Portföy candır, gerisi heyecandır :) Ereğli de bu bilançodan sonra toparlamaya başlar diye düşünüyorum. Biraz daha sabır.
Bu arada portföyündeki tüm hisseler benim portföyde de mevcut :)
Printable View
Sn. Müzikal siz varsanız ben doğru yoldayım diyorum saygılar..
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço hayırlı olsun nispeten zayıf geçen 2.Ç beklentilerin çok üzerinde absürt bir kar açıkladı, yıl sonu kar beklentilerini güçlendirdi Mevcut durumda f/k 5 civarında 50-60 fk oranları ile işlem gören şirketler var :) onlar çok hızlı büyüyüp karını çok artıracakmış bu ne yapıyor :) Memlekette her kes borsaya akıyor, sektör en parlak dönemini yaşıyor. Kartopu misali büyüyen nakit akışı sonucu karlar artarak devam edecek görünüyor.
Ben ben ben :)) daha once yazismistik konuyla ilgili yanlis hatirlamiyorsamSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn isoleyte teknik hic anlamiyorum 50 60 a gitme olasiligi var mi kanal vs hedef olarak simdiden tesekkurlerSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polat enerjideki payinin en az 400 500 milyon dolar oldugunu dusunuyorum dolar yil sonuna kadar 7 8 tl artsa en az 3 4 milyar tl daha degerleme kari gelecektir diye dusunuyorum oyle olursa eger buralar dutluk olur
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.