Hep öyle olmuştur...
Printable View
2.12 zincir emir vardı bekleyen ,çaktık gectık ..
adam iyi mal veriyor....
iş bitti akşama vbt vs gelir artık
artık tek vuruş taban bekliyor, 3 kere de tavan bozar verir, fermuarı çeker sigarayı yakar. tabana 3000 yazalım bakalım verecek mi?
Adamda satışa hazır 30 milyon lot mal var senin yükün olsa ne olur 😊😊...ytd
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
230 dan aldığı malı bu fiatlardan nasıl satarsın. uyu sen spk yönetimi......adamlar resmen millete yıkıyor malı ve tedbir yok ceza yok.....ytd
Senin elindeki malı istese 50 kuruştan alır...ytd
Ek 17960
bekliyoruz la haydi
Tabana yazılalım ama yarında yapacak bu ..o.ç...
Bu kağıt yarında taban olabilir almamak mantıklı bence.
Resmen çöp ettiler SPK bu işlemleri yapanları alıp cezaevine tıkmadıkça bunlar adam olmaz ve bundan sonra da çok canlar yakarlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
taban hareketleri kokuyor ,seans sonu basar yıne ...
buralarda da gel gel yapmaya basladı )
Emir orada dursun kapattım ekranı, bol şanslar.
galibin bulaştığı kağıtlardan uzak durmak lazım. amasuçlu kesnilikle galip değil şirketi bu hale getiren patronlardır.
Bir 10 kademe daha hazırlığı bam bam bam...
https://resmim.net/f/RNBg8U.png
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 milyon oldu finasm satisi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Caycı resitali yaptı bugünu kapattı...Yarın devam mal satmaya...ytd
Piyasa dolandırıcı lığından tutuklamaları gerekir durağan bir hisseyi kasıtlı olarak düşürmek ve insanları zarara sokmaktan tıkın içeri bunların alayını
Şu görünen işlemlerin tamamı algıya oynamak. metrodan alıyor yatırımdan satıyor. yani hiçbirşey gördüğümüz gibi değil. aynı senaryoyu avgyo da avtur da mepet te ıcbct de klgyo da yaptı. yalnız ilgimi çeken tek fark diğer kağıtlarda fiyatı şişiren metroydu ama tukasta böyle bir durum yok inşallah bu durum bizim lehimize olur.
Doğru söylüyosunda...En güzeli bulaşmamak...
Bunlara kimse hiçbir şey yapmaz yapamaz...
Bu kağıdı çok uzun zamandır takip ediyorum, para da kazanmıştım. Takip ettiğim günden beri 2.20 altına sarktigini görmemiştim. 2.20-2.37 arasında gidip geliyordu. Sonra 3.00 oldu, geri geldi. Galip geldikten sonra rayindan çıktı 😂 Ne hâle gelmiş kağıt.
Herkes nasibini yer.
Kımse Hakkı'nı atayamıyor...Ada'm kanunen kaçağı..at koşturuyor..oç..yapsana taban...
Ben dün aldım sattım peki villanın ne suçu var bu hisse 1 den 10 a çoksa K Y 7 lerden bulaşsa tamam hakkediyor derimde zaten durağan ve fiyat oturmuş bir hisseydi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yapmaz safları kaçırmamak için
Villanın değilde alanın olacak
Suçu kısa sürede zengin olma hayali...
Skaranlıkta 2 bın altını verır taban yapmasana...öç...
Wsırketı maıl bombardımanına tutmalı..bırsey Tabı çıkmaz ama tepkı ıste...
en güzeli açığa satmaktan ve kredili almaktan uzak durmak.
Galip genelde cumalari çok sever milletten bol bol dua alır gençler malın çoğu bugün yeni sahiplerine teslim edildi daha mal var bu seviyelerde oyalayabilirler adam iki günde 20 milyon mal verdi bunun adı galip çok tikkat etmek gerek Allah 3.00 ten alanlara sabır versin yarın cuma hayırlısı olsun YTD
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazi arkadaslar maliyeti su kadar maliyeti bu kadar diyor da peki sadece 30 milyon alip satip gecemez mi.yani onceden toplamasina gerek bile yok bence.yani tasyicilk yapmak icin onceden hisse toplamaya gerek yok.satilan mal uzerinden kmsyonunu alir gecersin.yani maliyeti diye birsey olmayabilir eger elindeki mallari sattiysa.tabi bu benim fikrim.sadece sesli dusunuyorum.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
60 kurus maliyetli patron lotlarini guya aldim gösterdi (ICBCT'ye guya ortak olmuştu, hatirlarsaniz.) basinda.
Seans icinde de son 3 gunde kilciksiz 15 milyon lot Metro uzerinden aldi.
Karsi tarafta basta Yatirim olmak uzere, Tacirler, Global Icbct gibi araci kurumlar uzerinden 35 milyon lotu 3 gunde kakaladı.
Elinde kaldıysa 10 milyon lot daha kalmistir, onu da kivaminda cakar gecer KY'ye.
Galip Allah senin bin ....ni versin, her yerde aynisin.
Hissem yok, sadece son 3 gunluk hareketlerini izledim ve ozetledim.
bu kadar satisi yatirim finansman satmakla al vermi yapiyorlar metro aliyor gozukuyor arti eksi de tacirler beraber yatirim finansman 30 milyon lot iki gunde satis yapti gozukuyor
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.