Sayfa 477/999 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. WTI %3.64 yukarda, 56.93 USD.

2. Burada ana sorun şu trade wars duzelirse Fed babayı faiz indirir ve dolar bu durumda tekrar güçlenir. Yani şu durum dolara ve Dow a yarar gerisi tiri biri ve olan golda olur.
    Goldü zaten 1300 lerde cizmistik 1510 yada 1540 bunun son haddiydi bugün 1530 civarını gördü .
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    İnsiderci sari ******** goldda sell pozu açtırıp yapıştırdı haberi.
    Ulan adamalr dünya piyasalarini Twitter'dan billur geçerek yönetiyor. Kafasına göre vergi köy kaldir, tanıdık hedge fonları zengin etti serefsiz. Gene.
    Yillardir Bistte sikayet edilen durumlari kuresel boyutta tum yatirim araclarinda yasiyoruz. Bunlar cete. Kuresel cete. Fiyat artarken de duserken de kazaniyorlar. Bir tweete bakiyor her sey. Pozisyonlanma olmadan bu hareketler olmaz. En acemi borsaci bile bilir bunu.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Burada ana sorun şu trade wars duzelirse Fed babayı faiz indirir ve dolar bu durumda tekrar güçlenir. Yani şu durum dolara ve Dow a yarar gerisi tiri biri ve olan golda olur.
    Goldü zaten 1300 lerde cizmistik 1510 yada 1540 bunun son haddiydi bugün 1530 civarını gördü .
    dostum ston bunlara anlatamazsın,bunlar eğitilmezdir. yıllardır dolar diyoruz sanki duvara söylüyoruz. paritenin durumu belli,1'e gidiyor. dolar 3,4x mi ne,bunlara 7 demiştim zatı muhteremler küfrü basıyor. evet şimdide XX diyorum hadi küfürü basın da süreç çabuk tamamlansın.

5.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Burada ana sorun şu trade wars duzelirse Fed babayı faiz indirir ve dolar bu durumda tekrar güçlenir. Yani şu durum dolara ve Dow a yarar gerisi tiri biri ve olan golda olur.
    İndirir abi indirir. Amac deprem yaratmak zaten. Bunlar kucuk hareketler. Giderek dozu artacak zigzaglarin. Sonra bir sabah gum. Altta kalanin cani ciksin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yillardir Bistte sikayet edilen durumlari kuresel boyutta tum yatirim araclarinda yasiyoruz. Bunlar cete. Kuresel cete. Fiyat artarken de duserken de kazaniyorlar. Bir tweete bakiyor her sey. Pozisyonlanma olmadan bu hareketler olmaz. En acemi borsaci bile bilir bunu.
    İşte anlamayan saflara gelde anlat bunu.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Çin'le anlaşacaklar gibi bir irade mi oluştu acaba.
    Ben kolay kolay anlaşabileceklerini sanmıyorum. Ancak şu an oluşan fiyatlama Amerika'nın geri adım atmasından kaynaklanıyor olabilir.
    Bunun temel nedeni de aslında Amerika'nınÇin'den çekinmesi değil de CPI/core enflasyonun %2.2 gelmesi.

Gümrük vergilerinin enflasyonu etkilemeye başladığı açıkça görülüyor.

Bu FED açısından sıkıntı yaratabilir.

Amerika'nın o nedenle geri adım attığını düşünüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. acil kurtulmalı dünya bu sarı psikopatdan,balon dow düşecek diye ödü kopuyor,bırak düşşün 21000-22000 e ne olur ,o halde bile ucuz değil.....

Sayfa 477/999 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •