Sayfa 472/1002 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    RTE ye yakın iş adamları çoğunlukla inşaatçılar. Onlar da bu faiz ile totodan nefes alıyordur. Bu ekonomi yüksek faiz ile intihar eder. Enflasyonun tek sebebi faiz değil çünkü. Hadi MB başkanı Şahin oldu faiz artışı oldu kkm var orada. Yapısal reformlar bu şartlarda bile olmuyor. İpin ucu rte de olduğu sürece yapısal reformlar olsa ne olacak ki. Değişen ne olacak. Adam bunu bile yapmıyor.
    Hukuk duzeltilmeden ve bunlar yargilanmadan hic bir sey duzelmez.

Hirsiz basta otururken ne yapisal reformu ?

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ziyaaaaa

2013 yılında hibrit yoktu.
    Abi gözünü seveyim ne ziyasi arabadan anlamam öyle yazıyordu. Tam hibrit değildir belki Toyota nin vardır belki kısmı hibrit olan.

3. Tınaz abi kıvırarak yaz açık açık yazma sorun olur. 4 sene buna dikkat etmek gerekir.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi gözünü seveyim ne ziyasi arabadan anlamam öyle yazıyordu. Tam hibrit değildir belki Toyota nin vardır belki kısmı hibrit olan.
    Çakıyla aslan öldürdüm diyorsunuz.
    [emoji23]
    2013 model Toyota Corolla hibrit varsa ……

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çakıyla aslan öldürdüm diyorsunuz.
    [emoji23]
    2013 model Toyota Corolla hibrit varsa ……
    Var kardeşim var. Km 3.1 yakıyor. Daha çeşidi de var

6. Corolla değil yaris.

7. MB başkanı gelişmiş ülkelerin ortalama enflasyon ve faizi paylaşmış %5 civarında biz hangi sınıftayız onu demiş bizimkinin yanında bir 0 var. Reis bozulmuştur

Merkez Bankası Başkanı Karahan: Merkez Bankası olarak güçlü ekibimizle birlikte dezenflasyonu tesis etmeye yönelik çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz

Karahan: Enflasyon hedeflerimizle uyumlu seviyelere gelene kadar parasal sıkılığı korumakta kararlıyız

Karahan: Enflasyon görünümünde herhangi bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz

Karahan: Kalıcı fiyat istikrarına ulaşana kadar politika duruşumuzu sürdürerek enflasyonu tahmin ettiğimiz patikaya düşürecek ve orta vadede ekonomimizi kalıcı fiyat istikrarına ulaştıracağız

Karahan: Küresel olarak önümüzdeki dönemde faiz indirimlerinin zamanlaması ve hızı önem kazanmıştır

Karahan: Parasal duruşumuzu korumakta kararlıyız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 472/1002 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •