Bunu istedigimiz kadar baglayabiliyormuyuz
Mesela 12 gunluk
Üst limiti bononun itfa tarihi belirliyor ama siz istediğiniz zaman bozabilirsiniz. Şu an benim bonom 500 küsür günlük mesela. Günlük net getiriyi görürsünüz hesabınızda.
27-06-2019, 22:30
myfinans
Alıntı:
Originally Posted by karkacxx
Üst limiti bononun itfa tarihi belirliyor ama siz istediğiniz zaman bozabilirsiniz. Şu an benim bonom 500 küsür günlük mesela. Günlük net getiriyi görürsünüz hesabınızda.
Nkolay bononuz olduğuna göre sn webster'ı size emanet ediyorum.Bilgilendirin kendisini.:)
27-06-2019, 22:37
Webster
Alıntı:
Syn karkacxx ustad
Peki gunluk getiri vadesiz hesabami dusuyor?
27-06-2019, 22:39
karkacxx
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
Nkolay bononuz olduğuna göre sn webster'ı size emanet ediyorum.Bilgilendirin kendisini.:)
O iş bende sayın myfinans!
Bir de NKolay hesabı açınca Aktif Bank müşterisi de olmuş oluyorsunuz o durumda Dolar repo imkânınız oluyor. %4 faiz oranı %10 stopaj. Baya avantajlı aslında.
27-06-2019, 22:42
karkacxx
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Syn karkacxx ustad
Peki gunluk getiri vadesiz hesabami dusuyor?
Hayır sayın Webster. Bono değeri olarak gözüküyor. Getiri kadar bono bozayım deseniz de bu sefer bozma işlemi ana paradan yapılıyor günlük getiriniz düşüyor. O yüzden her an ihtiyaç olacak bir parayı atmamak en iyisi.
27-06-2019, 22:42
Webster
Alıntı:
O iş bende sayın myfinans!
Bir de NKolay hesabı açınca Aktif Bank müşterisi de olmuş oluyorsunuz o durumda Dolar repo imkânınız oluyor. %4 faiz oranı %10 stopaj. Baya avantajlı aslında.
Dolarla isim olmaz son alimda kustuk...
Simdi nkolay uygulamasini indiriyorum direk iban mi veriyor benim adima?
Peki o ibanin bana ait olduguna nasil emin olacagim?
Eft yaptim sabaha para gorunmuyor ne olacak?
27-06-2019, 22:44
Webster
Alıntı:
Hayır sayın Webster. Bono değeri olarak gözüküyor. Getiri kadar bono bozayım deseniz de bu sefer bozma işlemi ana paradan yapılıyor günlük getiriniz düşüyor. O yüzden her an ihtiyaç olacak bir parayı atmamak en iyisi.
Ya da dedigim gibi parcali almak
Mesela 500 k lik bir defa alma yerine
250 klik
100 klik
50 k lik
20 k lik
10 k lik
5 klik
5klik
5klik
5klik
5klik
5klik
5klik
.
.
Gibi...
27-06-2019, 22:46
karkacxx
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Dolarla isim olmaz son alimda kustuk...
Simdi nkolay uygulamasini indiriyorum direk iban mi veriyor benim adima?
Peki o ibanin bana ait olduguna nasil emin olacagim?
Eft yaptim sabaha para gorunmuyor ne olacak?
Evet vadesiz TL hesabı için IBAN verecekler. Şüphe duyarsanız az miktar bir para göndermeyi deneyebilirsiniz ama ben hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. Ayrıca ilgililer de, telefonla ulaşmakta falan da bir zorluk yaşamadım.