Sayfa 235/400 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 3194 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    İmamoğlu %50 nin altında bile olsa bu çalkantı yeterdi..ama bakıyoruz yarıdan fazlası destekliyor adamı..yabancının de tek umudu zaten..
    geriye kim kaldı..kendileri kaldı..kendileri de fiyatı şişirip yatırımcı bulamayacağına göre..elleri mahkum düşürecekler..
    yabancı burada neden değişim istesin ki? tek adamla muhatap oluyor
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin arkadaşların yine iyiymiş, enazından utanma duygusunu kaybetmemişler halen mevcut
    Ben beninkilere diyorum alooo gavur paraları karşısında paramız pula döndü deye, yok şuan en ucuz enstrüman dolar deyorlar.
    Bu kadar vurdum duymaz olunur mu yahu, para seninde paran, az insanın yüzü kızarır.
    Böyle zihniyet olursa
    500 tl olursada şaşırmam
    onların yüzü neden kızarsın bozkurt...

baana yala söylediler.. baaanaa yalan söylediler..

1 dolar 1 tale olacak dedileeerrr ...

lay lay lay.

biliyon mu şarkıyı

ha onların yüzü kızarmadıkça.. cemaatin yüzü hiç kızarmaz.

neee

meeeeeeeeeeeeeee

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    şimdi nasıl desem acaba bazı kesimler var AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ ÇEVREYİ GÖREMİYO. onlarıda öyle kabul edeceğiz artık
    bacanağımın oğlu dün bize geldiletrr hanım önlerine dondurma koydu nasılda fark ediliyor boykotluymuş almayın bunu der
    ya iyide kendileri devamlı vergi kaçırıyor milyonların vebaline giriyor bir daha ynıı durum denk gelirse bende onu dicem
    dondurmayı bulmuş da boykotsuzunu mu arıya.

bi maknum dondurma olmuş 65 lira.

bizim akrabalar anca çay dayadı bitirene kadar ter içinde kaldık.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yabancı burada neden değişim istesin ki? tek adamla muhatap oluyor
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Benimde anlamadığım önermen çok net en son buralarda olması gerekenlerden birisin. Ama maşallah gönderi şampiyonusun. Doğru yapıyorum diye kendini mi ikna ediyorsun bu yazılarla yoksa buradaki çoğunluğu mu ikna etmeye çalışıyorsun.

Misal Naci Ağbal görevden alınınca öldük bittik diye satanlara sonrasında ne oldu. Senin burada sürekli dediklerinle finansal piyasalar bambaşka boyut. Misal Borsacıların % 95 i Ekrem içeri alınmış alınmamış buna değil durumdan maksimum faydalanmaya çalıştı. Sende böyle yapmalısın.
    Naci de ne para kaybettim be. Hic unutmuyorum preminyon araba parası kaptırdık makineye.

10700 xu030 için çok kritik. Burayi tekte geçerse bi sonraki direnç gelene kadar durmaz.

O bi sonraki direnç de 10800 değil ha

5. Balli aldım, terlik yapıştırıyom, kafayı buldum iyimi

6. Dolırı bırakın, ğitsin garib

7. Terlik 1000tl , yapıştırma şok iyi, imamı salın, Kemal'i alın, yeni motto

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Naci de ne para kaybettim be. Hic unutmuyorum preminyon araba parası kaptırdık makineye.

10700 xu030 için çok kritik. Burayi tekte geçerse bi sonraki direnç gelene kadar durmaz.

O bi sonraki direnç de 10800 değil ha
    x30 9000 görmedikçe yeni zirve gelmez diyorum bende.

ne zaman olur orasını bilmen.

Sayfa 235/400 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •