Ben çok rahatim üstelik full malla dolanıyorum endekisin tepelerinde
Düşmüyen endekis yapmışlar, üçgün öncede 87xxlerden dönmüşüdü ve herkes dipten mal almışıdı ertesiki gün herif fışkırttırınca
Ne malum yarın da aynısının olmuyacağı![]()
Ben çok rahatim üstelik full malla dolanıyorum endekisin tepelerinde
Düşmüyen endekis yapmışlar, üçgün öncede 87xxlerden dönmüşüdü ve herkes dipten mal almışıdı ertesiki gün herif fışkırttırınca
Ne malum yarın da aynısının olmuyacağı![]()
Hamdım Piştim Yandım
Ooovlum bari ben online iken bi kavga gürltüyü kesin yauv
Katrilyonlarca milaar dolar para kazanıyouz burdahaa zimbawe doları o da başka mevzuu
9982.00
Hayat hoş gerisi boş
Tuzlukçusuda yanından ayrılmıyor düşkün abkanın![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
13.03.2024 17:21:52 Fitch/Morales: Türkiye'de ekonomi yeniden dengelendikçe büyüme yavaşlayacak
13.03.2024 17:19:45 Fıtch/Morales: Yüksek Enflasyon Türkiye'nin Kredi Görünümünü Baskılamaya Devam Edecek - Bloomberg HT
13.03.2024 17:18:57 Fitch/Morales: Türkiye'de enflasyonun düşürülmesiyle tutarlı politika sıkılaştırması bekleniyor
13.03.2024 17:17:39 Fitch/Morales: Türkiye'de enflasyon kilit politika sorunu olmaya devam ediyor
13.03.2024 17:16:18 Fıtch/Morales: Ekonomi Politikasındaki Değişim, Türkiye'nin Uluslararası Sermayeye Erişimini Artırdı - Bloomberg HT
13.03.2024 17:06:41 Fitch/Morales: Türkiye'de politika değişikliği ilerleme kaydetti ve parasal koşullar sıkılaştı
Fitch/Morales: Yüksek enflasyon Türkiye'nin kredi görünümünü baskılamaya devam edecek- Bloomberg HT
*Fitch/Morales: Ekonomi politikasındaki değişim, Türkiye'nin uluslararası sermayeye erişimini artırdı- Bloomberg HT
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
9960..................LONGGGGG.................... .........biraz daha tırtıklayalım.....
Yer İmleri