Hani öyle yapıcam böyle yapıcam butun gıdaları şöyle toplıycam ben geldim döndüm burdayım naraları attın yazık değil mi bunca yatırımcıya
Printable View
Hani öyle yapıcam böyle yapıcam butun gıdaları şöyle toplıycam ben geldim döndüm burdayım naraları attın yazık değil mi bunca yatırımcıya
filler tepişirken çimler ezilirmiş dahada birşey yazmıyorum.
Azcık uyanık olun bu tahtadan kimseye ekmek yok:)
Tahtayı yapanın paraya olan ihtiyacı sizdekine göre %0.01'dir..
Dolayısıyla 8 sene bekleme kabiliyeti var diye düşünüyorum..
Sağlıcakla..
neyse ben daha fazla buraya yazmayayım..
son olarak aylık grafiği takip edelim derim.
bol kazançlar.
Nasılda tanıdık geliyor bu serbest satış hareketleri...İlk kez görmüyorum vangd da 1-2 bin lotla korku dağları yaratma hareketleri bunlar...Ha senin o aralıkta alış emrin olsa sana gelmez merak etme:) onun adresi belli...yön teyit edildi mi bana göre edildi...görünen köy kılavuz istemez biz bu sakalları değirmende ağartmadık...yt değildir...
Yatırımcı kanı ile beslenen bir adam için mi soruyorsun bunları ? G.Ö. hiç tanımıyorsanız açın netten okuyun yahu...Ama burda ki yalakasına sorsan tr de ondan büyük onun kadar melek gibi bir adam yok...Bir o bir yalakası bir de hanımefendi ben bu lafı bir yerlerden hatırlıyorum...Sizde ayık olun iyi düşünün ne dediğimi çok iyi anlayacaksınız..yt değildir...
orada bir köy var uzakta diyor ya.... uzakta kaldık .gelen diden yok.
6 aylık kar daha doğrusu zarar beklenti tahmini olan arkadaşlarımız var mı acaba :)
Bu kağıdın karla zararla faaliyetle filan işi yok bunu öğrenin artık bomboş bir şirket tek amacı ky öpmek...Borsa kotundan çıkmadığı sürece sorun yok isterse zarar rekoru kırsın...Gelelim hissedeki gidişata yavaş yavaş yazdıklarımız gerçekleşiyor daha vakti var en az 1.5 ay...Bu arada nerde o uçacak kaçacakçılar...Galip ağanın has adamları buralar boş kalmış...yt değildir...
bu çapsız işlem hacmi ile 2.20 indirdi. soğ, sol. sinyali olsa dönecegi yönü anlarızda yukarı aşagı işini çözemedik. gönlüne göre takıl.
avgyo satış baskısı dönen oyunlar bitmeden bizim rahat bir ortam görmemiz biraz zor. bu gidişle 2.gün daha sürer diye düşünüyorum hafta böyle geçeçek önümüzdeki hafta da blanço var. hedefi ne zaman tutturacagız.
Hangi hedef güzel kardeşim ? Bu kağıt eylülün 15 ine kadar 2.29 üzerine çıksın eşşek gibi anırırım :) o kadar da iddalıyım...2.10 ve 2 ler bizi bekliyor yt değildir...
3. 5 yılda bir 2.50 üstü fiyatı yakaladıgı zaman 2. 3 yıl içinde 5. ile 8. fiyatına cıkma olasılıgı çok fazla olan bir hisse.buna benzer ditas,emnis..vb hiseler var
2,1 de ciddi alıcı olurum.bence bu haliyle bile pirimsiz bir hisse.takibimde olan bir hisse .....alım yerlerine geliyor sanki....ytd ..arkadaş eşek gibi anırırım demiş...niyeki hayırdır...sizin bilip bizim bilmediğimiz bir şeymi var..kardeşim...bizi aydınlatırsanız sevinirim...teşekkür ederim..
Hisse neye göre primsiz ? Defter değerine göre mi ? Yılbaşı fiyatına göre mi ? Son 3 yıl 5 yıl ? Sektör ? Hepimizin bildiği bir şey kardeşim sahibi adam değil...Kimseye kazandırmaz sadece kendi kazanır...Hepimiz burdayız bakalım ne yapacak büyük galip ağanın küçük speği...yt değildir...
Valla doların durumu malum fed eylülde faiz arttırımı yapacak ve bilanço küçültmeye başlayacak;bundan sonra aralıkta bir faiz arttırımı daha var, fx ile ilgilenen arkadaş var mı aranızda bilmiyorum ama dx şu an 92.60 larda amb eylül gibi parasal genişletmeyi bitirdiği ve faiz arttırımına başlayacağı gibi bir karar alırsa bu başta eur/usd ve diğer usd ayaklı paritelerde doların daha da değer kayıplarını getirir.Haliyle dolar tl karşısında da değer kaybedecektir,MB yıl sonu kur tahminini 3.85 lerden 3.60 lara revize edecek gibi uzun lafın kısası bist te yeni rekorlar görebiliriz...Her ne kadar endeks kağıdı olmasada yükselişler burayada yansır diye düşünüyorum 2.10 uzun vadede zarar ettirecek bir fiyat değil bencede ama uzun vadeden kasıt ne ? Uzun vade de zarar ettirmeyecek çok daha sağlam primsiz bir kağıt bulunabilir araştırırsan diye düşünüyorum.Son olarak van için 60 kuruşta olsa şaşırmam 5 lirada yt değildir...
Projeksiyon vs süslü lafları pek sevmem :) 2 civarına gelirse ki bana göre gelecek alırım yıl içinde 3-3.05 tekrar göreceğini düşünüyorum oralardan da kaçarım... Geçen 2.68 di hedefim 2.70 üzerine bir iğne attı ordan saldı...Bu arada şirketin birleşme için nasıl bir finasal çözüm bulacağıda önemli tabi...Fiyatı yükseltirse olumlu yansır...Bedelli gibi bir şey olursa ki umarım olmaz olumsuz yansır...Bekleyip görelim...yt değildir...
Estağfurullah ben üstad falan değilim,kimsede değil zaten.Alım yapmayı düşündüğüm seviyeleri yazdım zaten..Bu yıl içinde maksimum hedefim 3 bu kağıtta ama bu benim şahsi düşüncem kimseyi bağlamasın kesinlikle yt değildir...Bir haber gelir her şey değişir bir bedelli açıklanır her şey değişir..Herkese bol kazançlar...
Kasap arkadaşım çıktın galiba görünmüyorsun umarım karla vermişsindir...Arkadaş yukarda üstad demişte biz bu tür kağıtlarda tecbüreliyiz biraz çok canımız yandı çünkü Kasap kardeşim bilir 2009-2010 seneleri burçelik bedelsizi 120 den aldığımız burçeliği tam 64 bin tl kar görmüşken o zamanın 2 araba parası ha üstüne biraz daha koy ev al öle bi para...500 olacak-600 olacak diyenlerin gazına gelip 270-280 den vermemiş adamız sonra 100 den zor verdik ne oldu onunda ******** bir patronu vardı hisse sattı haber kapa düştü düşüş o düşüş uzun lafın kısası bu tür ş... patron kağıtlarında uzun vade yatırım filan olmaz kendine makul bir hedef koyucan tamm diyip çıkacan benim tavsiyem budur..Herkese hayırlı günler ve bol kazançlar dilerim...
uyuma paramızı çalıyorlar avtur. bile 2.30. oldu uyuma
avgyo avtur vs ile ilişkilendirmek hata.
onlar taban giderkende öyleydi şimdide öyle.
2.11 de alım yapacağım tutarın 1/3 ü ile alıcıyım soran arkadaşın dikkatine neden 2.11 geçen hafta 2.11 e geleceği açıkça gösterildi de ondan 2.11 kesinlikle yt değildir...
az işlemde olsa kademe kademe satıyor ve ya çıkanlar var. yoksa azda olsa 1. 2 kademe tepki vermesi gerekiyordu.
52 günlük ortalamada kapanışı yaptık bakalım yarın ne olacak
Sizce dönüş başlarmı yarın üsdad ... düşüş trendi ne zaman biter... bu tür kağıtlar endeksle alakalı olmuyor.. dönüş başlarmı yarın sizce.. teşekkür ederim..alım yapalımmı daha önceki yazılarınızda hedef ve düşeceği yeri teknik olarak yorumlamışsınız... 52 günlük ortalamadan bir tepki olurmu sizce...
Kardeş ben üstad filan değilim ya bu piyasada kim üstadım diyosa ondan kork benden sana tavsiye :) Her açılışta ufak bir tepki veriyor zaten yukarı...Dün yazdığım gibi 2.11 fiyatta vangd almak için ayırdığım paramın 1/3 ü ile alıcıyım satan olursa tabi :) kesinlikle yt değildir...
Herkesin takip ettiği,çekemediği,kağıtlarını kıskandığı büyük üstadı ve yamağını göremiyorum ben buralarda epeydir :)
Valla patladım 2.6x maliyetle beklıyorum kendin ettin kendim buldum şarkısını armağan ediyorum kendime
Hem daha bu kağıt 7 lere 10 lara gelecek büyük üstad-ı azamı var bu forumun o dediyse olur merak etme :) Kendisi fenomenidir bu forumun.:))
nisandı mayıs oldu mayıs geçti haziran haziran bitti temmuz oda bitti şimdi ağustos... zaten bi kağıtta fiyatlar tarihler havada uçuşuyorsa havada tokat kokusu vardır uzak durucan :kahkah: :kahkah:
diyeceksiniz 5-10 olmaz mı olur 1-2 ayda gider isterse ortam oluşmuşsa olur ama oluşmadıysa basar 1 liraya 3 senede süründürür...
riski göze alıyosan sıkıntı yok ama sonra tokadı yiyince yok ben zaten uzuncuyum 3 sene 5 sene beklerim (sanki düzenli yüksek temettü veren endeks ile orantılı yükselen bi kağıt) :kahkah:
düşürsün düştükçe ben alıcıyım (mubarek sanki soroz :kahkah: ) bi atasözü geldi aklıma " yumurtasına sepet yetiştiremezsiniz"
demiyeceksin...
YTDeğildir...
Alım yapmadım... almayıda düşünmüyorum.. artık sıkıntılı kağıt..piyasada hisse mi yok başka.. galip geleni geçeni öpüyo zaten. Bide buna bulaşamam. Alın ne yaparsanız yapın...