MB başkanı sakalı bıyığı kesse bizim kahveye gitse kimlik sorarlarsa buna senin yaşın tutuyor mu deyi
Printable View
MB başkanı sakalı bıyığı kesse bizim kahveye gitse kimlik sorarlarsa buna senin yaşın tutuyor mu deyi
Enflasyonun sebebi faiz olamaz zaten, birilerinin iddiasının tersine faiz enflasyonun sonucudur...
Enflasyonun bu ülkedeki tek sebebi o birileri olmuştur ve ekonomiye yaptığı kamikaze dalışının etkileri halen devam etmekte ve gerekli önlemleri gereken sıkılıkla birtakım korkular nedeniyle almayanlar nedeniyle daha da devam edecek görünüyor...
Atma deyince çağrışım yapti..
"Göreve geldiğimizde yükseköğrenim öğrencilerimizin, kredi burs miktarı 45 liracıktı. Biz bu rakamı 27 kat artışla 2023 yılı itibarıyla lisansta 1250 liraya, yüksek lisansta 2 bin 500 liraya, doktorada 3 bin 700 liraya çıkardık." 30,60/1,3=23,5kat baskilanmis dolardaki artış.. 45i 1060yerine 1250 yapmış büyüksün ziya, aman recep Reis
3 soru alıp 1 cevap verecek diye anladım.
Oğlana dedim oğlum bu araba bizi bitirecek gel satalım para çok gıymatlı olacak dedim bu paraya 1,5 araba alırız böyle giderse diye dedim.