıkıntı yok yoksa geçen hafta belirttiğim büyük kanal aşağı kırılmaya başlar.
kolay gelsin.
Tüpraşçılara.
https://www.cnbc.com/2022/10/30/dies...s-dwindle.html
The diesel market is in a perfect storm as prices surge, supply dwindles ahead of winter.
Dizel piyasasında, fiyatların artması ve kış öncesi arzın azalması nedeniyle mükemmel bir fırtına.
Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekilmiş
Kışın petrol fiyatları düşmezse
Yazın da düşmez...
Tüpraş gibi şirketlerin bilançosu tam olarak tahmin edilemediğinden hisse fiyatlaması sonradan oluyor...
Demir çelikler önce
Brent petrolculer sonra fiyatlar
Yok öyle değil o iş. Maaşlı çalışan değilsen kk limitini arttıramıyor, bddk nın kesin kuralları var dedi eleman. 25 yıldır çalıştığım banka, hem kk, hem de çoğu işimi oradan görüyorum. Diyorum ki bir asgari ücretli 20-25 bin limit alıyor, bana 15 bin limitin üzerini vermiyorsunuz. 25 yılda bir kere geç ödemiş miyim, hatta bir kere asgari ödeme yapmış mıyım, buna bakmıyor musunuz? Yok, biç birine bakmıyoruz abi diyor:)
Üstümde 4-5 tapu var, araba var vs, hepsinin maddi karşılığı fena bir tutar yapmaz, bunlara bakın diyorum, yok abi..tek kriter maaş.3500 emekli maaşı alan dede benden daha çok kk limiti alıyordur.
İşin komik tarafı aynı banka her gün mesaj atıp, 100-150 bin hazır kredi var diyor, netten onay ver kullan diyor...anladığım kadarıyla kk ile ilgili bddk kontrolü doğru olabilir, yoksa bireysel kredi daha riskli bir şey.
Normalde geçen yıla kadar 15 bin limit yetiyordu..hem %100 e yakın enf, hem de bu yıl mobilya beyaz eşya vs biraz fazla alış veriş yaptık, üstüne arabada iki parça bozuldu 30 binde ona verdik...her ay 20-30 bin kk hesabına peşin yatırıp, taksit taksit harcıyoruz:)
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.
Telekomdan adsl iptal edip superonline fibere geçtim
Tüm sistemlerin kurulu olduğu eski PC var...onda internet var(ms çalışıyor) ama edal ve google(hissenete de giremiyorum) giremiyorum..internet bağlantınız yok diyor..oysaki var
epey kurcaladım ama bulamadım....Bu işleri iyi bilen arkadaşlar var diye buraya yazdım..
İnternet bağlantınız olmayabilir. Üzerinde internet bağlantı işareti olan F11 veya F12 tuşuna basılı tutun. Bağlantıyı tanıyıp bağlandı diyene kadar.
Benim bilgim buna yeter veya kapatıp açın.
En kesin çözüm.
Benim maaş yok olmadığı halde kk limiti hisseden önce artıyor,onuda geçtim ihtiyaç bile verdiler 50bin geçen sene
Hiç çalışmadığım banka verdi çokta uyguna..
İstediklerine bal gibi veriyorlar at hırsızı bunlar:he:
valla bir sürü dolandırıcılık işi oluyor...bu kadar limit verseler de almam, ara sıra büyük hacimli alış veriş yaparsam karta ek ödeme yaparım..yoksa kart çalınsa, kaybola filan skıntı...belki sonradan zarar tanzim edilir, ama mevzuyu düzeltene kadar baya sıkıntı yaşatır.
öte yandan, ihtiyacın olduğunda peşin öde, sonra kullan çok dert değildi..ama enf. %100 iken, kk ödemesi vs ne kadar geç o kadar iyi...hatta kmh ile vadesiz hesaptan avans da kullanmak mantıklı...enf %100 iken, %25-30 ile her türlü borç altına girmek mantıklı.