Sayfa 239/466 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Texasradikal Yazıyı Oku
    Son 15 dakka 1.71 en azından kapatacaken altına sıçtılar bilerek haala oyun yapıyorlar 1.80 geçmeyi istemediler...... ytd...
    Aynen kasıtlı yapıyor.Bu spekin tarzı bu eksi kapatırsa genelde gün içi gördüğü en düşük fiyattan kapatıyor. Buda tahtanın sahipsiz olmadığını gösteriyor. Birde şu herifin ne yapmaya çalıştığını anlasaydik iyiydi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by nemesis22 Yazıyı Oku
    Aynen kasıtlı yapıyor.Bu spekin tarzı bu eksi kapatırsa genelde gün içi gördüğü en düşük fiyattan kapatıyor. Buda tahtanın sahipsiz olmadığını gösteriyor. Birde şu herifin ne yapmaya çalıştığını anlasaydik iyiydi.

Hepimize lanet hisse dedirttirip sattırmak, yeni alacak olanlara da çok kötü hisse bu fena çakıyorlar dedirttirip hiç aldırttırmamak. Kısacası psikolojik savaş, yıldırma politikası.
    Ytd.

3. 3 günlük işlemler..
    Başrol dekiler açıkça gözüküyor.
    En karlı gözüken yat.fin(citY) ve şeker yat.
    Fazla derine inmeyeyim.yanılabilirim..

Gerçek şu bu tahtadaki elemanların aynı ,taktikleri de ...

SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

4. IMG_20190912_192727.jpg
    İş yatırım, Ziraat yatırım, Garanti yatırım ve Yapı Krediye (Bunlar bu tahtada genelde ky oluyor) bugün baya bir mal kitlemişler.
    Attached Images Attached Images

Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Bu hafta Tire hisse fiyat tahminim,

İyimser Tahmin - Hafta boyunca görülecek en yüksek değer aralığı : 1,81-85 TL
    Kötümser Tahmin - Cuma Kapanış aralığı : 1,61-65 TL

...Eğlence amacı ile paylaşılmış, Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Eğer bugün 1.70 ve üstü kapatmassa 1.65 1.66 kapanış beklemekteyim bakalım ne yapacak bizim aç gözlü çakallar...�� TEKSASRADİKAL. !!!!

Arkadaşlar %100 başarılı tahminler yapmışlar kendilerini tebrik ediyorum.
    Anlatmaya gerek yok. iş bilenin.

yatırım yapın diye yazmadım.

6. Borsada yaptığım yatırımları iki gruba ayırıyorum. Kısa vadeli yatırımlar ve uzun vadeli yatırımlar...Tire'de aldığım pozisyon uzun vadeli olduğu için günlük fiyat hareketleri beni aslında çok da ilgilendirmiyor. Bunun gibi bir kağıt daha var ve ilk defa sattığım bir kağıtta yeniden pozisyon açıyorum. Enerji sektörü...

Tire, bundan sonra iki ileri bir geri yaparak çıkışını bence devam ettireceğe benziyor. A grubu bir hissede tavan tavan beklentiye girmek oldukça iyimserliktir. Sürdürülebilir kar sağlanması ile hedeflediğimiz piyasa değerine ulaşacaktır. Kimse buna engel olamaz...Buna emin olabilirsiniz!!!

Kısa vadeli yatırımlarda BİST 10 hisseleri oldukça popüler ve iyi kar bırakıyor. Burada banka ve demir çelik sektörü ilgi alanımda günlük-haftalık hedeflerde şu ana kadar isabet oranı yüksek...Temettüde cabası...

Yeni aramıza katılan ve borsada yeni arkadaşlara bazı tavsiyelerimi tekrarlamak istiyorum...

1. Borsa birilerinin kazandığında mutlaka birilerinin kaybettiği bir yerdir.
    2. Her zaman kazanç olmaz...
    3. Tüm yatırımını borsaya bağlamak ve hele de bir hisseye bağlamak büyük yanılgılara sebep olur.
    4. Kredili işlem oldukça tehlikeli ve yasa ile yasaklanması gereken bir araçtır.
    5. Portföyü kısa - orta ve uzun vadeli hisselerle kademeli alışlarla sağlayın.
    6. Bir hedefiniz olmalı ve buna riayet etmelisiniz. Daha fazlası asla olmuyor. Bunu bilmelisiniz..
    7. Sürekli ekrana bakmak ani ve yanlış kararlar almanızı sağlar. Yaz akşamdan emrini işine bak...
    8. Bir hisse alırken hedeflediğin kar yanında ne kadar kaybedeceğini de hesapla, göze al ve Stop Loss kuralına mutlaka riayet et..
    9. ''Sabır = kar'' bence altın anahtar bu...
    10. Bir hikayen mutlaka olsun...Düşman bile diri tutar!!!

Daha çok sıralayabilirim...

Burada yazmayı seviyorum...Eller ve kolların sallandığı halaylar çekeceğimiz günler mutlaka olacak...

Spek grup burayı okuyor ve arada da yazıyor. Sanki kokusunu alıyor gibiyim...Bir gün kahve içmeye de kendilerini bekliyorum...

...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by nemesis22 Yazıyı Oku

Yıllardır bu hareketleri yapa yapa bıkmadılar yapacak başka birşey yok, ya onların hareketlerinde alış satış yapıp yerine malımızı koyacağız,yada böyle hep deli olacağız çıldıracağız...şu tahtadaki hareketlere bakarsak kazanmamak içden bile değil...çünki tahtada baktığımızda al sat fırsatı veriyor...örnek vereyim 2.tl düşüşünden bakarsak stop los 1.80 desteğine geleceği belliydi 1.80 kırdığında 1.50 geleceğide belliydi 1.50 kırdığında ise 1.41 geleceği belliydi vb...yani stop los yapmanın faydaları...kağıtla oynayan çakallar ise bunları yapıp malına mal koyup parasına para koyup yoluna devam ettiler...bizlerde küfür edip sinirlenip durduk vb....

Burda anlatmak istediğim arkadaşlar fırsatlar değerlendirilmelidir ve sadece kendimizi sorgulayıp yola devam etmek gerekir sadece suçlamak yanlıştır....!!!!

Burada zaten zalim bir patronun elindeyiz hisse fiyatı paçavra umrunda değil...vb..umarım kimse yanlış anlamamıştır...

Saygılar.....

Asla ytd.....!!!!!!!!

8. Gecenin son yorumu da şöyle olsun...Bunu 1,41'de yapmıştım aynısı...

165K paranı yıllık %16 bürüt faize yatırıyorsun kazanç yaklaşık 22 bin lira eder. Dedim ya faiz bana uymaz!!!

1,61-65 aralığından 100.000 Adet Tire alıyorsun ya nasip diyorsun...Arada denemek lazım...

Bir kez tuttu gene tutar mı? Bence tutar...

...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 239/466 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •