Originally Posted by
alicavush
Sakin olun :) kendinizi yıpratmayın, sanırım borsada henüz, çok yenisiniz. Benim ilk hisse deneyimim petkim di, eski bir borsacı arkadaşa danışıp almıştım. Aldıktan 3 gün sonra %50 gibi bir kayıp yaşadım, önce çok kızdım gerildim kendi kendimi yedim, tam satacakken forumdan birileri, sakın satmayın şirket batmadı yerinde duruyor şu an kaybettiğiniz sanal para, satarsanız gerçek para olur. Sabredin bekleyin dedi. Mantıklı geldi ve 7-8 ay sonra bedelsiz bölündü ve ben üstüne birde fena sayılmayacak bir mebla kazandım. Sonra o kazandığım parayı 32 liradan aldığım migrosları 25 lirada kol keserek kaybettim, kol kesmeyenler soluğu 15 lirada aldı :) neyse aradan macera dolu yıllar geçti ve ben şimdi buradayım ve fiyat düşse bile o zamanlar yani al sat günlerimdeki stresi bu hisseye geldiğimden beri yaşamıyorum. Bu fiyatlara her kaç lira olmuş diye baktığımda üzülüyorum ama ekranı kapattıktan on dakika sonra unutuyorum. Muhtemelen kaçan fırsatlar sizi üzüyor ama zamanla ya alışacaksınız yada borsadan tamamen çıkacaksınız. Neyse kusura bakmayın biraz ukalalık yaptım ama sizin mesajlarınızı her okuduğumda sizin adınıza üzülüyor, inşallah en kısa zamanda zararı kurtarırsınız, emin olun kendimden çok sizin için üzülüyorum. İyi akşamlar...