dayucum dipler den aldım da nereden sattım dersen az karla kapadım.....ulan arkadaş pala deyilsen az yada çok kayıp olur viop da.....
Printable View
Dün bir yerde duydum 20 senede yapılamayan işler 1 ayda yapıldı diye:)
Endekis düşerken çok acaip maliyet iyileştirme fırsatı oluyor dayucuğum. Sabah satıp akşam yerine koyarak lot artırmaktan başka çare kalmadı malesef bu işler iş değil
Mesela ben sabah sattım akşama yerine koyarım deye öğlen dipleyince treni kaçırmayalım deye 5414 den lönkü yerine koydum. Bugünkü zopa faslı bitti artık yarına bakacağız :kahkah:
pazartesi günü Ankaraya geçtim 1 Mayıs nedeniyle.....Kongre merkezin de Başkan ERDOĞA nın konuşmasını dinledim......Bu ortamda seçimi alırsa şapka çıkarsın herkes ve bir daha konuşmasın.....bana göre almama ihtimali yüksek ....ama konuştuklarım yüzde 52 ipi göğüler diyor ......bana inandırıcı gelmedi......
kabaca 500 puan gap var...
herkes orayı bekliyor...
https://i.hizliresim.com/tw4nwvi.png
pala burları okuyorsan şu Kurt'u biraz daha odunla ..hala ne diyo bak :)))
SPOT da BofA -250 milyondan -150 milyona düşmüştü, tekrar -285 milyon yaptı, gün sonu karşı tarafa geçerse şaşırmam!
Bist100 ü 5200 den 4500 e düşür, sonrada 5000 e yükselt, al sana mini ralli!
https://i.hizliresim.com/gtdohtx.PNG
endeks hep diyorum THY önderliğinde kalkar bankalar da destek olur sa tadından yenmez o açıdan her kuşun eti yenmez
iDealData Haber
@iDealDataHaber
·
16sn
Ticaret Bakanlığı: (Nisan)
- İhracat %17,2 oranında azalarak 19 milyar 315 milyon dolar oldu
- İthalat %4,5 oranında azalarak 28 milyar 162 milyon dolar oldu
- Dış ticaret açığı 8 milyar 846 milyon dolar oldu
Hisselerde Mayıs Vadeli-Spot farkı %40-45 arasında gibi.
sell in may go away mevsimi gelmiş...
yetiş ya varlık
Viop30 -4500 den +1200 e geçti ama hala -%1.30,
https://i.hizliresim.com/b0c3r04.PNG
reis ilk turda yüzde 53 ile kazanır, cehapeliler hile var diyerek sandıkları yakmaya başlar illegale geçerler, büyük bi iç karışıklık çıkar, sokaklar çok karışır.. bay kemal oyları çaldılar diye isyan işaretini çakar, zaten bunun sözünü verdiği için aday yaptılar onu, geçen sefer muharrem isyan işaretini çakmadı diye daha o gece üstü çizilmişti
anketler kemalin kazanacağını gösteriyor olabilir, bu aldatıcı.. çünkü insanlar reise oy vereceğini söylemeye korkuyor, heryerde nefret kol geziyor, akpli lafı küfür olarak kullanıyor, hemen linç loading, bu ortamda insanlar gerçek düşüncelerini açıklamaya korkuyor.. aşağıdaki videoya bi bakın, kızı nerdeyse sokakta orasında dövecekler
https://twitter.com/medyaadami/statu...181825?lang=en
Cumhurbaşkanı programı şu şekilde görünüyor.
>>>>>>>>
14:00 Antalya Mitingi (Kepez Turgut Özal Spor Salonu Önü)
17:00 Konya Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni (Kılıçarslan Meydanı)
sokak röportajıyla anketi karıştıran var.
ciddi bir anket firması size gelip sokak ortasında herkesin içinde oyu kime verecenn diye soru sormaz .
bir de anket firmalarının çeşitleri var kimisi kamuoyuna falan açıklama yapmaz. Bilmem kaç milyon verir araştırma yaptırırsın.
Güvenilir anketçilerden KONDA ile ilgili söylentiler çıktı son günlerde. Bir gazeteci KONDA anketi şöyle böyle dedi. Bekir Ağırdır biz kimseye anket vermedik 11 mayısta halka açık bir oran vereceğiz onun harici dedikodudur dedi.
Kesinlikle ve net olarak bu görüşe katılmıyorum.
burada 1 olaydan yola çıkmak doğru değil.. hatta tam tersi . insanlar korkudan akp liyim diyebiliyorlar.
ayrıca böyle bir olaydan yola çıkarak yüzde 53 falan diyebilmekte çok saçma..
Sokak röportajı demişken belirteyim. ak partinin kalesi olan illerde ,son seçim 2018 e göre , 8-10 puana yakın düşüşler gözlemleniyor.
ayrıca kürt vatandaşlarımız tarihi bir oranda KK ya yönelecekler. Son 2019 yereldeki büyükşehirlerde olan durumdan daha fazlası bir durum oluşacak.
Karakemal bende tersini düşünüyorum sokak röportajlarında dikkat ettiysen RTE güçlü olduğu yerlerde pat diye söylüyor ama dağınık olan yerlerde insanlar RTE bu dönem vermeyeceği için konuşmuyor.
twiterdaki abla senin gibi cebinde parası olan starbuksdan örnek veriyor sende rakı içtiğinde gittiğin mekanın dolu oluşundan örnek veriyordun :)
Viop30 gerçekleşenler -4500 den +4500 e geçti ama hala -%0,50, gidişat pozitif gibi,
https://i.hizliresim.com/7xjt1mt.PNG
ortada kriz,pandemi,deprem,enflasyon,soğan yokken 52,6 alabilen reis..şimdi 53 alacak demek ayrı bir boyut..:oleyo: kk açık ara kazanır diyorum..foncu muharremde siyaseten silinir gider..
Endeks ağırlığı yüksel kağıtlarda makas çok yüksek. Birileri vadelileri zıplatıp arbitraj fonlarıyla endeksi yükseltmeye çalışıyor gibi
RTE nin kaybettiği 2 kesim var...1-Cami cemaati.Yani dinin etiğine önem veren kesimde, israfa-şatafata çok sert tepki var....Ha pozisyonu akp ye bağlı kesimde elbette mutlak itaat var.Ama çogunun düşüncesi böyle.
2-ve en önemlisi Dindar kürtler.Dindar kürtlerde AKP bitmiş durumda.Dinin etiğinden uzaklaşması ve milliyetçi marjinal söylemlerden dolayı o kesimde tek kelimeyle çökmüş durumda.
Bence seçim kesin 2. tura kalır..ama 2. tur sonucu belli.Şahsım adına KK değil ama altındaki MİLİTARİST KADRO dindar kesim için endişe verici ve bunda da haklılar.4 parti bu açıdan çok az oy oranı olsa bile sembolik olarak karşı duruşları şimdilik emniyet sibobu gibi görünüyor.
Ama değirmende doğan fare gök gürültüsünden korkmaz..28 şubatı yaşamış nesile vız gelirler.:)
Erdoğan: "Avrupa'da oy pusulasında fakire oy vermişler, yanındaki üç tanesine de patates, domates ve salatalık koymuşlar. Benim vatandaşım bu işi gayet iyi biliyor."
karakemal gördünmü fakir kimmiş:)
sen hala çıkmışın bize ne anlatıyorsun .
bu ülkenin siyaseti bu