Bunu istedigimiz kadar baglayabiliyormuyuz
Mesela 12 gunluk
Üst limiti bononun itfa tarihi belirliyor ama siz istediðiniz zaman bozabilirsiniz. Þu an benim bonom 500 küsür günlük mesela. Günlük net getiriyi görürsünüz hesabýnýzda.
Üst limiti bononun itfa tarihi belirliyor ama siz istediðiniz zaman bozabilirsiniz. Þu an benim bonom 500 küsür günlük mesela. Günlük net getiriyi görürsünüz hesabýnýzda.
Nkolay bononuz olduðuna göre sn webster'ý size emanet ediyorum.Bilgilendirin kendisini.
Syn karkacxx ustad
Peki gunluk getiri vadesiz hesabami dusuyor?
Nkolay bononuz olduðuna göre sn webster'ý size emanet ediyorum.Bilgilendirin kendisini.
O iþ bende sayýn myfinans!
Bir de NKolay hesabý açýnca Aktif Bank müþterisi de olmuþ oluyorsunuz o durumda Dolar repo imkânýnýz oluyor. %4 faiz oraný %10 stopaj. Baya avantajlý aslýnda.
Syn karkacxx ustad
Peki gunluk getiri vadesiz hesabami dusuyor?
Hayýr sayýn Webster. Bono deðeri olarak gözüküyor. Getiri kadar bono bozayým deseniz de bu sefer bozma iþlemi ana paradan yapýlýyor günlük getiriniz düþüyor. O yüzden her an ihtiyaç olacak bir parayý atmamak en iyisi.
Bir de NKolay hesabý açýnca Aktif Bank müþterisi de olmuþ oluyorsunuz o durumda Dolar repo imkânýnýz oluyor. %4 faiz oraný %10 stopaj. Baya avantajlý aslýnda.
Dolarla isim olmaz son alimda kustuk...
Simdi nkolay uygulamasini indiriyorum direk iban mi veriyor benim adima?
Peki o ibanin bana ait olduguna nasil emin olacagim?
Eft yaptim sabaha para gorunmuyor ne olacak?
Hayýr sayýn Webster. Bono deðeri olarak gözüküyor. Getiri kadar bono bozayým deseniz de bu sefer bozma iþlemi ana paradan yapýlýyor günlük getiriniz düþüyor. O yüzden her an ihtiyaç olacak bir parayý atmamak en iyisi.
Ya da dedigim gibi parcali almak
Mesela 500 k lik bir defa alma yerine
250 klik
100 klik
50 k lik
20 k lik
10 k lik
5 klik
5klik
5klik
5klik
5klik
5klik
5klik
.
.
Gibi...
Dolarla isim olmaz son alimda kustuk...
Simdi nkolay uygulamasini indiriyorum direk iban mi veriyor benim adima?
Peki o ibanin bana ait olduguna nasil emin olacagim?
Eft yaptim sabaha para gorunmuyor ne olacak?
Evet vadesiz TL hesabý için IBAN verecekler. Þüphe duyarsanýz az miktar bir para göndermeyi deneyebilirsiniz ama ben hiçbir sýkýntýyla karþýlaþmadým. Ayrýca ilgililer de, telefonla ulaþmakta falan da bir zorluk yaþamadým.
Yer Ýmleri