İlk etapta 3.27 geçmesi....hedef göstermek bu hisse için iyi olmuyor ne hikmetse...😉
Printable View
Hisse bir havaya girdi, insallah devamlılık söz konusu olur.3.çeyrek bilançonun pozitif olması ve dahada önemlisi kapatılan makinaların modernize edilmiş hâliyle tekrar faaliyete geçti haberi hisse fiyatlarına oldukça iyi yansıyacağı konusunda hemfikirim.Bu nalet şirkette hedef fiat belirlemek gıcık spekin hiç hoşuna girmeyen bir hâdise o yüzden hedeflerimiz bizde saklı kalsın. Tire de ılımlı hava biz ky için biraz tuhaf karşılanıyor çünkü devamlı gardımizı almaktan bir hâl olduk.👍😄
1.80 geçmemiz gerek havalanmayalım yoksa sorun başlar adamlar çakal...🤔
Doğru söylüyon arkadaş ! Ben sordum bu trenmi herkes evet dedi, son tren bu dediler, hatta yanılmıyorsam benden sonra 1 kişi daha bindi, zaten ayakta idik, tıklım tıklım doluydu tiren , o zaman 3-5 lafları ediliyordu, bindiğime o kadar memnundum ki anlatamam, üçe beşe bakmadan atladım tabiki trene nede olsa kısa zamanda 3-5 saat sonra inecektim, günler günleri kovaladı, o gün bu gündür inemedim trenden, ben yanlış trene bindiğimi aylar sonra anladım, aklım başıma geldi, şimdi kararım o bileti başkasına biraz ucuza geri vermek. Ama insanlık bu ya uyarmak da lazım ki benim durumuma düşmesin, bu trenin nereye gideceği belli olmaz, o arada uyumaktayım hala uyuyorum ama bizim tren bu ara bir çok istasyona uğradı ve çok hızlıydı hatta bir ara 1.35 sıraları durdu, mola verdi, bir daha trene falan binmem . biletimi de önceden alırım. çünkü biletsiz hem de son vagona binip aylarca ayakta gitmekten bıktım,.
Yatırım amaçlı yazı değil, kısa bir hikayemdir. sabır, sabır, sabır. öğrendiğim tek şey.
Dün 800 bin alan 280 bin satiyor,isbank dun sattı bugun,410 alista,ordan oraya,burdan şuraya,araya gireni çarpıp duruyorlar,ne güzel düzen
Şuanki durumda arkadaşlar hissenize sahip çıkın derim....
dün benim aracı kurumu analizde grafik de dediği...1.80 üstü kapatmassa eğer 1.65 geri gelir dedi eğer kapanış orası olmassa satmak gerekir dedi...,
aracı kurumları zaten sat da der alda der genelde....😉
Eğer 1.79 1.71 1.65 malınızı yerine koyabilip kaar edebilirseniz ne mutlu size...tabiki yiyiyorsa..😉☺
Saygılar ...
Asla yatırım tavsiyesi değildir...,!!!!
Aracı kurumlar genelde yanılırlar yinede belli olmaz
Son 1 saatte Hareket bekliyorum eğer 1.80 geçemessek 1.71 kapatabilir...ytd
Bunun niyeti bozuk gibi
okumuş çocuklar credit ve citi(yatırım finansman)satış yaparak hissede yabancı satışı baskısı yapıyorlar...
Bugün yeni mağdurlar katıldı aramıza
Sadece Entrika el atarsa gidebirir bence
yatırım amaçlı değildir.
Ne olmuş gene olumsuz bir haber mi var?
Ne oldu Tera yi mı batırdılar bugün 😀
Bu ecnebiler gene makina mı kapatacaklar acaba? Para kaçırmaya yeni bahaneler mi geliyor yoksa?
Senin flaman8nda amk grafigininde amk çitisininde sitilininde amk velhasılı tire senin amk
Tersi çok pis bi hisse bu amk, ümitler söndü yine
Kıçı boklu bantasa bakta ders al alçak kağıt seni, ama nerde sende o nefis,yav ALLAH seni bildiği gibi yapsın başkada söz bulamıyorum.%5 neyin nesi adi hisse biraz usturuplu düş bari.Ben bu ibinenin 3 bilancodada terse yaptıracağını düşünüyorum çünkü bunların acıması yok 1 ay evvel fiat daşları 2 lı seviyeleri gördü bu alçak ise 1.79 zar-zor görüp aynı gün 1.66 kapadı Allah'tan seans bitti seans 1 saat daha uzasaydı heralde 1.56 lara kadar düşerdi zelil kağıt. Tüh senin sıfatına amk kağıt.
Kapanış seansı ve hissenin başrol oyuncuları...
https://resmim.net/f/iFQvI3.png
Daha teranın çıkabileceği 345k lotu var. 1.75 ten aldığını güya zararına paldır küldür geçirdi, kim bilir hangi hesapla dengeleyecek hepsinin tek yere çalıştığının kanıtı direk yoksa kimse zararına böyle iş yapmaz. Mecburen düşürmek için hisseyi basmak durumunda kaldılar... Yarın 1.60 kadar gerileme olabilir...
Son 15 dakka 1.71 en azından kapatacaken altına sıçtılar bilerek haala oyun yapıyorlar 1.80 geçmeyi istemediler...... ytd...
Aynen kasıtlı yapıyor.Bu spekin tarzı bu eksi kapatırsa genelde gün içi gördüğü en düşük fiyattan kapatıyor. Buda tahtanın sahipsiz olmadığını gösteriyor. Birde şu herifin ne yapmaya çalıştığını anlasaydik iyiydi.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 günlük işlemler..
Başrol dekiler açıkça gözüküyor.
En karlı gözüken yat.fin(citY) ve şeker yat.
Fazla derine inmeyeyim.yanılabilirim..
Gerçek şu bu tahtadaki elemanların aynı ,taktikleri de ...
https://resmim.net/f/JocKOh.png
Ek 23233
İş yatırım, Ziraat yatırım, Garanti yatırım ve Yapı Krediye (Bunlar bu tahtada genelde ky oluyor) bugün baya bir mal kitlemişler.
Eğer bugün 1.70 ve üstü kapatmassa 1.65 1.66 kapanış beklemekteyim bakalım ne yapacak bizim aç gözlü çakallar... TEKSASRADİKAL. !!!!
Arkadaşlar %100 başarılı tahminler yapmışlar kendilerini tebrik ediyorum.
Anlatmaya gerek yok. iş bilenin.
yatırım yapın diye yazmadım.
Borsada yaptığım yatırımları iki gruba ayırıyorum. Kısa vadeli yatırımlar ve uzun vadeli yatırımlar...Tire'de aldığım pozisyon uzun vadeli olduğu için günlük fiyat hareketleri beni aslında çok da ilgilendirmiyor. Bunun gibi bir kağıt daha var ve ilk defa sattığım bir kağıtta yeniden pozisyon açıyorum. Enerji sektörü...
Tire, bundan sonra iki ileri bir geri yaparak çıkışını bence devam ettireceğe benziyor. A grubu bir hissede tavan tavan beklentiye girmek oldukça iyimserliktir. Sürdürülebilir kar sağlanması ile hedeflediğimiz piyasa değerine ulaşacaktır. Kimse buna engel olamaz...Buna emin olabilirsiniz!!!
Kısa vadeli yatırımlarda BİST 10 hisseleri oldukça popüler ve iyi kar bırakıyor. Burada banka ve demir çelik sektörü ilgi alanımda günlük-haftalık hedeflerde şu ana kadar isabet oranı yüksek...Temettüde cabası...
Yeni aramıza katılan ve borsada yeni arkadaşlara bazı tavsiyelerimi tekrarlamak istiyorum...
1. Borsa birilerinin kazandığında mutlaka birilerinin kaybettiği bir yerdir.
2. Her zaman kazanç olmaz...
3. Tüm yatırımını borsaya bağlamak ve hele de bir hisseye bağlamak büyük yanılgılara sebep olur.
4. Kredili işlem oldukça tehlikeli ve yasa ile yasaklanması gereken bir araçtır.
5. Portföyü kısa - orta ve uzun vadeli hisselerle kademeli alışlarla sağlayın.
6. Bir hedefiniz olmalı ve buna riayet etmelisiniz. Daha fazlası asla olmuyor. Bunu bilmelisiniz..
7. Sürekli ekrana bakmak ani ve yanlış kararlar almanızı sağlar. Yaz akşamdan emrini işine bak...
8. Bir hisse alırken hedeflediğin kar yanında ne kadar kaybedeceğini de hesapla, göze al ve Stop Loss kuralına mutlaka riayet et..
9. ''Sabır = kar'' bence altın anahtar bu...
10. Bir hikayen mutlaka olsun...Düşman bile diri tutar!!!
Daha çok sıralayabilirim...
Burada yazmayı seviyorum...Eller ve kolların sallandığı halaylar çekeceğimiz günler mutlaka olacak...
Spek grup burayı okuyor ve arada da yazıyor. Sanki kokusunu alıyor gibiyim...Bir gün kahve içmeye de kendilerini bekliyorum...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yıllardır bu hareketleri yapa yapa bıkmadılar yapacak başka birşey yok, ya onların hareketlerinde alış satış yapıp yerine malımızı koyacağız,yada böyle hep deli olacağız çıldıracağız...şu tahtadaki hareketlere bakarsak kazanmamak içden bile değil...çünki tahtada baktığımızda al sat fırsatı veriyor...örnek vereyim 2.tl düşüşünden bakarsak stop los 1.80 desteğine geleceği belliydi 1.80 kırdığında 1.50 geleceğide belliydi 1.50 kırdığında ise 1.41 geleceği belliydi vb...yani stop los yapmanın faydaları...kağıtla oynayan çakallar ise bunları yapıp malına mal koyup parasına para koyup yoluna devam ettiler...bizlerde küfür edip sinirlenip durduk vb....
Burda anlatmak istediğim arkadaşlar fırsatlar değerlendirilmelidir ve sadece kendimizi sorgulayıp yola devam etmek gerekir sadece suçlamak yanlıştır....!!!!
Burada zaten zalim bir patronun elindeyiz hisse fiyatı paçavra umrunda değil...vb..umarım kimse yanlış anlamamıştır...
Saygılar.....
Asla ytd.....!!!!!!!!
Gecenin son yorumu da şöyle olsun...Bunu 1,41'de yapmıştım aynısı...
165K paranı yıllık %16 bürüt faize yatırıyorsun kazanç yaklaşık 22 bin lira eder. Dedim ya faiz bana uymaz!!!
1,61-65 aralığından 100.000 Adet Tire alıyorsun ya nasip diyorsun...Arada denemek lazım...:):):)
Bir kez tuttu gene tutar mı? Bence tutar...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Babacığım gene başladın yüksekten uçmaya halay çekmeye gerek yok...yapılan 3 kağıtçılıklardan bahsetsek daha iyi olmazmı...
Açma şu şom ağzını desem 🤣
Yada bir abdestini alda gel bir kere bakarsın ondandır...😂
Sen ne dersen olmuyor ne yapacaksan yap artık babam...😉
Sen 1,61 e indirsene 100 K adet alayım...[emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha 500 K olmadı. 1.61 düşür olsun...[emoji23][emoji23][emoji23]
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İndiremezsen kaldırırlar babacığım haydi beni dansa kaldır...😉😂😂🤣🤣
Babacığım şurda 1 kaç hafta önce 1.50 aşşağısı almayanı dövüyorlardı ne olduda şimdi 1.61 gelsin alacağım diyorsun ilginç...????
Çok istiyorsun ya....1.70 71 üstü kapamssa zaten merak etme 1.65 1.61 doğru gelecektir....!!!
Sadece karaladım asla ytd....
Tera 340 ki da satmiş,ne oldu şimdi böyle