komşu hatun onu çok terlettiydi bi ara
sonrasında kayboldu
belkide komşunun kollarındadır
Printable View
Dayı ülkede olanlar çok zoruna gidiyorsa çık git dışarıda yaşa. Borsa ayrı bir şey bunu bi ağnatamadık
Alemsiniz Ayhan Başkan'ım, selamlar... BİST 100 9650 direnç gibi. Belki de piyasa faiz kararını görmek isteyecek. Haftaya perşembe idi faiz kararı. Muhtemel kanallar, aylık: https://invst.ly/1ayk48
yıllar önceki abd deki durum gibi..piyasa, piyasadan çekilecek olan parayı satın alıp fiyatlara dahil edemezdi ama böyle söylendi ekranlarda..
bizdeki de farklı versiyonu..güvenin olmadığı yani yerli ve yabancının güveninin olmadığı piyasa siyasi çalkantıyı satın aldım bu fiyata girdi hadi ralliye gelin diyemez..sen ralliyi kimle yapacaksın..halkın yarıdan çoğunun ve yabancının tek umudu olan lideri içeri atıp, partiyi kapatarak mı yapacaksın bunu..yapamazsın..gülerler..
İmamoğlu %50 nin altında bile olsa bu çalkantı yeterdi..ama bakıyoruz yarıdan fazlası destekliyor adamı..yabancının de tek umudu zaten..
geriye kim kaldı..kendileri kaldı..kendileri de fiyatı şişirip yatırımcı bulamayacağına göre..elleri mahkum düşürecekler..
ha deselerki İmamoğlu yarın çıkıyor..ve erken seçim kararı alındı..yine eksik bişeyler var..nedir o..40-50 kat yukarda kağıtlar var..bunları hangi deli alır..her yol bizi 5500 e götürüyor..
İlerleyen zamanlarda görücez Karaduman dayu
senin partinin kapısınada kilit vurucaklar.
İmamoğlunu içeri atarlar dediğimde de yok canım o kadar uzunboylu da değil demiştiniz. Çokuzun hemide
şunu anlamıyorsunuz..daha önceleri böyle bir durum yaşanmamıştı..şimdi halk istemiyor artık..sen buna rağmen hiçbişey yok gibi yapamazsın..faturasını ödersin..halk salak değil..para kolay kazanılmıyor..sıkıntı olduğunu görüyor..durumun nereye evrileceğini az çok kestiriyor..size göre bu halk koyun ..görecez ..
şuanda yapılan şey..toplum mühendisliği..biz hiçbişey yok gibi yapabilir miyiz, peşimizden ne oranda gelen var..
acaba bu çıkmazı çıkar hale getirebilir miyiz..dertleri bu
Karaduman sürekli bozuk saat gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Ya kafada tahtası eksik ya da psikolojik sorunları olan biri. Bir kişi günlük 100 kere aynı şeyi yazınca ne oluyor. Hoşt desek anlar mı ki.
Faturayı halk ödedi zaten, sende bunu anlamıyorsun dayucuğum.
Bak 2001 seçimlerinde 2 tl olan dolar şuan 40 tl ye dayandı.
Yani halk kesilen faturayı ödüyor halihazırda paran pula dönmüş durumda, bundan sonra en fazla ne olur dersen 80 tl olur ama bu faturayı da halk öder
en merak ettiğim konulardan biriside şu : (ölmemde görürüm inşallah )
devamlı 20 numero yağ ilave edilerek motörün yanması engellenen bist'e... konacak yağ bulunamaz ve bist karaduman :drunk: atarsa (ki inşallah )
bu PEHOL, VSNMD,TERA gibi tahtalarda kepitıl of A1, TERA YATIRIM'ımısı nasıl gavladacak ? :kahkah:
tamam çoğu işlem karşılıklıdır ama....
olsun, yüksekten satıp düşükten almak... açıkçı kepitıl of A1 in şanındandır
erken seçim olursa faturayı kim öder dayucum..
farzedelim erken seçim olmadı..ama herkes farkındaki bir arayış içinde halk..bunu ne yapacaz..
buna rağmen nasıl istikrar olacak..benim gibi düşünen çok fazla..niye dolar ve altın yukarı gitti o zaman..
cevap; GÜVEN YOK..
ben diyorum size endeks 250 bin olusa birgün. karaduman ozaman girecek borsaya hemide tarlayı bile satıp girecek :oleyo:
borsa böyledir.. psikolocik temelli bist izmarit borsası.
:drunk:
son 5 yıllık yükselişi baz almayın..5 yıl önceleri chp 1. parti değildi..güven sorunu yoktu ya da azdı..
bu gerçekler varken borsa çıkıp da kime mal satacak..
full + full + 5 oda bi salon + 2 teras + eşyalı denize sıfır + 500 m2 bahçeli çimentolarla yola devam ..
:drunk::drunk:
bahçeye arada bi balık düşüyüo... camdan kazayla düşssen ölmezsin direk denize.
o derece..
:drunk::drunk:
Senin arkadaşların yine iyiymiş, enazından utanma duygusunu kaybetmemişler halen mevcut
Ben beninkilere diyorum alooo gavur paraları karşısında paramız pula döndü deye, yok şuan en ucuz enstrüman dolar deyorlar.
Bu kadar vurdum duymaz olunur mu yahu, para seninde paran, az insanın yüzü kızarır.
Böyle zihniyet olursa
500 tl olursada şaşırmam
ama bu sefer bistin spekülatörleri çok fena rüzgar yakaladı
kağıtlar zaten 1 senedir yerinde sayıyor... burunlarından soluyorlar
sabah aracı kurumu aradım... ne oluyoru deye
''agresif fayiz indirimi '' dedi
dedim ne zaman ?
''bu ay pas, temmuz'da ...''
dedim... temmuza 40 gün var... 40 gün sonranın fiyatlamasına , mal alımına böyünden mi başladılar ?
bişiy diyemediler....
neyse yanlış yerden ve stopsuz şort oynamak can yakabilir... 2. bir emre kadar yasaklıyorum :kahkah:
bilirim bu fiyattanda long olmazsınız :oleyo: flat flat bekleyek bari
paralar yine bozkurtdayuya
Dayı fatura matara yok burada burası viop. 1 tane fiyat 2 tane yön var kalan her türlü tartışma burada sadece Noise. Noise yapma fiyata ekrana bak parani kazan kazanınca kalk. Oyun basit.
Memleketi kurtaran rakı sofrasında gene kurtarsın kimseye karışmıyoruz. Ama o işle bu işi karıştıran net batar abi.
Emmiyi hatırlayın ne diodu memedabi? Inflekşın poynt. Obo var hedef eksi diodu ne diodu memedabi unutmayın memedabinizi
çıtak dayu..faiz agrasif düşerse bizde agrasif olarak altına yumuluruz..
emme 1 lot hisse almam..çabaları boşuna..o sandık gelecek..
şimdi nasıl desem acaba bazı kesimler var AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ ÇEVREYİ GÖREMİYO. onlarıda öyle kabul edeceğiz artık
bacanağımın oğlu dün bize geldiletrr hanım önlerine dondurma koydu nasılda fark ediliyor boykotluymuş almayın bunu der
ya iyide kendileri devamlı vergi kaçırıyor milyonların vebaline giriyor bir daha ynıı durum denk gelirse bende onu dicem
savaş Ukrayna ile sınırlı kalmayacak deniyor..Politika oraya doğru yönleniyor diyor uzmanlar..Rusyanın hedefinde Almanya var deniyor..
hani bu açıdan bakarsak içerdeki siyasi olaylar vs. bir anlam yükleyebiliriz..aksi halde chp üzerindeki bu oyunu kimse kabul etmez..
Benimde anlamadığım önermen çok net en son buralarda olması gerekenlerden birisin. Ama maşallah gönderi şampiyonusun. Doğru yapıyorum diye kendini mi ikna ediyorsun bu yazılarla yoksa buradaki çoğunluğu mu ikna etmeye çalışıyorsun.
Misal Naci Ağbal görevden alınınca öldük bittik diye satanlara sonrasında ne oldu. Senin burada sürekli dediklerinle finansal piyasalar bambaşka boyut. Misal Borsacıların % 95 i Ekrem içeri alınmış alınmamış buna değil durumdan maksimum faydalanmaya çalıştı. Sende böyle yapmalısın.
Ülkede ahlak bitik okeye dönüyoruz dayucuğum
Din de eskisi kadar rağbet görmüyü
Bayram namazına gittim camii doluluğu geçen seneye göre yarı yarıya azalmış,
Kurban pazarını dolaştım, satışlar yarı yarıya düşmüş, çoğu kesmiyor
Muhtemelen önümüzdeki ramazanda oruçlu sayısında yarı yarıya düşer.
Dünyanın gidişatını hiç iyi görmüyorum, yakında kıyamet kopar ve dünya diye bir yer kalmaz.
Bunu öngören yabancılarda zaten uzaya yatırıma başladı, kıyamet kopunca gemilerle marsa kaçıcaklar. Benden duymuş olmada, paran varsa uzaya gidiş için 1 kişilik bilet almaya çalış
onların yüzü neden kızarsın bozkurt...
baana yala söylediler.. baaanaa yalan söylediler..
1 dolar 1 tale olacak dedileeerrr ...
lay lay lay.
biliyon mu şarkıyı :he:
ha onların yüzü kızarmadıkça.. cemaatin yüzü hiç kızarmaz.
neee
meeeeeeeeeeeeeee
:dvr::dvr::dvr: :drunk:
Balli aldım, terlik yapıştırıyom, kafayı buldum iyimi:)
Dolırı bırakın, ğitsin garib:he:
Terlik 1000tl , yapıştırma şok iyi, imamı salın, Kemal'i alın, yeni motto:he: