Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6573 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    orası hiç belli olmaz.
    kimseden de mal düşmez büyük mal tahtaya vermez.
    eşşek gibi anıra anıra çekerse yukarı belki maliyetine gelen korkaklar verir.

bizim için değişen tek şey ortaklık oranımız düştükçe daha çok aratacak olması

75 yıllık yapıkredi bankasının binde biri bir daire dükkan fiyatına gelmiş.

eşşekliğinde ayılığında sonu yok. düşürmeye devam edebilirler.

0.01 ila 3.94 arası her yer aynı fiyat bizde.
    kentuf analizlerinde hatalar mevcut. binde biri dükkan fiyatına gelmiş diyosun da o dükkan fiyatları balondu. manhattan fiyatından pahalıya dükkan daire satılıyordu bu memlekette. bir daha gelmez o günler o yüzden yaklaşımın baştan yanlış.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    kentuf analizlerinde hatalar mevcut. binde biri dükkan fiyatına gelmiş diyosun da o dükkan fiyatları balondu. manhattan fiyatından pahalıya dükkan daire satılıyordu bu memlekette. bir daha gelmez o günler o yüzden yaklaşımın baştan yanlış.
    pehh

1.55 fiyat doğru
    13 milyona dükkan satıldığı yalan mı diyorsun ?
    sen bana ayda 50.000 tl ve üstü kira getiren kendini 150 ay ila 200 ay arası amorti eden kupon dükkan
    kupon otel olabilecek yer
    kupon otopark bul biz alacak kişi ayarlarız
    bu rasyo dışı tabiki balon.

ben çocukluğumdan beri bu takası yaparım borsa dışında herşey balonn.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

3.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    pehh

1.55 fiyat doğru
    13 milyona dükkan satıldığı yalan mı diyorsun ?
    sen bana ayda 50.000 tl ve üstü kira getiren kendini 150 ay ila 200 ay arası amorti eden kupon dükkan
    kupon otel olabilecek yer
    kupon otopark bul biz alacak kişi ayarlarız
    bu rasyo dışı tabiki balon.

ben çocukluğumdan beri bu takası yaparım borsa dışında herşey balonn.
    yoo yalan demiyorum, gerçekçi değil diyorum. faktörler çok fazla ve hızla değişir. bu al sat demek değil. ama referansların yanlış. gün gelir 50 binlik kirayı alamazsın 25 e düşer. bunları gördük. amma velakin ben yakın vadede y...k bankasında ufak ralli bekliyorum illa olumlu konuşmak gerekirse. akla arasındaki makası kapatabilir...

hatta gayrimenkul piyasası likit piyasalara benzemez düşüşleri çok daha ağır ve sancılı olur, enerjik bir piyasa değildir. bir menkulün fiyatı pik de yapar dip de. ama borsa 1 senede gy piuyasası 3-5 senede zor toplar toplayabilirse. bak bağdat caddesi boşaldı kimse vermiyor o kiraları artık. dükkan sahibi istemeye devam edebilir yüksek kirayı vermeyen olduğu sürece hareket olmaz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    yoo yalan demiyorum, gerçekçi değil diyorum. faktörler çok fazla ve hızla değişir. bu al sat demek değil. ama referansların yanlış. gün gelir 50 binlik kirayı alamazsın 25 e düşer. bunları gördük. amma velakin ben yakın vadede y...k bankasında ufak ralli bekliyorum illa olumlu konuşmak gerekirse. akla arasındaki makası kapatabilir...

hatta gayrimenkul piyasası likit piyasalara benzemez düşüşleri çok daha ağır ve sancılı olur, enerjik bir piyasa değildir. bir menkulün fiyatı pik de yapar dip de. ama borsa 1 senede gy piuyasası 3-5 senede zor toplar toplayabilirse. bak bağdat caddesi boşaldı kimse vermiyor o kiraları artık. dükkan sahibi istemeye devam edebilir yüksek kirayı vermeyen olduğu sürece hareket olmaz.

o kiralar dediğinle benim rasyo içerikli bahsettiğim yerler çok farklı
    onlar başka bir dünyada geziyorlardı
    gelir kapitilasyonu diye bir şey var 150 ay -200 ay amorti yeri herkes alır
    yüksek rakamlı yerleri kovalarsan yer düşürmen kolaydır
    önemli olan borsadaki gibi sürdürülebilir kar ve alınabilir kira üzerinden yola çıkmaktır.

borsadaki gibi bir tuşla yer satamazsın gayrimenkul de

ama bebekte boğaz manzaralı bir dairede 4 milyon değerden 1.5 milyona düşmez öyle üç ayda.

bilmem anlatabildim mi.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •