WTI %3.64 yukarda, 56.93 USD.
Printable View
WTI %3.64 yukarda, 56.93 USD.
Burada ana sorun şu trade wars duzelirse Fed babayı faiz indirir ve dolar bu durumda tekrar güçlenir. Yani şu durum dolara ve Dow a yarar gerisi tiri biri ve olan golda olur.
Goldü zaten 1300 lerde cizmistik 1510 yada 1540 bunun son haddiydi bugün 1530 civarını gördü .
Yillardir Bistte sikayet edilen durumlari kuresel boyutta tum yatirim araclarinda yasiyoruz. Bunlar cete. Kuresel cete. Fiyat artarken de duserken de kazaniyorlar. Bir tweete bakiyor her sey. Pozisyonlanma olmadan bu hareketler olmaz. En acemi borsaci bile bilir bunu.
dostum ston bunlara anlatamazsın,bunlar eğitilmezdir. yıllardır dolar diyoruz sanki duvara söylüyoruz. paritenin durumu belli,1'e gidiyor. dolar 3,4x mi ne,bunlara 7 demiştim zatı muhteremler küfrü basıyor. evet şimdide XX diyorum hadi küfürü basın da süreç çabuk tamamlansın.
Ben kolay kolay anlaşabileceklerini sanmıyorum. Ancak şu an oluşan fiyatlama Amerika'nın geri adım atmasından kaynaklanıyor olabilir.
Bunun temel nedeni de aslında Amerika'nınÇin'den çekinmesi değil de CPI/core enflasyonun %2.2 gelmesi.
Gümrük vergilerinin enflasyonu etkilemeye başladığı açıkça görülüyor.
Bu FED açısından sıkıntı yaratabilir.
Amerika'nın o nedenle geri adım attığını düşünüyorum.
acil kurtulmalı dünya bu sarı psikopatdan,balon dow düşecek diye ödü kopuyor,bırak düşşün 21000-22000 e ne olur ,o halde bile ucuz değil.....