Her banka ayný deðil.!
Adana Kayseri bank ile yýllar,yýllar önce hesaplarýmýn tümünü kapatmýþtým.(benden habersiz hesabýma kredi tanýmlayýp,kredi kartýmýn günü gelmeden krediden kart borcumu tahsil edip,faizler yýllýk %25 cývarýda iken aylýk %5,xx faiz iþletmiþlerdi)
Þimdi de Boynuzlu bank ile tüm iliþkilerimi bitireceðim.
Zamanýnda 20 bin dolar eden limitimi 2.100 usd cývarýna ben indirmiþtim,ev taþýma sebebim ile limit artýrýmýna baþ vurdum kem küm ettiler.
Ayrýca mevduata çok düþük oran verirken,kredi faiz oranlarý ne tuttururlarsa kakalýyorlar.(uzun vadeli düþünmüyorlar)
Geçen hafta Q bank müracatým olmadýðý halde limitimi 2 kat arttýrdý,tabi ki bende onu tercih edeceðim.((banka kötüleme ve reklamý olarak algýlanmayacaðýný umuyorum)
YTD
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Tam hatýrlamýyorum ama þöyle 1 aný yaþamýþtým.
Tüm hesaplarý kapatmak için Banka þubesine akþam saat 19:00 cývarý gitmiþtim,bu esnada müþteri temsilcisi telf.görüþmesine kulak misafiri olmuþtum,AKYO tasfiye edilecekmiþ.(sanki AKYO tasfiye olmadan 5-6 ay önce gibi)
Ben 100 veya 125 bin lot AKYO dan vole vurmuþtum,kayýtlarýmda mutlaka vardýr,bakmam lazým.(hatta sabahlarý kafam iyi iken 1 taban akabinde tavan yapýp HB sitesinde iþlemlerimi yapmadan önce bildirip canlý yayýnlýyordum,1 nevi para daðýtýyordum.
YTD
Son düzenleme : dva glaza; 30-10-2022 saat: 01:38.
Yer Ýmleri