Ben çok rahatim üstelik full malla dolanıyorum endekisin tepelerinde
Düşmüyen endekis yapmışlar, üçgün öncede 87xxlerden dönmüşüdü ve herkes dipten mal almışıdı ertesiki gün herif fışkırttırınca :he:
Ne malum yarın da aynısının olmuyacağı :kahkah:
Printable View
Ben çok rahatim üstelik full malla dolanıyorum endekisin tepelerinde
Düşmüyen endekis yapmışlar, üçgün öncede 87xxlerden dönmüşüdü ve herkes dipten mal almışıdı ertesiki gün herif fışkırttırınca :he:
Ne malum yarın da aynısının olmuyacağı :kahkah:
Ooovlum bari ben online iken bi kavga gürltüyü kesin yauv :kahkah:
Katrilyonlarca milaar dolar para kazanıyouz burda :rules: haa zimbawe doları o da başka mevzuu :dvr:
9982.00
Tuzlukçusuda yanından ayrılmıyor düşkün abkanın:)
13.03.2024 17:21:52 Fitch/Morales: Türkiye'de ekonomi yeniden dengelendikçe büyüme yavaşlayacak
13.03.2024 17:19:45 Fıtch/Morales: Yüksek Enflasyon Türkiye'nin Kredi Görünümünü Baskılamaya Devam Edecek - Bloomberg HT
13.03.2024 17:18:57 Fitch/Morales: Türkiye'de enflasyonun düşürülmesiyle tutarlı politika sıkılaştırması bekleniyor
13.03.2024 17:17:39 Fitch/Morales: Türkiye'de enflasyon kilit politika sorunu olmaya devam ediyor
13.03.2024 17:16:18 Fıtch/Morales: Ekonomi Politikasındaki Değişim, Türkiye'nin Uluslararası Sermayeye Erişimini Artırdı - Bloomberg HT
13.03.2024 17:06:41 Fitch/Morales: Türkiye'de politika değişikliği ilerleme kaydetti ve parasal koşullar sıkılaştı
Fitch/Morales: Yüksek enflasyon Türkiye'nin kredi görünümünü baskılamaya devam edecek- Bloomberg HT
*Fitch/Morales: Ekonomi politikasındaki değişim, Türkiye'nin uluslararası sermayeye erişimini artırdı- Bloomberg HT
9960..................LONGGGGG.................... .........biraz daha tırtıklayalım.....