Bugün kasada 88191 adet ceton eksilmiş, ekim vadeyede 58941 adet ceton taşınmış, bugün de total kasada ceton eksilmiş - 68bin ceton kayıp
Printable View
Yapı Kredi'den mesaj gelmiş
KMH ve kredi kartı faizleri düşüyor olabilir.
>>>>
01.09.2022 itibarıyla Esnek Hesap akdi faiz oranı aylık %1,73; gecikme faiz oranı ve temerrüt faiz oranı ise aylık %2,03 olarak uygulanacaktır.
https://i.hizliresim.com/ddu15b0.png
Hocam ,bunlar bi tek bende mi çıkıyor yoksam hadise nedir !?
https://www.youtube.com/watch?v=lT2qjjzlE0A
3433.75 :kmk:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...16#post6067116
Ne ekersen onu biçersin şiddetini ayarlayarak seni gönderecem adadan sıkıntı yapma.:)
bulut
seni uyarmıştım, 10 liraya isctr olmaz demiştim, bu adamın defter değeri 12.50, daha bunu üstüne şişe cam, milli re vd bi sürü sepet iştirak portföyü var, ve defter değeri çarpanı en düşük bankaydı dördün içinde.. son atakla akbnk-ykbnk ile eşdeğer dd çarpanına ulaşmış oldu, farkı kapadı, daha iştirak portföyü falan fiyatlamaya başlamadı
tabii uyardım derken üstüne alınma, espri yapıyorum, senin nezdinde tüm forumu uyarmıştım, kimse diyemez ki- sen haber vermedin.. patron takasından 5 milyar mal gelmiş sadece 2022 başından, ve endeks yüzde 60 yapmış-yurtdışı düştüğü periyodda, şimdi yabancı takasına mala alınmaya başlarsa nice olur endeks.. 750 milyon girdi, ralli havası oluştu, maazallah yarın 7,5 milyar girmeye kalkarsa, nice olur tahtalar ?
ralli modunu nasıl oynamak gerektiği konusunda daha evvel defaetle uyarılarda bulundum, endeksin hangi hisselerle gideceği hangi hisselerle gitmeyeceği üzerine kurulu yazılım, yani bi çeşit endeks mühendisliğine karşı oynadığımız için endeks vadeli çok değerli bi enstrüman, kaldıracı başlangıçta düşük girip sonra yukarı gittikçe arttırmak gerekir, yani oyunu büyütme şartın ilk hamlede kazanmak olmalı, kazanamazsan stop aut olursan ilk düşük kaldıracın zayi olur, ama tutturduğun zaman poz büyütmeye başlayabilirsin, ralli de varsa yürüyüp gidebilirsin
Geçen hafta sonu gelen banka faizlerine sınırlama gecikmesi ve arkasına çok bilmislerin yaptığı negatif yorumlar, bı çok kişiyi pert etti bı çok kişinin de malını kaptirmasina sebeb oldu. Süper bir algı yapıldı. Oysaki çok saçmaydı haberin bankaları negatif etkileyeceği. 2003 ten sonra faizin %70 lerden tek haneli rakamlara düşüş süreci ve bankaların tepkilerini bilen bilir, faiz düşüyorsa banka alırlar net. %40 la kredi veriyor şimdi %30 verecek karları etkileyecek lafları yapan bilmişler hep sessiz. Bunu o gecede yazmıştım. Faiz düşerse kredi talebi artar bankalarin karliligina pozitif etki eder. Genel pencerede durum bu.
Bakanın miklet borsaya girsin soylemide yanlış yorumlandı. Bakanı bırakın Tayyip bu akşam aciklama yapsın halkı borsaya davet ediyorum desin, yeni geleceklerin yada var olan yeni acemi adamların varsa satılacak mali satıp hesap açtırıp, sağdan soldan tuyo alıp mal almasi bile en az 2-3 hafta sürer. O sure zarfindada piyasa gideceği yere gider ve mal teslimi yapılır. 2000-2001 yuselisi buna en güzel ornektir ve en tepeden millete mali verdiler. Bist100 6000 bin puandan inanılmaz bir yukselisle 19000 puanalara gitmişti ve oralardan bir çok sıradan vatandaş borsaya girmiş ve büyük batislae olmuştu hatta araci kurumlar batmış, hissesi batmasa bile kurum battığı için paraları sıfırlandı bir çok kişinin ve o günden sonra borsa kumar algısı oluştu dağa yeni yeni o algı kaybolmaya başladı. 2003 yılında 3.80 aldığım bir hisseyi 2009 da 1.07 satmıştım . Ama dedigim gibi, enflasyon ve dolar yukarı giderken şuan piyasanın gideceği çok yol var. Yabancı sattığı hisselerin çoğunda dolar bazında zararda değil hatta şimdi geri gelse sattigindan fazlasını alabiliyor. Eğer olurda yabanci alımlarını devam ettirirse acayip şeyler olabilir. Duzeltme ve düşüşler tabiki olacak ama trend yukarı şuan. Teknik takas onemsemeksizin.