ileride tahmini ne kadar temettü verebilir bu mendebur? temel analizini yapan var mı?
Printable View
ileride tahmini ne kadar temettü verebilir bu mendebur? temel analizini yapan var mı?
pehh
1.55 fiyat doğru
13 milyona dükkan satıldığı yalan mı diyorsun ?
sen bana ayda 50.000 tl ve üstü kira getiren kendini 150 ay ila 200 ay arası amorti eden kupon dükkan
kupon otel olabilecek yer
kupon otopark bul biz alacak kişi ayarlarız
bu rasyo dışı tabiki balon.
ben çocukluğumdan beri bu takası yaparım borsa dışında herşey balonn.
arada fark millete sat denildikçe bankaları bize al diye düşüyor
frekanslar farklı algılıyor
ben xbank maldayım yapıkredi ile göbek bağım ve adet olayları farklı olacak gibi görünüyor
hem şu yönden bakın herkes satacak göçecek kötü
bu adamlar ne ile geçinecek
bu tahtaları bunca kötü beklentiye rağmen sadece elindekini satmak için tuttuğuna inanan borsacı kardeşlerim abilerim
düşündüklerinizde haklıysanız buradan uzak durun.
boşverin al verince bizim maliyetten alırsınız en kötü.
Tartıştığınız grafikler hep tl.Arada Usd üzerinden bakın lütfen.Dipten yükseliş yaklaşık 1.5 sene sürüyor .Dibi bulursak oradan beklemeye başlarsınız.
yoo yalan demiyorum, gerçekçi değil diyorum. faktörler çok fazla ve hızla değişir. bu al sat demek değil. ama referansların yanlış. gün gelir 50 binlik kirayı alamazsın 25 e düşer. bunları gördük. amma velakin ben yakın vadede y...k bankasında ufak ralli bekliyorum illa olumlu konuşmak gerekirse. akla arasındaki makası kapatabilir...
hatta gayrimenkul piyasası likit piyasalara benzemez düşüşleri çok daha ağır ve sancılı olur, enerjik bir piyasa değildir. bir menkulün fiyatı pik de yapar dip de. ama borsa 1 senede gy piuyasası 3-5 senede zor toplar toplayabilirse. bak bağdat caddesi boşaldı kimse vermiyor o kiraları artık. dükkan sahibi istemeye devam edebilir yüksek kirayı vermeyen olduğu sürece hareket olmaz.
o kiralar dediğinle benim rasyo içerikli bahsettiğim yerler çok farklı
onlar başka bir dünyada geziyorlardı
gelir kapitilasyonu diye bir şey var 150 ay -200 ay amorti yeri herkes alır
yüksek rakamlı yerleri kovalarsan yer düşürmen kolaydır
önemli olan borsadaki gibi sürdürülebilir kar ve alınabilir kira üzerinden yola çıkmaktır.
borsadaki gibi bir tuşla yer satamazsın gayrimenkul de
ama bebekte boğaz manzaralı bir dairede 4 milyon değerden 1.5 milyona düşmez öyle üç ayda.
bilmem anlatabildim mi.
Evet ben de stop loss yaptım bugün. Maliyetim yüksek değildi ama piyasa ile inatlaşmamak lazım diye düşünüyorum.
Yurt dışında geçenlerde başlayan düşüşün derinleşmesini bekliyorum şahsen. Yurt dışı düştüğü yerden kalkarken bile tepki vermiyor bu hisse. BIST yükselirken de . Nasıl bir durum bu ? Hayır bunu alacağıma GARAN alsaymışım bari 3-5 kazanırmışım beklerken.