Sayfa 240/831 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 6644 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Skaranlıkta 2 bın altını verır taban yapmasana...öç...

2. Wsırketı maıl bombardımanına tutmalı..bırsey Tabı çıkmaz ama tepkı ıste...

3. en güzeli açığa satmaktan ve kredili almaktan uzak durmak.

4. Galip genelde cumalari çok sever milletten bol bol dua alır gençler malın çoğu bugün yeni sahiplerine teslim edildi daha mal var bu seviyelerde oyalayabilirler adam iki günde 20 milyon mal verdi bunun adı galip çok tikkat etmek gerek Allah 3.00 ten alanlara sabır versin yarın cuma hayırlısı olsun YTD

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bazi arkadaslar maliyeti su kadar maliyeti bu kadar diyor da peki sadece 30 milyon alip satip gecemez mi.yani onceden toplamasina gerek bile yok bence.yani tasyicilk yapmak icin onceden hisse toplamaya gerek yok.satilan mal uzerinden kmsyonunu alir gecersin.yani maliyeti diye birsey olmayabilir eger elindeki mallari sattiysa.tabi bu benim fikrim.sadece sesli dusunuyorum.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 60 kurus maliyetli patron lotlarini guya aldim gösterdi (ICBCT'ye guya ortak olmuştu, hatirlarsaniz.) basinda.
    Seans icinde de son 3 gunde kilciksiz 15 milyon lot Metro uzerinden aldi.
    Karsi tarafta basta Yatirim olmak uzere, Tacirler, Global Icbct gibi araci kurumlar uzerinden 35 milyon lotu 3 gunde kakaladı.
    Elinde kaldıysa 10 milyon lot daha kalmistir, onu da kivaminda cakar gecer KY'ye.
    Galip Allah senin bin ....ni versin, her yerde aynisin.
    Hissem yok, sadece son 3 gunluk hareketlerini izledim ve ozetledim.

7. bu kadar satisi yatirim finansman satmakla al vermi yapiyorlar metro aliyor gozukuyor arti eksi de tacirler beraber yatirim finansman 30 milyon lot iki gunde satis yapti gozukuyor

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by abakus Yazıyı Oku
    bu kadar satisi yatirim finansman satmakla al vermi yapiyorlar metro aliyor gozukuyor arti eksi de tacirler beraber yatirim finansman 30 milyon lot iki gunde satis yapti gozukuyor

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen oyle abakus.
    2,30'dan 30 milyon lotu gercekten aldigini sanmayin bu naserefin.

Sayfa 240/831 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •