Sayfa 46/330 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 2637 madde; 361 - 368 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Gerçekten piyasa beklentilerini ve beni ciddi yanılttı. Bu kadarını tahmin eden olduysa helal olsun

Bunca yıldır sabırla oluşturduğum pozisyonumun meyvesini bu sene yemek kısmetmiş. Maşallah nazar değmesin. İş Menkul'ü yönetenlere de kocaman bir alkış gelsin

2. Naaabiyonuz
    Hayirli olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Gerçekten piyasa beklentilerini ve beni ciddi yanılttı. Bu kadarını tahmin eden olduysa helal olsun

Bunca yıldır sabırla oluşturduğum pozisyonumun meyvesini bu sene yemek kısmetmiş. Maşallah nazar değmesin. İş Menkul'ü yönetenlere de kocaman bir alkış gelsin
    Bunu satamayacam sanırım. Ee neyle trade edecez

4. Bilanço güzel gelmiş. 26 üstü kapanışlar 50 lere yolculuk yaptırır. Hayırlı olsun.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. ya olum siz manyakmısınız bu kadar karı nasıl ettiniz he?

6. 1.5 civarı gelir diyordum bomba 3. Çeyrek diyordum. Hal böyleyken 3. Çeyrek atom bombasına evrildi kafamda

Merhaba ortaklar, bu alanda daha iyisi yok , her sene istikrarlı bir şekilde temettüsünü verir, son yıllarda hisse başı karlar artmaya devam ediyor buna paralel olarak verdiği temettülerde artarak devam ediyor.
    Yani hem büyüme hem temettü arayanlara ilaç olur ısmen maşallah diyelim nazar değmesin.
    Son 5 yıl hisse başi net temettü ödemeleri;
    2023 1.91tl
    2022 1.01 tl
    2021 0.85 tl
    2020 0.33 tl
    2019 0.21 tl

Son gelen bilançoya göre 2024 yılında 1.50 tl net temettü alırız gibi geliyor..

Not: eregl paylarımı satmama rahatlığımı ttrak,ismen,froto,tuprs,sise ve aksa ya borçluyum.
    Syg.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Bunu satamayacam sanırım. Ee neyle trade edecez
    Seni de portföycü yapacağız desene Trade için hisse her daim bulusun sen, tekniğin sağlam.

Sayfa 46/330 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •