Aşırı sattılar, burası çok belli. Hele bankalara yapılan tam bir saçmalık..
Printable View
Aşırı sattılar, burası çok belli. Hele bankalara yapılan tam bir saçmalık..
Yazdıklarınıza katılıyorum. Hele ki borsa içinde sadece bankalarda sorun varmış gibi gösterenlere kendi adıma kulak da asmıyorum. Konu bankaların gösterilen karlarının gerçekçi olmamasıdır ancak doğal olarak diğer pekçok şirketin de karları gerçekçi değil.
Bankaların kanımca önemli avantajı, yatırımcıları nispeten çok daha uyanık olduğu için nispeten fiyatlandırmalarınin tamamlanmış olmasıdır.
Daha önce de yazdığım üzere kanımca memlekette iyi haber de kötü haber de fazla abartılıyor ancak bu demek değil ki Akbank 60 Milyarı cebine koydu🙂 Ne yazık ki memleket ekonomi yönetimi tehlikeli işler yapıyor.
Bankalar balon değil ama açıklanan karlar enflasyondan arındırılmadıgı için balon🙂 Ama zaten bu 'balon' a göre oldukça fiyatlanmış durumda... Asıl başkaca bir sürü balonun fiyatları durduğu yerde duruyor ve onların yatırımcısının daha çok korkması lazım...
Bu arada bankaların çok önemli bir avantaji var ve o da vazgeçilemez olmaları. Son kaleler yani ve bu sebeple bankalar facia ama diğer pekçok güzel şirket var bakışı bana uzun vadede pek de gerçekçi gelmiyor...
Bugün şişirilmiş hisselerin manipulatorleri kendi hisselerine sahip çıktılar. Hâlâ birileri bu hisseleri sağlam bulsunlar, alıcı olsunlar diye çaba gösteriyorlar.