Her banka aynı değil.!
Adana Kayseri bank ile yıllar,yıllar önce hesaplarımın tümünü kapatmıştım.(benden habersiz hesabıma kredi tanımlayıp,kredi kartımın günü gelmeden krediden kart borcumu tahsil edip,faizler yıllık %25 cıvarıda iken aylık %5,xx faiz işletmişlerdi)
Şimdi de Boynuzlu bank ile tüm ilişkilerimi bitireceğim.
Zamanında 20 bin dolar eden limitimi 2.100 usd cıvarına ben indirmiştim,ev taşıma sebebim ile limit artırımına baş vurdum kem küm ettiler.
Ayrıca mevduata çok düşük oran verirken,kredi faiz oranları ne tuttururlarsa kakalıyorlar.(uzun vadeli düşünmüyorlar)
Geçen hafta Q bank müracatım olmadığı halde limitimi 2 kat arttırdı,tabi ki bende onu tercih edeceğim.((banka kötüleme ve reklamı olarak algılanmayacağını umuyorum)
YTD
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Tam hatırlamıyorum ama şöyle 1 anı yaşamıştım.
Tüm hesapları kapatmak için Banka şubesine akşam saat 19:00 cıvarı gitmiştim,bu esnada müşteri temsilcisi telf.görüşmesine kulak misafiri olmuştum,AKYO tasfiye edilecekmiş.(sanki AKYO tasfiye olmadan 5-6 ay önce gibi)
Ben 100 veya 125 bin lot AKYO dan vole vurmuştum,kayıtlarımda mutlaka vardır,bakmam lazım.(hatta sabahları kafam iyi iken 1 taban akabinde tavan yapıp HB sitesinde işlemlerimi yapmadan önce bildirip canlı yayınlıyordum,1 nevi para dağıtıyordum.
YTD
Son düzenleme : dva glaza; 30-10-2022 saat: 01:38.
Yer İmleri