Herkesin takip ettiği,çekemediği,kağıtlarını kıskandığı büyük üstadı ve yamağını göremiyorum ben buralarda epeydir![]()
Herkesin takip ettiği,çekemediği,kağıtlarını kıskandığı büyük üstadı ve yamağını göremiyorum ben buralarda epeydir![]()
Valla patladım 2.6x maliyetle beklıyorum kendin ettin kendim buldum şarkısını armağan ediyorum kendime
Hem daha bu kağıt 7 lere 10 lara gelecek büyük üstad-ı azamı var bu forumun o dediyse olur merak etmeKendisi fenomenidir bu forumun.
)
nisandı mayıs oldu mayıs geçti haziran haziran bitti temmuz oda bitti şimdi ağustos... zaten bi kağıtta fiyatlar tarihler havada uçuşuyorsa havada tokat kokusu vardır uzak durucan![]()
![]()
diyeceksiniz 5-10 olmaz mı olur 1-2 ayda gider isterse ortam oluşmuşsa olur ama oluşmadıysa basar 1 liraya 3 senede süründürür...
riski göze alıyosan sıkıntı yok ama sonra tokadı yiyince yok ben zaten uzuncuyum 3 sene 5 sene beklerim (sanki düzenli yüksek temettü veren endeks ile orantılı yükselen bi kağıt)
düşürsün düştükçe ben alıcıyım (mubarek sanki soroz) bi atasözü geldi aklıma " yumurtasına sepet yetiştiremezsiniz"
demiyeceksin...
YTDeğildir...
Alım yapmadım... almayıda düşünmüyorum.. artık sıkıntılı kağıt..piyasada hisse mi yok başka.. galip geleni geçeni öpüyo zaten. Bide buna bulaşamam. Alın ne yaparsanız yapın...
Yer İmleri